Az El Confidencial szerint Bill Gates tárgyalásokat fog kezdeményezni a Real Madriddal, hogy a stadion neve legyen Microsoft Bernabéu.

sok-sok pénze van. Valamilyen úton módon bele kéne vonni a dologba, de ne ilyen röhejes név változtatással.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 25., péntek 9:42
Az El Confidencial szerint Bill Gates tárgyalásokat fog kezdeményezni a Real Madriddal, hogy a stadion neve legyen Microsoft Bernabéu.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 25., péntek 9:20
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. október 25., péntek 9:18
Még szerencse, hogy nem akar Madridban játszani, Pogbát meg Angliába küldjük vissza, ha valahova megy.miVida írta:in fact:tubatibi írta:Vidal nem szárkózik el egy esetleges Real Madridba igazolástól !
http://eurosport.yahoo.com/news/liga-vi ... --sow.html
és még nem írta alá a hosszabbítást és most gondolom vár egy Real ajánlatra![]()
mindenesetre nagyon meg kell húznod magad, fiam, ha te itt akarsz játszani, ez nem favágó juve anymore(bár, ha Pepe is megtalálta a helyét itt az ő egyéniségével....
)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 25., péntek 8:43
Ramos még biztos nem.....soha senki nem hagyott még ki tizenegyest.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 25., péntek 8:39
wow, kihagyott egy tizenegyest, soha senki nem hagyott még ki tizenegyest.Én is linkeltem a dél-amerikai topicbaHol van ilyenkor hehe, hogy megmagyarázza, hogy abban a helyzetben nem is Pato volt a ludas, hanem Dida.
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. október 25., péntek 8:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 25., péntek 8:05
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 25., péntek 7:46
Már 2 évvel ezelőtt el kellett volna hozni. A Juve aprópénzért vette. Pereznek most már egy pöppet többe fog kerülni.tubatibi írta:Vidal nem szárkózik el egy esetleges Real Madridba igazolástól !
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 25., péntek 7:25
in fact:tubatibi írta:Vidal nem szárkózik el egy esetleges Real Madridba igazolástól !
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. október 25., péntek 0:03
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. október 24., csütörtök 23:30
Amúgy ha megnézed nem is a beszámolóra reagáltam, hanem az egyik fórumtárs hsz-éreistimester írta:Hol volt a beszámolóban, hogy a gól Casillas hibája?
Olyan dolgokat láttok a szövegbe, amelyek ott sincsenek.
Hosszú előzetes lesz, szóval eljöhetnél ide is kifesteni a szobám, ha nagyon profi vagy benneR.M.C.F írta:sszehányom magam ha hallgatom őket....inkább kimegyek és kifestem a melléképületet minthogy ezeket hallgassam.
Én is linkeltem a dél-amerikai topicba
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 24., csütörtök 20:37
Az nagyszerűTBone írta:érdemes lesz majd nézni a sok barca drukkert a sport 1 studiojában, a zuhanyhiradóbanszó lesz a clasicoról is természetesen: taktikus sándor in da house
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 24., csütörtök 20:35
TBone írta:érdemes lesz majd nézni a sok barca drukkert a sport 1 studiojában, a zuhanyhiradóbanszó lesz a clasicoról is természetesen: taktikus sándor in da house
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 24., csütörtök 20:16
Hűha. Ez talán még akkor is elakad Dida lábaiban, ha előre elvetődik.
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. október 24., csütörtök 19:34
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 24., csütörtök 19:28
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 24., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. október 24., csütörtök 13:17
Hol volt a beszámolóban, hogy a gól Casillas hibája?besteve7 írta:Hát ha ez gól Casillas hibája, én felszállok az űrbe. Lassan tényleg csinálhat akármit...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 13:14
De ha jól emlékszem,a 2004-es olimpián sem védett egy percet sem...Realista24 írta:Olimpiai bajnok volt, felnőtt válogatott egyszer sem.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. október 24., csütörtök 9:48
Vagy nincs kipattanó, mert nem is védi ki.... Vagy már a beadást megfogja.... Vagy a védelmet jobban irányitja, és nem tudja elrugni Llorente...Anthony írta:Én pedig ki merem jelenteni, hogy azt a fejest Lopez fogta volna, nem lett volna semmiféle kipattanó. Na most akkor mi van?
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem