annyira most az a meccs sem csigáz fel, hogy besátorozzak elé, lehetne ma a dortmund-arsenal.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 5., kedd 18:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 5., kedd 17:18
Griezmannról kérek majd egy értékelést'shutterisland írta:
de én például a sociedad-mu-t fogom nézni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 5., kedd 17:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 5., kedd 16:22
Amúgy igen... pont ezen gondolkodtam, hogy szerencsétleneknek jönniük kell, mert kiesnek, de ha egyszer is fennmarad +1-2 emberük, akkor a 2 villám úgy lecsap, hogy azt sem fogják tudni, hogy mi történt.R.M.C.F írta: azért a juvénak is vigyáznia kell,ésszel kell jönni,mert könnyen beleszaladhatnak egy cr,dm,bale futóba.....és ott Usain Bolt is elpityeredne.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 5., kedd 16:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 5., kedd 16:17
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 24., csütörtök 20:33
A Sport TV-ről mindent elmond, hogy ilyen alakokat alkalmaznak...Gyurkának sitten kellene ülni, nem a tv-ben. A szakmai hozzáértése meg...Mezeyt akarja kapitánynakTBone írta:jók ezek a szakértők a sport1-en: bognár gyuri ilyet tol: allegri megdicsérte kaká-t a meccs után, büszke volt rá, hogy alárendelte magát a csapatnak. NEM IS CSERÉLTE LE!
lekgözelebb nézd végig a meccset azért
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. október 24., csütörtök 20:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 24., csütörtök 13:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 12:28
Mondjuk nézzük meg,kiknek rugdossa azokat a gólokat,mer nem igazán elit kluboknak.Nyilván ez az érdemeiből keveset von le.De ha mindenképp csatár kellett volna a nyáron,én nem rá szavaztam volna.Nem igazán vagyok oda érte...Emlékszem arra amikor nyáron szóba hozták a csapattal.
Örült velem együtt neki egy pár ember a fórumon,és simán kaptuk a pofánkba,hogy már lassú,béna nem ugyanaz mint aki régebben volt eljárt felette az idő. :lol::mrgreen: Avatar
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. október 24., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. október 24., csütörtök 10:29
ha jól látom a második se volt éppen csúnyaAz a harmadik gól...![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 24., csütörtök 10:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 24., csütörtök 8:33
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. október 24., csütörtök 0:39
Szerintem erre az idenyre meg megerte volna. Jelenleg konkretan nincs hasznalhato csatarunk.Gascoigne írta:Ibra? Sok-sok évvel ezelőtt kellett volna elhozni, félelmetes képességekkel és igazi győztes megbaszunkmindenkit mentalitással bíró vérbeli csatárunk lehetett volna, akinek a nagy meccseken és a Bl-ben sem remeg meg a lába. Sajnos most már nem érdemes.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 24., csütörtök 0:36
Aha. Azt hiszem kezét-lábát összetette volna Brazília, ha a Ronaldo-Rivaldo páros visszavonulása után feleilyen csatáruk is került volna, mint a svéd. Ja bocs, majdnem elfelejtettem pátót.Sierra írta:Azért ő is szokott botladozni a labdába.Nem egy brazil, erre gondoltam.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. október 24., csütörtök 0:35
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 24., csütörtök 0:31
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 24., csütörtök 0:27
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. október 24., csütörtök 0:20
Viszonylag?Sierra írta:viszonylag technikás is
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem