Haaland több, mint cél ember, viszont terület nélkül nem tudom mire lesz jó. Dortmundban azért elég sok gólját úgy hozza össze, hogy egy visszazárkozó védelemmel szemben mehet. Nálunk ez nagyon ritka, illetve Mourinho idei kontra játék kéne hozzá.Süti írta:Realista24 írta:
Meghallották ahogy Farkas Norbi üvölti a nevét.
ÁNSZUFÁTÍÍÍÍÍÍÍ
Egyébként én Bappéra böktem. Nálunk azok a csatárok, akikről máshol bárhogy bepattan a labda, nem élnek meg. Itt focó van, 10 másik emberrel. Abban pedig a francia teljesen nyilvánvalóan képzettebb. Már csak pár játszópajtás kellene neki.

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Realista24 írta:Meghallották ahogy Farkas Norbi üvölti a nevét.Kerlon írta:
Hihető.Sanchora sokallták a 120at.
![]()
ÁNSZUFÁTÍÍÍÍÍÍÍ
Egyébként én Bappéra böktem. Nálunk azok a csatárok, akikről máshol bárhogy bepattan a labda, nem élnek meg. Itt focó van, 10 másik emberrel. Abban pedig a francia teljesen nyilvánvalóan képzettebb. Már csak pár játszópajtás kellene neki.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Szavazásba én nem tudok dönteni amúgy. Mindegyik gyerek nagyon penge, az a kérdés hogy egymás mellett jók lennének e fehérben...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meghallották ahogy Farkas Norbi üvölti a nevét.Kerlon írta:Hihető.Realista24 írta: According to Mundo Deportivo, Barcelona turned down Manchester United's €150 MILLION offer for Ansu Fati last summer.Sanchora sokallták a 120at.
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hihető.Realista24 írta: According to Mundo Deportivo, Barcelona turned down Manchester United's €150 MILLION offer for Ansu Fati last summer.

K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
According to Mundo Deportivo, Barcelona turned down Manchester United's €150 MILLION offer for Ansu Fati last summer.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Arra értettem, hogy ne menjen el senki "hülyegyerek" irányba, csak mert akárki is van körülötte. Azt az ember dönti el, ki van rá hatással, és kinek nem enged, legyen jelleme hozzá, ha kell, védje ki a szart. peregjen le róla, nem kell hogy befolyásolja. De ehhez érettség is kell, mondhatjuk hogy fiatal és azért van.de a kor sem mindig mentség, sőt van ellenpélda is.
De az igazsághoz hozzátartozik, hogy én nem nagyon követem Bappe jellemfejlődését, meg a viselkedését sem, de különösebben Neymar sem szokott érdekelni.
Akármelyik is lenne itt, szórakoztasson, ha meccset nézek.
A fenti dolgot, pedig általánosan gondolom, nem kifejezetten fiatal focistákra vagy bárki másra.
De az igazsághoz hozzátartozik, hogy én nem nagyon követem Bappe jellemfejlődését, meg a viselkedését sem, de különösebben Neymar sem szokott érdekelni.
Akármelyik is lenne itt, szórakoztasson, ha meccset nézek.
A fenti dolgot, pedig általánosan gondolom, nem kifejezetten fiatal focistákra vagy bárki másra.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Mi az, hogy régen rossz? Minden hat mindenre. Odament ahol azt látta, hogy a világsztár bohóckodik, látszik is rajta a hatása... Meg alapvetően a fiatal generáción, hogy követik a zinsta sztárokat'. Ugyan így megy ez...Mickey írta:Az már régen rossz, ha bárki is befolyásolja...Neymar vagy nem Neymar, akárki is legyen az ember.Kerlon írta:
Az, hogy Neymar mellett bohóckodik meg egy új helyen milyen hozzáállása lenne az szerintem döntő tényező.
Nálam Mbappe kéne most, aztán Haaland, ha már nincs Benzema.
#kakforever
Ne ez számítson már.
Egyébként meg egyikre sem lesz pénzünk, sztm. De inkább a tininidzsa.
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
először haaland, utána bappé. de ha így van megfogalmazva akkor bappé ide, haaland oda.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Az már régen rossz, ha bárki is befolyásolja...Neymar vagy nem Neymar, akárki is legyen az ember.Kerlon írta:Az, hogy Neymar mellett bohóckodik meg egy új helyen milyen hozzáállása lenne az szerintem döntő tényező.dzsi91 írta: Jelenleg Haalaandot hoznám. Mbappe nem tetszik amikyen irányt vett a stílusa.Halaand nekem sokkal profibbnak tűnik kevesebb sztár alűrrel.
Meg halaand fehér.
#kakforever
Ne ez számítson már.
Egyébként meg egyikre sem lesz pénzünk, sztm. De inkább a tininidzsa.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2021. február 18., csütörtök 18:30-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Az, hogy Neymar mellett bohóckodik meg egy új helyen milyen hozzáállása lenne az szerintem döntő tényező.dzsi91 írta: Jelenleg Haalaandot hoznám. Mbappe nem tetszik amikyen irányt vett a stílusa.Halaand nekem sokkal profibbnak tűnik kevesebb sztár alűrrel.
Meg halaand fehér.
#kakforever
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jelenleg Haalaandot hoznám. Mbappe nem tetszik amikyen irányt vett a stílusa.Halaand nekem sokkal profibbnak tűnik kevesebb sztár alűrrel.
Meg halaand fehér.
Meg halaand fehér.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Én Haalandot választanám, bár szerintem ő idén nem fog távozni Dortmundból. Elég tudatos a srác, még mindig borzasztó fiatal, a csapat körülötte szintúgy és jövőre kapnak egy jó edzőt is.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Felső opcióra szavaztam. Túl azon, hogy a franciát jobban szeretném, nagyon felcseszne ha a barca behúzná jelen körülmények között.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
EnnyiSteve írta: Már eleve a kérdés álmodozás.
Akkor meg már álmodjunk magyot.![]()
Igazából ha valamelyiket is hozzuk, már mocskosul fogok örülni.
Jelenleg a támadóknál van egy ember aki tud focizni és az a “öregecskedő”Karim.
Nyilván vannak gondjaink más poszton is, de a támadósor baromi középszint, márpedig a fociban is az nyer, ahogy a mágnestáblás foci expertek is többször megállapították, aki több gólt rúg.
Régen Graveseneket is elbírtunk, mert olyan támadók voltak. Kb. Nulla védekezéssel. Jelenleg sokkal jobb a helyzet, de a támadók vannak nulla szinten. Ezt kell bármi áron végre orvosolni.
Úgy nehéz, ha Asensio a jövő Realja.

Ha a kettőből egyet berantunk én elégedett leszek ha egyet se akkor viszont végtelenül csalódott. Pedig az utóbbira is van bőven esély. Egy biztos Bappe semmilyen körülmények között ne kössön ki a Barcanal mert azt megszivnank nem kicsit. Csak abban reménykedem hogy a PSG elhozza Messit s akkor lehet esélyünk Bappera ha tényleg hozzánk akar jönni. Akár Hazardot is be lehet dobni az arabnak hogy legyen elég sok "sztár" a csapatba (nyelvi problémái nem lennének

Álmodozunk itt aztán jön levezetni egy Salah és valami random brazil csikó.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Már eleve a kérdés álmodozás.
Akkor meg már álmodjunk magyot.
Jelenleg a támadóknál van egy ember aki tud focizni és az a “öregecskedő”
Karim.
Nyilván vannak gondjaink más poszton is, de a támadósor baromi középszint, márpedig a fociban is az nyer, ahogy a mágnestáblás foci expertek is többször megállapították, aki több gólt rúg.
Régen Graveseneket is elbírtunk, mert olyan támadók voltak. Kb. Nulla védekezéssel. Jelenleg sokkal jobb a helyzet, de a támadók vannak nulla szinten. Ezt kell bármi áron végre orvosolni.
Akkor meg már álmodjunk magyot.

Jelenleg a támadóknál van egy ember aki tud focizni és az a “öregecskedő”

- Galacticos
Hat epp ezaz, ok is nyertek blt de ok nem dominaltak. Jo a bayernt kiveve 1-1 szezonba.RaúlCF írta: CR-Messi nélkül is lehet dominálni. a Bayern is nyert blt, a Chelsea is, az Atma is folyton rajtunk hasalt el.
Az hogy az elozo 13 evbol 8x ok nyertek meg, ugy hogy mellette ott volt a bayernnek kb ket tortenelmi szezonja meg az internek egy, az eleg sokat elarul. "Normal" vilagba ha azt a 3 szezont nem nezed amikor tenyleg oriasit ment az inter meg a bayern 2x akkor 10bol 8x(!!) ez a ket jatekos csapata gyozott. Es errol nem tudok statot de 10ben az inter a barcan ment at, 12ben a chelsea is es 13ban a bayern is oket verte, ahogy a liverpool es a bayern is 2019-illetve 20-ban.
Sokat szamit a mogottuk levo csapat, de ezekhez az o klasszisuk is hasonloan hozzajarult. Kerdes inkabb az hogy mbappe vagy haaland lesz vagy lehet e hasonlo hatassal az egesz focira. Valaki irta a minap hogy a prime mbappe nem lesz tobb mint egy modernkori thierry henry, ez lehet csak az az henry most nem kerdes hogy a legjobb jatekos lenne a vilagon.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
CR-Messi nélkül is lehet dominálni. a Bayern is nyert blt, a Chelsea is, az Atma is folyton rajtunk hasalt el. kicsit mítoszba ment ez a CR-Messi dolog mert ne feledjük el hogy milyen csapat volt körülöttük. hatalmas plusz ha van ilyen kaliber de egy jó csapat is lehet bivaly.
ha csak ez a 2 opció van mint a szavazásban akkor nekem inkább Haaland. benne kisebb a rizikó az elkurvulásra. néztem a tegnapit is a Sevilla ellen. elképesztő milyen elemi állat az ember a legjobb értelemben. egy meglepően gyors, jól futó kétajtós szekrény aki kimondottam fenyegető ahogy fordul és megindul. elképesztő. és mellé nem szarozik. jön a labda fogja és megküldi ahogy illik nincs piszi paszi épp elgurul a kapusig labda. persze a dream scenario az jöjjön mindkettő és rettegjen a világ
ha csak ez a 2 opció van mint a szavazásban akkor nekem inkább Haaland. benne kisebb a rizikó az elkurvulásra. néztem a tegnapit is a Sevilla ellen. elképesztő milyen elemi állat az ember a legjobb értelemben. egy meglepően gyors, jól futó kétajtós szekrény aki kimondottam fenyegető ahogy fordul és megindul. elképesztő. és mellé nem szarozik. jön a labda fogja és megküldi ahogy illik nincs piszi paszi épp elgurul a kapusig labda. persze a dream scenario az jöjjön mindkettő és rettegjen a világ
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
A korábban leírtakból jó, ha 50-60 milla összejön. Senki se akar távozni, értük fizetni senki se akar, fizetési igényük az egekben.kiserik írta:Ha eladná a klub azokat, akiket írtam, akkor lenne pénz rá. Persze, ehhez vevők kellenek, meg el kell engedni pár ember kezét, amit ZZ úgy sem fog.Realista24 írta: Persze, all in, jöjjön mind a kettő. 400 millió nagyjából, minden ügynöki díjjal együtt + mellé bruttó 100 millió fizetés, azaz egy hat éves projekt esetében 1 mrd euró.
Persze fuera Perez, hogy nem tudod megcsinálni.
Szerintem egyik se fog jönni, pont ezek miatt. Nincs pénz lóvéra.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Akkor el kell engedni ZZ kezet is. Problem solved. Ne o alakitsa a keretet a kovetkezo projekthez mert latszik hogy keptelen ra.kiserik írta:Ha eladná a klub azokat, akiket írtam, akkor lenne pénz rá. Persze, ehhez vevők kellenek, meg el kell engedni pár ember kezét, amit ZZ úgy sem fog.Realista24 írta: Persze, all in, jöjjön mind a kettő. 400 millió nagyjából, minden ügynöki díjjal együtt + mellé bruttó 100 millió fizetés, azaz egy hat éves projekt esetében 1 mrd euró.
Persze fuera Perez, hogy nem tudod megcsinálni.
Amugy eladni nem lesz konnyu, es nem feltetlenul azert mert balfaszok vagyunk vagy a jatekosok kocsog ingyenelok, hanem mert a covid miatt nem lesz eppen nagy a kereslet.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."