Bale - még itt van?
Marcelo - túl van tárgyalva
Jovic és Mariano - kell a hely haalandnak
Hazard maradhat, nem rontja a levegőt és ilyen laza meccsekre beállhat teher mentesíteni
Vini, Ase, Odri pedig akkor jövő nyáron megy ha most nem lehet
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2021. február 7., vasárnap 9:19
HozzászólásSzerző: füst » 2021. február 7., vasárnap 8:57
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 7., vasárnap 8:41
Fellángolása 1-1 meccsen szokott lenni mindig is, de tegnap tényleg a jobbik arcát mutatta.R. Carlos írta: Kövezzetek meg, de tegnap szerintem az egyik, ha nem legjobb volt Asensio. Sokszor mondom, hogy nem akarom itt látni, meg én vagyok a leginkább ellene, de tegnap adta a zsugát és végre bemutatott abból valamit, amit ZZ lát benne.
(Ja és tegnap én is beválasztottam az 5 távozómba.)
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. február 7., vasárnap 7:07
Kövezzetek meg, de tegnap szerintem az egyik, ha nem legjobb volt Asensio. Sokszor mondom, hogy nem akarom itt látni, meg én vagyok a leginkább ellene, de tegnap adta a zsugát és végre bemutatott abból valamit, amit ZZ lát benne.Realista24 írta: Tizenegyből legalább hét, de nálam 8 játékos még mindig top minőséget képvisel.
Aki totál kilóg az Odri és Vini, Asensio meg futottak még kategória.
Mókás, hogy nem érdekel a sérülés, de ha nem lenne, akkor Ramos, Carvajal és Hazard is lenne a kezdőben, szóval maradna egy szem Asensio, aki kilóg. Tudom, meg sokaknál Mendy.
A pad vékony, de itt mindenki üdvözíti, hogy aki akar, az menjen csak. Itt az eredménye.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. február 7., vasárnap 0:18
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. február 7., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 6., szombat 23:37
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. február 6., szombat 22:29
Pont Hazardot a legnehezebb elsózni. Gigantikus fizetés, sztárstátusz, cserébe nulla teljesítmény.BlancoMark írta: Azt az ötöt adnám el akikből a legtöbb pénz tudna befolyni. Hazardtól mindenféleképpen elbúcsúznék.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. február 6., szombat 22:19
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. február 6., szombat 22:15
Azis megfigyelheto, hogy jol eloszlanak a szavazatok. Latszik, hogy mind kurva rossz, nehez valasztani, mehetne az összes.wZoLee7 írta: Ah akarhogy probalom nem tudok csak otot![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. február 6., szombat 22:11
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. február 6., szombat 22:09
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. február 6., szombat 22:01
Asensiért max. 20-25 milliót lehet kérni. Olyan gyengék a számai (26 meccs, 4 kanadai pont), hogy ennél többet senki nem fizetne érte.kiserik írta: Szavazáshoz: az én 5 emberem fentről lefelé: Isco, Asensio, Bale, Hazard, Jovic. Isco egyértelmű, Asensio ide kevés, de talán jó pénzt lehetne belőle csinálni, Bale-Hazard kettős nulla teljesítmény magas fizu mellett, Jovic pedig szerintem soha nem lesz kompatibilis a Real Madriddal és belőle is lehetne egy kis bevételt hozni.
Továbbra sem a paddal van a fő probléma.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. február 6., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 6., szombat 20:18
Isco visszatérmocsok írta: Na, kovi meccsen se kroos se odri.
Mi lesz a kezdonk?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 6., szombat 19:52
Két hetet irtak.mocsok írta: Na, kovi meccsen se kroos se odri.
Mi lesz a kezdonk?![]()
Fede meddig nincs kb?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. február 6., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. február 6., szombat 11:48
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. február 6., szombat 11:08
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. február 6., szombat 10:35
Így igaz. Még Odrival is sikerülhet, bár ha egy kicsit megnyomják azt az oldalt, biztos, hogy gólt kapunk róla, mint mindig. Most viszont 2-3 gólt el kell rakni. Ennyi a max., Zz csapat nem szeret (újabban nem is tud) gálázni.Yazid írta: olyan gyalázat ez a huesca hogy vini, odrival is be kellene húzni. kár lesz arra fogni, hogy nincs hazard, meg ez meg az.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem