Ez az own goals elég jó játékos lehet, ha már a negyedik. Még vagy két hasonlót kellene hozni.h3x0r írta: Eleg ranezni a hazi gollovolistara: Benzema 16, Casemiro 5, Modric 4, own goals 4

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. február 11., csütörtök 17:27
Ez az own goals elég jó játékos lehet, ha már a negyedik. Még vagy két hasonlót kellene hozni.h3x0r írta: Eleg ranezni a hazi gollovolistara: Benzema 16, Casemiro 5, Modric 4, own goals 4
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. február 11., csütörtök 17:04
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. február 11., csütörtök 16:27
Idejon Mbappe rekord atigazolasi osszegert es rekord fizetesert majd beallva az otlettelen semmirekello nivotlan szar jatekunkba rug az elso szezonjaban 7 golt aztan nezunk majd mint hal a szatyorban.h3x0r írta: Nyaron annyi penzt osszeszedunk, amennyit lehet (remelhetoleg eleg lesz), mindent felteszunk egy lapra es ramegyunk Mbappera. Majd kivarjuk, hogy 1-2 ev alatt tavozzanak az eladhatatlan, nagy fizetesu jatekosok. Valami hasonlo lehet a terv.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 11., csütörtök 16:26
DC semmire nem jó. Emberünk amúgy is masfel lábbal már a BMben van.Dupla D írta: DefensaCentral szerint Upamecano prioritása a Real lenne, de Perez nem akarja kifizetni a kivásárlási árát, ami kb. 42-45 millió euró.
Ha Varane menne, akkor mindenképp rá kellene menni mihamarabb.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. február 11., csütörtök 16:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. február 11., csütörtök 16:16
Eleg ranezni a hazi gollovolistara: Benzema 16, Casemiro 5, Modric 4, own goals 4kiserik írta: Jelenleg 2 út van szerintem:
1: hitelt kell felvenni (4-500 millió) és nagybevásárlást tartani ZZ szájíze szerint, majd reménykedni, hogy tud elengedni is.
2: kidobni az utóbbi 2 évet, újragondolni az egészet és a takaróhoz mérten újáépíteni mindent ZZ nélkül. Erre ő nem alkalmas. Ehhez szigorú taktika kell, érzelem mentes keretmenedzselés kell, scout rendszer kell és idő kell.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. február 11., csütörtök 15:09
Én is így látom sajnos. Az ott egy döntő pillanat volt, ami elindította a dominókat. Persze utólag könnyű már okosnak lenni, de kicsit fájó belegondolni, hogy mi is lehetett volna ha....CS0ki írta:Nálam a legnagyobb hiba nem Kína, hanem az mu-ba nem elengedése volt 2017ben. Mourinho 100 fölött pengetett volna érte, és akkor már bőven látszott hogy itt nem lesz ronaldo utód... Bónuszként ugye ugyanezen a nyáron jött volna más helyette a hírek szerint, de aztán ment inkább Párizsba. Ez volt az óriási hiba, mindenki jól járt volna. (akkor még úgy tűnt, hogy talán az mu is, náluk lehet bale is más irányba haladt volna.)Még mindig a legnagyobb hibának a Bale hosszabbítást, majd Kínába el nem engedést tartom, illetve Solari menesztését.
Egyszerűen nem is értem azóta se, hogy nem lett ebből semmi. (még egy bónusz, hogy nincs kizarva, hogy CR téma is máshogy végződött volna.)
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. február 11., csütörtök 14:42
Nálam a legnagyobb hiba nem Kína, hanem az mu-ba nem elengedése volt 2017ben. Mourinho 100 fölött pengetett volna érte, és akkor már bőven látszott hogy itt nem lesz ronaldo utód... Bónuszként ugye ugyanezen a nyáron jött volna más helyette a hírek szerint, de aztán ment inkább Párizsba. Ez volt az óriási hiba, mindenki jól járt volna. (akkor még úgy tűnt, hogy talán az mu is, náluk lehet bale is más irányba haladt volna.)Még mindig a legnagyobb hibának a Bale hosszabbítást, majd Kínába el nem engedést tartom, illetve Solari menesztését.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. február 11., csütörtök 14:25
A 2-es ajtot valasztom. Addig nincs ertelme kivagni az ablakon 4-500 milliot amig a szakmai hatter nincs meg. Csak nyomnank a tejszinhabot a nagy tanyer urulekre.kiserik írta: Jelenleg 2 út van szerintem:
1: hitelt kell felvenni (4-500 millió) és nagybevásárlást tartani ZZ szájíze szerint, majd reménykedni, hogy tud elengedni is.
2: kidobni az utóbbi 2 évet, újragondolni az egészet és a takaróhoz mérten újáépíteni mindent ZZ nélkül. Erre ő nem alkalmas. Ehhez szigorú taktika kell, érzelem mentes keretmenedzselés kell, scout rendszer kell és idő kell.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. február 11., csütörtök 13:56
Csak erre látok esélyt.kiserik írta: 2: kidobni az utóbbi 2 évet, újragondolni az egészet és a takaróhoz mérten újáépíteni mindent ZZ nélkül. Erre ő nem alkalmas. Ehhez szigorú taktika kell, érzelem mentes keretmenedzselés kell, scout rendszer kell és idő kell.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. február 11., csütörtök 13:30
Áthoztam ide.RealMadridFanatic írta:Kicsit a tematol fuggetlen, de akkor mi a megoldas? Valtozott a piac, mar nem feltetlen eleg a Real nev ahhoz, hogy minket valasszon egy jatekos, amikor az angolok vagy a PSG rohogve adnak ketszer akkora fizut, marketingbevetelek megtartasat, nagyobb alairasi penzt, akarmit. Onmagaban a presztizs nem minden esetben eleg.Legutóbb aki ilyen feltételek mellett érkezett, az egy BL-t és egy aranylabdát tartott a far zsebében...
Perezek is keresik gondolom a kozeputat, de ha jatszuk az eszunket az "ide csak az jojjon, aki a kremek kremje es erzi mekkora megtiszteltetes itt jatszani" - meg ha alapvetoen van is benne igazsag - konnyen koppanhatunk es minosegben elmaradunk az elbolytol.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. február 9., kedd 18:27
Szetadom.Szerintem nagyon jo lepes volt Pereztol, hogy nem szallt be ebbe az orult koltekezesbe es inkabb eloremenekiti a klubot. A bumm utan pedig stabil labakon allva lehet fellepni a rangletra elso helyere
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. február 9., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 9., kedd 16:26
ők szerintem tipikus egyszezonos játékosok (mint JovicSierra írta: -Nicolas Pépé 80 millió (2019)
-Victor Osimhen 70 millió (2020)
HozzászólásSzerző: flori » 2021. február 9., kedd 16:05
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 9., kedd 16:05
bár nincs kedvem ezt a vergődést még 1 évig nézni, de ultimate oltás lenne, jövő nyáron Poch+Bappe egyszerre Párizsból és még elverni 100-at valakire, csak hogy érezze a világSierra írta:Jah hát a fenti polcból direkt nem szemezgettem.KAG írta:Ha így nézed, Bappéért is fookin joke lesz a 200 környéke.Joao Felix, Dembele meg társai.
Bappé azért több szempontból is védhető, elég szépen termeli a gólokat, a BL-ben is, és hát csak világbajnok. De a többi arc...![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. február 9., kedd 15:57
Jah hát a fenti polcból direkt nem szemezgettem.KAG írta:Ha így nézed, Bappéért is fookin joke lesz a 200 környéke.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. február 9., kedd 15:53
Ha így nézed, Bappéért is fookin joke lesz a 200 környéke.Sierra írta: -Harry Maguire 87 millió (2019)
-Nicolas Pépé 80 millió (2019)
-Lucas Hernandez 80 millió (2019)
-Kai Havertz 77 millió (2020)
-Victor Osimhen 70 millió (2020)
-Ruben Dias 68 millió (2020)
-Aymeric Laporte 65 millió (2018)
- João Cancelo 65 millió (2019)
Hát én ezeken kiégek.![]()
kik ezek te jó ég. És milyen összegekért igazoltak át? Régen ennyi pénzt aranylabdás játékosokért fizettek, vagy minimum olyanokért akik már letettek vmit az asztalra. Ezek meg talán hoztak 1 jobb szezont, és már repkednek a 70-80 milliók, őrület.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. február 9., kedd 15:19
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 9., kedd 15:12
Jaja, meg ez az egész stat. ugye az elmúlt 5 év transzfer bevételek-kiadásokra egy összesítés. 5 éve már bőven bolond volt a piac.. Én továbbra sem tartom hunyónak a Realt, néha benézünk 1-2 igazolást, de nem mi vagyunk a rosszfiúk.TheBull6 írta:Egy olyan világban ahol Vini Juni 50, ott Morataért a 60 vicces vagy nem vicces, de reális ár. Fiatal volt, jó szezont hozott csereként nálunk, bőven benne volt a potenciál, magas volt a piaci értéke (mondjuk most is magas) stb.Faust írta: Hat figy, mi a nagyobb piac torzitas, Zidanert lerakni egy zsak penzt, Ceronaldoert lerakni meg nagyobbat, vagy mondjuk Morataert HATVAN MILLIOT fizetni.
Ha nincsenek a csillagászati összegek, ilyen arcok mint Morata, 10-20 millió között ha mozognának.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem