Nos, vegyük sorrendben.
Sallói: real ellenesen nyomta végig,sok ostobaságot ugatott,végig lehetett érezni rajta az unszimpátiát.
Nála bale 120 millió euró volt(91), helye nincsen(még alig játszott honnan tudná hogy van e helye),baloson kellene játszania de ott van CR(évek óta nem játszik bal oldalon).Meccs előtt is és félidőben is özilezett(ez ma a legnagyobb antirelos lehetőség).Tovább nem megyek,tudatlan,pedig szokott jó dolgokat meglátni régebben.
Tudtommal az egyik kedvenc csapata a Real Madrid!

Valóban mondott 1-2 sületlenséget, baromságot (pl. a Juve mind a 4 csatárát bőven megirigyelhetnék a blancók; Llorente a MU.-ból igazolt a Juvéba 40 milla helyett ingyen, stb.

) ugyanakkor sok dologban osztom a véleményét -->
ez így nagyon kevés lehet a jövőre nézve és durván pengeélen táncol a csapat; CR nélkül valóban nem mutatnák jelenleg többet egy erős középcsapatnál, világklasszis játékosok ide-oda, mint ahogy a Benzema szitut is jól vázolta --> amikor a közönség a saját játékosa ellen fordul, onnan baromi nehéz a visszaút, illetve véleményem szerint is ciki, hogy egy Real Madrid kaliberű csapat, amelyik elsősorban a 10.-ért és a BL. elsőségre hajt neki megy a szezonnak egy (db) önbizalom hiányos, formán kívüli Benzemával és egy 0 km-es Moratával;
valamint a padról beszállni képes és minőséget hozó cserék hiányára vonatkozó megállapítását is adom!
A real játéka nem jó, éretlen,arctalan.....de ez szerintem csak átmeneti állapot,a csapat lelke(kp) tök új. Khedira meg netto emberhátrány.
A juve összeszokott csapat,a kp-a brutál jó.
Ezzel egyetértek, és nagyon remélem, hogy igazad lesz abban, hogy ez csak egy átmeneti állapot!
Mit akartok?Ez a Juventus mennyi ideje is van együtt?Milyen középpályával rendelkezik?Kb. Európa első vagy második kp.-val rendelkezik,és akkor még ott vannak a többiek.
Inkább örülnétek,hogy sikerült őket megverni úgy,hogy a nyáron az igazolások a jövőre nézve voltak fontosak.Majd ha jövő ilyenkor is így játszik a csapat meg később,akkor lehet okoskodni.
Nem értem...
Elsők leszünk a csoportban,azért amikor megkapta a csapat a Juventust valjluk be simán benne volt,hogy csoport másodikként fognak továbbmenni.Erre eltelt 3 forduló,és veretlen a társaság...
Ezt kellene értékelni,nem azt hogy miért nem szedtük szét őket stb.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Egy Juventus ellen?
Ébredjünk már fel. Ez a Juve az elmúlt 2.5 év egyik legjobb csapata Európában. Talán csak a 2 német meg a 2 spanyol volt előttük (esetleg nagy jó indulattal 1-1 angol csapat).
Óriási rangadót nyertünk és ez jó. Pláne, hogy abszolút nem állt még össze a csapatunk, és rengetegen formán kívül vannak. Isco visszaesett, Benzema borzalmas, Bale még kvázi félig sérült, hiányzott az egyik legjobb védőnk.
Stb.
De azért a csapat behúzta a 3 pontot, úgy hogy a 2. félidőben teljesen visszavett az egész Real Madrid.
Én ezt pozitívumnak írom fel. Nem kell még itt a vészharangokat kongatni (egyébként is, vészharangokat kongatni egy Juventus elleni győzelem után szerintem nagyon vicces

). Ja és ugye holnapután ilyenkor már mindnekinél be lesz készítve a söröcske az El Classicóra. Azért ezt is figyelembe kell venni a tegnapiak kapcsán.
Szóval,nyugalom és várjunk még. Várjunk amíg fel nem épülnek a sérültek, és végre le tud játszani Bale is egy teljes meccset, valamint Benzema is elkezd gólokat rúgni, mert azért korábban a 20 gólt mindenhogy meglőtte az adott szezonban, legalább.. Nem hiszem, hogy most nem jön neki össze.
Persze jogos ez a felvetés és részben adom is, ugyanakkor -->
Őszintén megmondom, a Juve ellen bármikor bármilyen játékkal siker a 3 pont. Ez ilyen egyszerű. Nem a tegnapi meccsen mutatott játékot kell szidni, nem tegnap volt elvárás a fehér balett. Ami tegnap nagy gond volt az az, hogy a védekezésünk nincs összeállva, és egy jobb csapat ezt úgy kihasználta volna, hogy ma a fél fórum összegyűlne egy rituális öngyilkosságra. Az ilyen meccseken olyan betonkeményen kellene védekezni, hogy a Juve ne is jusson el a kapuig, de ilyen lomha kp-s védekezéssel ez nem megoldható.
A jó játékot én a kisebb csapatok ellen hiányolom, mert ott is látványosan nehezünkre esik helyzetbe kerülni, és ez sajnos hatványozottan igaz nagyobb volumenű ellenfelek ellen is. Bale-t pedig idehozhattuk 100 millióért, de ha nem hozzuk helyzetbe, akkor akár el is felejthetjük, mert ő nem az a játékos, aki helyzetbe fogja hozni a társakat. Di Maria erre a szerepre sokkal alkalmasabb.
Abban, hogy jelenleg itt tartunk (bajnokság --> csupán 3 pontra, BL-ben --> csoportelsők) nem keveset köszönhetünk az
"idei mákfaktornak" /kedvezően alakuló eseményeknek, szituációknak/ (persze nagy igazság, hogy azzal élni is tudni kell, meg szerencséje annak van, aki tesz is érte, de ...) és bizonyos játékosok tartásának, lélekjelenlétének, mint sem a meggyőző produkcióknak (amit
egyelőre még elnézek, hisz az én elvárásom is csupán annyi volt, hogy a végéig versenyben legyünk minden fronton, ugyanakkor jelenleg tényleg nagyon pengeélen táncol Carlo és a csapat is, amit azért kár lenne tagadni)!
Nekem idén amúgy annyira Modric játéka sem tűnik átütőnek, de lehet, hogy ezzel a véleménnyel csak egymagam leszek.
és khedira tényleg túl sokat mászkál fel, épp a múltkori meccsünkön figyeltem, hogy többször volt lesen, mint a csatárunk
Sajnos nem vagy egyedül; vitathatatlanul a legjobb képességű középpályásunk; de csupán 1,5 meccsen hozta ő is eddig azt a pluszt, amit szeretnénk tőle látni! Özil távozásával reménykedtem benne, hogy nagyobb teret kap támadásépítésben, szervezésben, utolsó passzokban stb., ehelyett Carlonál is Khedira helyezkedik jóval előrébb és a Herceg futkos fel-alá!
Igazabol latszik, hogy mit is akarna Ancelotti, csak ezt nagyon lassan csinaljuk.
Szepen passzolgatunk a kozepen, aztan Ramos gondol egyett es feliveli. Na ez az amit nem ertek.
A játékunk továbbra is baromi esetleges és nagyon nem látni csapat eszét, agyát a pályán, aki szervezné az egészet!