Csak erre látok esélyt.kiserik írta: 2: kidobni az utóbbi 2 évet, újragondolni az egészet és a takaróhoz mérten újáépíteni mindent ZZ nélkül. Erre ő nem alkalmas. Ehhez szigorú taktika kell, érzelem mentes keretmenedzselés kell, scout rendszer kell és idő kell.
Tudom, hogy a stadionhoz felvett hitel menedzselhető és hosszú lejáratú, de Perez szerintem nem fog további hitelhez folyamodni.
Nálam ez úgy nézne ki, hogy a jelenlegi helyzet fényében akire számít a klub az nem mehet és kész. Ugye vannak hírek Varane-ról is, itt kell tartani (csak van olyan szerződés, amire bólintana). Máshol is láttunk ilyet, előbb-utóbb mindenki visszarázódik a szerepébe és megy tovább minden.
Vele a gerinc meglenne, akik köré lehet sikeres csapatot építeni: Courtois, Carvajal, Varane, Casemiro, Valverde, (Ödegaard), (Mbappé).
Szerintem Militao is rendben van, vagy akár Alaba, amennyiben tényleg jön. Mendy borzasztó suta, de Requilónnal jó páros lehetnének.
Kroosban is van még 1-2 év, amíg fel lehet kutatni az utódját, és Modric is lesz még tanítgatni a csikókat. Remélem 1-2 évet még Benzema is elvan itt.
Asensio kiegészítőnek jó, ha elfogadja és szerintem Rodrygo is használható.
A kölcsönben lévők közül LV helyét átveheti Kubo vagy Brahim, aki jobbnak tűnik a megfigyelők szerint.
Így megint off lett, de:
Courtois, Lunin, Carvajal, Nacho, Varane, Militao, Ramos (?), Mendy, Requilón, Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Ödegaard, ?, Kubo/Brahim, Asensio, Benzema, Mbappé, Rodrygo, Hazard (?)
Ami nem reális, hogy Bale, Isco, LV, Mariano, Marcelo, Odriozola, Vinicius és Jovic is távozik egy nyáron, de a fenti keret csak 21 fő, remélem Ramos marad, Hazard meg legalább 1-2 szezonban nyújt értékelhetőt is...
Aztán persze jön, hogy szerintem Mbappé nem jön és nyáron alig lesz értékelhető változás, a koloncok nagyrészt maradnak. Nem vagyok optimista.