Mondjuk nézzük meg,kiknek rugdossa azokat a gólokat,mer nem igazán elit kluboknak.Nyilván ez az érdemeiből keveset von le.De ha mindenképp csatár kellett volna a nyáron,én nem rá szavaztam volna.Nem igazán vagyok oda érte...Emlékszem arra amikor nyáron szóba hozták a csapattal.
Örült velem együtt neki egy pár ember a fórumon,és simán kaptuk a pofánkba,hogy már lassú,béna nem ugyanaz mint aki régebben volt eljárt felette az idő. :lol::mrgreen: Avatar

Bajnokok Ligája
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Bajnokok Ligája
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Emlékszem arra amikor nyáron szóba hozták a csapattal.
Örült velem együtt neki egy pár ember a fórumon,és simán kaptuk a pofánkba,hogy már lassú,béna nem ugyanaz mint aki régebben volt eljárt felette az idő.
Örült velem együtt neki egy pár ember a fórumon,és simán kaptuk a pofánkba,hogy már lassú,béna nem ugyanaz mint aki régebben volt eljárt felette az idő.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ha jól látom a második se volt éppen csúnyaAz a harmadik gól...![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ibra az egyik legtechnikásabb csatár a mai mezőnyben. Termete ellenére olyan dolgokra képes a labdával kis területen is, hogy csak lesek néha.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem erre az idenyre meg megerte volna. Jelenleg konkretan nincs hasznalhato csatarunk.Gascoigne írta:Ibra? Sok-sok évvel ezelőtt kellett volna elhozni, félelmetes képességekkel és igazi győztes megbaszunkmindenkit mentalitással bíró vérbeli csatárunk lehetett volna, akinek a nagy meccseken és a Bl-ben sem remeg meg a lába. Sajnos most már nem érdemes.
Amugy meg a viszonylag technikashoz annyit, hogy a mostani real keretbol max 2-3 jatekos van olyan szinten technikai kepzettsegben mint a sved. Nem tobb...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ibra? Sok-sok évvel ezelőtt kellett volna elhozni, félelmetes képességekkel és igazi győztes megbaszunkmindenkit mentalitással bíró vérbeli csatárunk lehetett volna, akinek a nagy meccseken és a Bl-ben sem remeg meg a lába. Sajnos most már nem érdemes.
Aha. Azt hiszem kezét-lábát összetette volna Brazília, ha a Ronaldo-Rivaldo páros visszavonulása után feleilyen csatáruk is került volna, mint a svéd. Ja bocs, majdnem elfelejtettem pátót.Sierra írta:Azért ő is szokott botladozni a labdába.Nem egy brazil, erre gondoltam.

- sonic
Hat en nem egy es nem ketto olyan technikai megoldast lattam tole, amit a mai jatekosok 90%-a nem csinal utana eles szituacioban sohase.
Ilyen hosszú lábakkal te is botladoznál.

Azért ő is szokott botladozni a labdába.
Nem egy brazil, erre gondoltam.

- sonic
Viszonylag?Sierra írta:viszonylag technikás is

Ibrahimovicot én is nagyon sajnálom, amekkora gyökér személyisége van, akkora zseni a pályán, vérbeli CSATÁR, erős, gólérzékeny, viszonylag technikás is, nagyon fasza játékos, én még azt is leszarom, hogy egy évig a Barcában volt. Mourinho Interje alatt teljesedett ki igazán, előtte csak bontogatta a szárnyait a Juvéban, de már öreg kicsit, bár még így is nagyobb hasznukra lenne, mint Benzema vagy Morata, az biztos.
- sonic
En pedzegettem a nyaron, hogy kezenfekvo lenne. A vezetoseg akart is csatart igazolni. De aztan megsem. Hat nem kicsit vennenk hasznat most...dannen írta:még mindig sajnálom, hogy nem igazoltuk le azt a faszit, pedig szinte biztos vagyok benne, hogy meg lett volna az esélyünk. hatalmas zseni.
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
a foci egyik fekete napja lesz, amikor zlatan szögre akasztja. bolond fazon.

az semmi. inkább nézd meg mi gólt vert a 0-3-nál.GT37 írta:Zlatan négynél jár a 64. percben. Elképesztő.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Zlatan négynél jár a 64. percben. Elképesztő.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
azért annál nem nehézGéci írta:Csicska MU öngóllal vezet... Benfica meg elég nagy kakában van... Digi szakértők értelmesebbek mint a sport1-é... Előszőr nézek digisportot, de sokkal jobb mint a sport1...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csicska MU öngóllal vezet... Benfica meg elég nagy kakában van... Digi szakértők értelmesebbek mint a sport1-é... Előszőr nézek digisportot, de sokkal jobb mint a sport1...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hozzátenném, hogy tegnap a Barça U19-es csapata is 6-2-re győzött a Milan ellen.Remy írta:Narvaez 4 gólt vágott a Juvénak![]()
Este kiegyeznék egy 6-2-es meccselCR 4 gól, Jesé + Benzema

1-1 lesz ma este.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
ha nagy tehetség lenne igen, de elég kevés 18 éves játszik a Castillában, ott inkább a túlkorosak játszanak (ez alól kivétel mondjuk José és korábban Jesé és pár tehetségesebb egyén). viszont a C-ben már játszania kéne Enzonak, nyáron játszott is felkésüzlési meccsen.Sierra írta:Viszont Enzoból nem lesz semmi szerintem, 18 évesen már a Castillában kéne tolnia, nem?
Real C tagja, ha jó a forrás, akkor eddig mindössze 2 percet játszott. kolumbiai. remélem a mostani jó kolumbiai játékosok mellett belőle is lesz valami!Remy írta:Narvaez 4 gólt vágott a Juvénak

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anis 2013. október 23., szerda 17:55-kor.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!