De előtte a folyón csónakázva lazán átdobta egy másik hajóra a Lombardit....
imádom
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. február 11., csütörtök 11:45
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. február 9., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. február 9., kedd 0:21
Best everZsombor írta: Nem egy sportot követek, de hogy a Brady fanboyoknal rosszabb nincsen, az fix.![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. február 8., hétfő 23:36
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. február 8., hétfő 11:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. február 8., hétfő 11:41
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. február 8., hétfő 11:07
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. február 8., hétfő 10:42
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. február 8., hétfő 10:24
Odatette a srác.El Sie7e írta: Na jó jó, volt ez a meccs. De kinek hogy tetszett a half time show?![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. február 8., hétfő 10:15
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 8., hétfő 9:29
Saints meccs után is beszéltük, hogy bár nekem nem a kedvencem, de a tehetségét el kell ismeni ennek az embernek? Ember ő?Remy írta: Mit is lehet erre mondani? Nem földlakó. 7 gyűrű, 2 csapat, első szezonja az NFC-ben és 43 évesen közel MVP alapszakasz teljesítménnyel Super Bowl-t nyer egy Tampával, ahol ráadásul MVP is lett. Több gyűrűje van, mint bármelyik csapatnak az egész ligában. Ő az egyetlen, aki NFC és AFC csapattal is SB-t nyert. A goatok GOATja. Nincs nála nagyobb játékos.
A lehető legboldogabb vagyok, hogy láthatom játszani még mindig.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. február 8., hétfő 8:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 8., hétfő 4:55
Mit is lehet erre mondani? Nem földlakó. 7 gyűrű, 2 csapat, első szezonja az NFC-ben és 43 évesen közel MVP alapszakasz teljesítménnyel Super Bowl-t nyer egy Tampával, ahol ráadásul MVP is lett. Több gyűrűje van, mint bármelyik csapatnak az egész ligában. Ő az egyetlen, aki NFC és AFC csapattal is SB-t nyert. A goatok GOATja. Nincs nála nagyobb játékos.ferni írta:
Igazából Brady most kivitte teljesen ezt az NFL nevezetű játékot, ennél nincs feljebb bakkerElképesztő.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. február 8., hétfő 4:46
Igazából Brady most kivitte teljesen ezt az NFL nevezetű játékot, ennél nincs feljebb bakkerRemy írta: Brady az MVP.![]()
Between Tom Brady's 3rd Superbowl appearance and his 10th, Calvin Johnson has been drafted, retired, and made the Hall of Fame.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 8., hétfő 4:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. február 8., hétfő 4:15
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. február 8., hétfő 4:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 8., hétfő 4:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. február 8., hétfő 4:08
Erre szavak nincsenek amúgy.csababarca írta: Legnagyobb sportemberben, akit valaha láttam játszani.
Jordant is láttam, de nem végig, csak az utolsó bulls-os szezonját, többit "csak" felvételről.
Brady amit csinál az egyedülálló, 35 éves kor felett egy komplett nfl karriert pluszba lerak, úgy néz ki 4 SB győzelemmel. elképesztő, nincsenek szavak erre.
egy tampát vezet győzelemre, akit mióta nfl-t nézek (2003) messze a legérdektelenebb csapatnak tartottam, kb sose voltak eredményeik.
tavaly már formálódtak, de ezt Brady nélkül sose teszik ide.
öröm, hogy láthatom ezt az embert, pedig 2015-ben a seattle ellenin azt mondtam, hogy méltó lenne visszavonulnia azzal a győzelemmel...mekkorát tévedtem.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. február 8., hétfő 4:06
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem