Pedig Hálaci94nek van igaza.Jim írta:ha olyan nagy madridista, mint amilyennek mondja magát, szó nélkül elfogadta volna az ajánlatoth.laci94 írta: szóval én annyira nem tudok rá neheztelni ha ez így neki nem szimpatikus. Nekem sem az.![]()
nézhetjük onnan is, hogy kinek kínált a vezetőség bármiféle új szerződést 35 évesen??![]()
én senkire sem emlékszem az elmúlt 20 évből (most Modricnak, el is fogadta egyből)
pl Hierro 35 évesen távozott, nem önszántából, nem kapott új szerződést semmilyen feltételekkel (nem volt már a mostani Ramos szintjén, de sokat játszott, nem kispados volt alapvetően)
Sokat rugóztok az életkorokon pedig Cé és Ramos is a csúcson van/volt amikor verte az asztalt a pénzért. Szó nincs arról,hogy kiégett klub legendák akarták volna mégegyszer utóljára lehúzni a klubot. Kár is példálózni Hierroval,Raúlal vagy Ikerrel. Ők a közel nem voltak azon a szinten távozásukkor mint a 33 éves Cé vagy most Ramos.
Részemről fillérbaszás ‘alá Perez az egész. Konkrétan az elmúlt évtized Real Madridjával állt le az öreg méricskélni a péniszét. És még igazat is tudnék adni neki ha közben gareth bélek hazardok meg hámeszeodrigezek nem lopnák a napot itt évekig a nagy pénzekért. Ott kéne vagy kellett volna keménykedni meg példát mutatni nem csúcson lévő klublegendákkal.