HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. február 8., hétfő 13:52
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. február 8., hétfő 13:46
Ezt én is hozni akartam, de már annyira a legalja, hogy hagytam a francba.Anthony írta:„Nem tudom, ez nem magyarázza meg, de lehet, hogy hidegek voltak a lábai vagy hasonló. Viccesen hangozhat, de lehetséges. De még így is megvolt a lehetősége, hogy kirúgja a labdát” – elmélkedett Klopp.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. február 8., hétfő 13:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. február 8., hétfő 13:29
„Nem tudom, ez nem magyarázza meg, de lehet, hogy hidegek voltak a lábai vagy hasonló. Viccesen hangozhat, de lehetséges. De még így is megvolt a lehetősége, hogy kirúgja a labdát” – elmélkedett Klopp.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2021. február 8., hétfő 10:41
Persze, hogy nem fogják. Nem tud olyan rossz szezont hozni, hogy kirúgják, most sincs rá okuk.raul 4 ever írta: Azt se hiszem, h szezon végén kirakják, nagyon csúnya lenne, meg szerintem nem ketyegett még le a német ideje, de tegnap csúnyán el lettek kapva, nem mutat jól.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 8., hétfő 9:57
Teljesen adom, én is pont így látom, a középpálya motorjai most hátul vannak, meg van kötve Klopp keze rendesen.TheBull6 írta: Igazából a csapata stabilitása veszett el azzal, hogy az eddig stabilitást adó embereket kell hátraraknia védőnek. Két olyan emberről beszélünk (Fabinho és Henderson) akik nem kis munkát raktak ott le Neki. Persze Thiago vagy Wijnaldum se rossz focista, de azért védekezésben nem hozza egyik se azt amit a brazil és a csk hoz így kapnak a kis csapatoktól olyan bohóc gólokat kontrában, hogy az már-már röhejes.
De persze, ettől még azért elől jobb kéne hogy legyen a helyzet, de nagyon szét vannak esve mindenhol. Mane kb élete legsz*rabb formájában, bár pl a Tottenham ellen is aztán a bohócból végül meccs embere lett kb.
Kövi bajnoki Leszter, az se lesz könnyű.
A jelenlegi szitu azért sokat elárul majd Kloppról is, ha képes összerázni őket és felmennek a második helyre, valamint a BL-ben is mennek még 1-2 kört, akkor jöhet ide kérdés nélkül. Ha nem, akkor már érdekesebb a helyzet, mert nálunk még nagyobb a sz*r mint Liverpoolban![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. február 8., hétfő 8:56
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. február 7., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. február 7., vasárnap 22:02
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. február 7., vasárnap 21:54
Mondjuk az fura, mert elöl megvan mindenki. Középpálya sem kutyaütő éppen. Elveszett a varázs.Kercsó írta: Ezt adom. De gólt se tudnak rúgni. Elég impotens támadásban.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. február 7., vasárnap 21:52
Ezt adom. De gólt se tudnak rúgni. Elég impotens támadásban.Sierra írta:Ez mondjuk igaz, nincs az az edző aki ennyi kulcsjátékos kiesését tudná bárhogyan kompenzálni. Csóró Klopp, azért nincs könnyű helyzetben most.realistahuni írta: Nincs amiért elküldjék Kloppot, VVD-Matip-Gomez esett ki egymás után középről, ezzel nem nagyon tud mit csinálni.
Ha meg tényleg elküldik akkor jöhet felőlem vasvillával kergetni a sok alibi királyt.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. február 7., vasárnap 21:39
Ez mondjuk igaz, nincs az az edző aki ennyi kulcsjátékos kiesését tudná bárhogyan kompenzálni. Csóró Klopp, azért nincs könnyű helyzetben most.realistahuni írta: Nincs amiért elküldjék Kloppot, VVD-Matip-Gomez esett ki egymás után középről, ezzel nem nagyon tud mit csinálni.
Ha meg tényleg elküldik akkor jöhet felőlem vasvillával kergetni a sok alibi királyt.![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. február 7., vasárnap 21:29
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. február 7., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 7., vasárnap 20:34
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. február 7., vasárnap 20:15
U18as, aki 16 évesGareth barátunk ott tart, hogy ma az u18as gyerek lett beküldve a meccs végén, ő meg maradt a padon![]()
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2021. február 7., vasárnap 20:13
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 7., vasárnap 20:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 7., vasárnap 19:59
Sosem felejtem el, hogy a külön évben nyert kupakkal pótoltak mintha duplaztak volnadzsi91 írta: A korszakos pool korszakja akkor most mettől meddig tart? 2019-20 vagy ,hogy lesz majd jegyezve.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. február 7., vasárnap 19:58
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem