Az eredmények azt tükrözik, hogy Remy beszélt velükSüti írta:Erről nekik is szóltál főni?Realista24 írta:
Tizenegyből legalább hét, de nálam 8 játékos még mindig top minőséget képvisel.
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 6., szombat 8:25
Az eredmények azt tükrözik, hogy Remy beszélt velükSüti írta:Erről nekik is szóltál főni?Realista24 írta:
Tizenegyből legalább hét, de nálam 8 játékos még mindig top minőséget képvisel.
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. február 6., szombat 8:21
teljesen igazad van, top minőség. de most olyan hullámvölgybe kerültünk, hogy ők már mentálisan is megroggyantak, nem hiszik el magukról sem, hogy még mindig top kategória.Realista24 írta:Tizenegyből legalább hét, de nálam 8 játékos még mindig top minőséget képvisel.R. Carlos írta: Courtois - Odriozola, Varane, Nacho, Mendy - Casemiro, Kroos, Modric - Asensio, Benzema, Vinícius.
Meg az ellenfél röhögőgörcsöt kap... csere lehetőség nem nagyon van... az utolsó helyezett ellen játszunk, bár ez nekem inkább ijesztő mint megnyugtató, az elmúlt heteket figyekembe véve... szomorú, hogy ez lett a csapatból. Sérülések ide, sérülések oda...
Aki totál kilóg az Odri és Vini, Asensio meg futottak még kategória.
Mókás, hogy nem érdekel a sérülés, de ha nem lenne, akkor Ramos, Carvajal és Hazard is lenne a kezdőben, szóval maradna egy szem Asensio, aki kilóg. Tudom, meg sokaknál Mendy.
A pad vékony, de itt mindenki üdvözíti, hogy aki akar, az menjen csak. Itt az eredménye.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. február 6., szombat 8:05
Erről nekik is szóltál főni?Realista24 írta:Tizenegyből legalább hét, de nálam 8 játékos még mindig top minőséget képvisel.R. Carlos írta: Courtois - Odriozola, Varane, Nacho, Mendy - Casemiro, Kroos, Modric - Asensio, Benzema, Vinícius.
Meg az ellenfél röhögőgörcsöt kap... csere lehetőség nem nagyon van... az utolsó helyezett ellen játszunk, bár ez nekem inkább ijesztő mint megnyugtató, az elmúlt heteket figyekembe véve... szomorú, hogy ez lett a csapatból. Sérülések ide, sérülések oda...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 6., szombat 7:53
Tizenegyből legalább hét, de nálam 8 játékos még mindig top minőséget képvisel.R. Carlos írta: Courtois - Odriozola, Varane, Nacho, Mendy - Casemiro, Kroos, Modric - Asensio, Benzema, Vinícius.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. február 6., szombat 7:47
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 5., péntek 22:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 5., péntek 21:52
Nem lett meg a szükséges covid tesztje.Jim írta: Blanco nincs keretben
bravó![]()
ha valaki kiesik a középpálya közepéről ki fog ott játszani
Vini?![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. február 5., péntek 21:48
Átállunk 1 védős rendszerre és LV lehozza azt isJim írta: Blanco nincs keretben
bravó![]()
ha valaki kiesik a középpálya közepéről ki fog ott játszani
Vini?![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. február 5., péntek 21:47
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 5., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: flori » 2021. február 5., péntek 21:40
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. február 5., péntek 21:38
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. február 5., péntek 21:31
azért ez a keret rendesen büntet...ennyire legalja meccskeretet nem is tudom mikor láttam utoljáraKapusok: Courtois, Lunin és Altube.
Védők: R. Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola, F. Mendy és Chust.
Középpályások: Kroos, Modrić, Casemiro és Marvin.
Támadók: Benzema, Asensio, Vini Jr. és Mariano.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. február 5., péntek 18:55
Yazid írta:az elmúlt héten kb minden média csatorna kijelentette zidane távozását. kitudja már lehet ő tisztában is van vele. így meg pláne nem értem mi ösztönözné a kopaszt hogy változtasson akármin is. a haverokkal ezt végig nyomja egy tisztességes helyértFenoo írta: A Huesca elleni keretet elnézve nem nagyon kell gondolkozni a kezdőn.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. február 5., péntek 18:47
az elmúlt héten kb minden média csatorna kijelentette zidane távozását. kitudja már lehet ő tisztában is van vele. így meg pláne nem értem mi ösztönözné a kopaszt hogy változtasson akármin is. a haverokkal ezt végig nyomja egy tisztességes helyértFenoo írta: A Huesca elleni keretet elnézve nem nagyon kell gondolkozni a kezdőn.![]()
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. február 5., péntek 18:42
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2021. február 1., hétfő 20:49
Toti írta: amúgy valaki tudja, h például carvajalnak vagy ramosnak mi a gyíkja van amiért hetek óta nem játszanak?
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. február 1., hétfő 15:26
Realista24 írta:Carvajalnak sérülése, Ramosnak egy jobb ajánlata a PSGtől.Toti írta: amúgy valaki tudja, h például carvajalnak vagy ramosnak mi a gyíkja van amiért hetek óta nem játszanak?C
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 1., hétfő 15:24
Carvajalnak sérülése, Ramosnak egy jobb ajánlata a PSGtől.Toti írta: amúgy valaki tudja, h például carvajalnak vagy ramosnak mi a gyíkja van amiért hetek óta nem játszanak?C
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. február 1., hétfő 15:09
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem