Akkor te ugyanolyan unott pofával ülhetsz a tv előtt évek óta mint énraul 4 ever írta:Én se, csak én meg Forza FerrariTjacks írta: Jah én utálom Hamiltont,csak hogy tisztázzuk![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. február 8., hétfő 15:25
Akkor te ugyanolyan unott pofával ülhetsz a tv előtt évek óta mint énraul 4 ever írta:Én se, csak én meg Forza FerrariTjacks írta: Jah én utálom Hamiltont,csak hogy tisztázzuk![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 8., hétfő 15:19
Én se, csak én meg Forza FerrariTjacks írta: Jah én utálom Hamiltont,csak hogy tisztázzuk![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. február 8., hétfő 15:18
Jah én utálom Hamiltont,csak hogy tisztázzukraul 4 ever írta:Nálam sem Lewi a hunyó.. Rosbergnek makk is kellett, hogy jöjjön az a vb cím, tudta nagyon jól, hogy nem lesz meg még egyszer.. Szerintem sem volt Hamiltonnak egyetlen szomorú éjszakája sem emiatt, hogy nem vághat visszaTjacks írta: Nem engedte visszavágni?? Hát ez aztán bajnokhoz méltó hozzáállás. Az óvodás gyerekek gondolkodnak ezen a szinten....![]()
![]()
Nekem am. egyik se szimpi, de Hamilton nézhet vissza a magasabb lóról a pályafutására. Dominált végig a domináns autóval (ez sem sétagalopp), Rosberg meg jó Inzaghi módjára lecsapott arra az 1 lehetőségre, és azt a vb címet sem lehet elvenni tőle, mert ő meg azt érdemelte meg..
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. február 8., hétfő 15:17
Kimi rossz példa, ő pont lexarja, hogy milyen a megítélése, még csak azt sem mondanám, hogy többet akart. Szimpla versenyzés utáni szeretet és szenvedély, ami miatt még ma is a mezőnyben van. Neki egy cím bőven elég szerintem, bebizonyította magának, hangsúlyozom magának, hogy képes rá, minden más csak ráadás.Tjacks írta:Jött,nyert,lépett? Jó sokáig tartott mire nyert. De bravó, akkor ezek szerint Alonso,Kimi egy csicskagyász mert nem vonultak vissza hanem még többet akartak.lestat írta: Mert Hamilton aztan nagyon bajnokhoz meltoan tudott viselkedni![]()
Rosberg jott nyert majd lelepett, csucson abbahagyta Hamiltont jol felbaszva vele hogy eselye se legyen a 16os vb cim izet elvenni tole.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 8., hétfő 15:15
Nálam sem Lewi a hunyó.. Rosbergnek makk is kellett, hogy jöjjön az a vb cím, tudta nagyon jól, hogy nem lesz meg még egyszer.. Szerintem sem volt Hamiltonnak egyetlen szomorú éjszakája sem emiatt, hogy nem vághat visszaTjacks írta: Nem engedte visszavágni?? Hát ez aztán bajnokhoz méltó hozzáállás. Az óvodás gyerekek gondolkodnak ezen a szinten....![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. február 8., hétfő 15:13
Jött,nyert,lépett? Jó sokáig tartott mire nyert. De bravó, akkor ezek szerint Alonso,Kimi egy csicskagyász mert nem vonultak vissza hanem még többet akartak.lestat írta: Mert Hamilton aztan nagyon bajnokhoz meltoan tudott viselkedni![]()
Rosberg jott nyert majd lelepett, csucson abbahagyta Hamiltont jol felbaszva vele hogy eselye se legyen a 16os vb cim izet elvenni tole.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. február 8., hétfő 15:13
Mégis betalált vele. Hamilton tuti le akarta volna győzni a következő szezonban, de Rosberg nem adta meg neki az esélyt, és ez qrvára betalálhatott Lewisnál. Rosberg meg bajnokként köszönt le. Szerintem zseniálisan csinálta. Egyébként meg pont hogy Hamilton kezdte mindig ezt a mentális hadviseléses dolgot, csak Rosberggel rákefélt, mert ő ebbe beleállt, és nem volt egy kétbalkezes versenyző sem.Tjacks írta:Nem engedte visszavágni?? Hát ez aztán bajnokhoz méltó hozzáállás. Az óvodás gyerekek gondolkodnak ezen a szinten....alexoxladjackoxi írta: Rosberg visszavonulása mitől lenne szánalmas? Pontosan tudta, és ezt el is mondta már nem egyszer, hogy Hamilton valamivel gyorsabb volt, ám ő ennek ellenére képes volt - még ha rengeteg áldozat árán is - legyőzni. Megcsinálta, elérte a célját, és pont hogy nem csak beledöfte, de még meg is forgatta a kést Hamiltonban, azzal, hogy nem engedte visszavágni. Szerintem Lajos nagyobb csicska lesz, ha 8x bajnokként nem mer már kiállni az új generációval. Pedig ott eloszlathatná a kételyeket, ha mondjuk egy Russellt, de inkább Verstappent el tudna verni azonos autóban.![]()
![]()
Uccsó bekezdésedet ki vitatja? De pont ezért lenne illendő móresre tanítania Maxékat is, csak nem meri bevállalni, mert tudja, hogy ha bebukik, akkor mindig azzal jönnének, hogy csak annak köszönhet 5 címet, hogy nem engedett maga mellé csak ilyen langyos Bottast beültetni. Fosik a hollandtól, de Russelltől is. A vak is látja. Szerinted mi ez a vétójog is, amiről irkálnak? Vagy végül nem 1+1-et írt alá?géza írta: Azert egy hetszeres, esetlegesen nyolcsszoros vilagbajnoknak nem feltetlenul kell Russellt meg Verstappent vernie ahhoz, hogy bebizonyitsa, hogy azert konyit valamit a vezeteshez.
Akar tetszik, akar nem, az F1 elo legendaja az ember, megerdemelten ott a helye a legnagyobbak kozt, pedig en sem csipem kifejezetten, de most o a kecske.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. február 8., hétfő 15:04
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. február 8., hétfő 14:56
Nem engedte visszavágni?? Hát ez aztán bajnokhoz méltó hozzáállás. Az óvodás gyerekek gondolkodnak ezen a szinten....alexoxladjackoxi írta: Rosberg visszavonulása mitől lenne szánalmas? Pontosan tudta, és ezt el is mondta már nem egyszer, hogy Hamilton valamivel gyorsabb volt, ám ő ennek ellenére képes volt - még ha rengeteg áldozat árán is - legyőzni. Megcsinálta, elérte a célját, és pont hogy nem csak beledöfte, de még meg is forgatta a kést Hamiltonban, azzal, hogy nem engedte visszavágni. Szerintem Lajos nagyobb csicska lesz, ha 8x bajnokként nem mer már kiállni az új generációval. Pedig ott eloszlathatná a kételyeket, ha mondjuk egy Russellt, de inkább Verstappent el tudna verni azonos autóban.
HozzászólásSzerző: géza » 2021. február 8., hétfő 14:44
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 8., hétfő 14:41
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. február 8., hétfő 14:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 8., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. február 8., hétfő 14:18
Remy írta: Akkor ezzel kb hivatalos is lett, hogy ez Hamilton utolsó éve. EGY évet hosszabbított a csapattal.
8. VB cím és vissza fog vonulni.
Hatalmas+1.raul 4 ever írta:Jobban fog kinézni, mint Nico visszavonulása..Remy írta: Akkor ezzel kb hivatalos is lett, hogy ez Hamilton utolsó éve. EGY évet hosszabbított a csapattal.
Megérdemli amúgy hogy a csúcson hagyja abba, bár a stílusa nekem nem 100% hiteles, de a tehetségét neki is el kell ismerni.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 8., hétfő 14:08
Jobban fog kinézni, mint Nico visszavonulása..Remy írta: Akkor ezzel kb hivatalos is lett, hogy ez Hamilton utolsó éve. EGY évet hosszabbított a csapattal.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 8., hétfő 12:22
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 7., vasárnap 11:14
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. február 7., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. február 7., vasárnap 11:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. február 7., vasárnap 10:56
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem