Melyik?Faust írta: Istenem, fogd mar be konyorgom.

Az 10/10 ava

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 4., csütörtök 18:34
Melyik?Faust írta: Istenem, fogd mar be konyorgom.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 4., csütörtök 18:18
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 4., csütörtök 18:17
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 4., csütörtök 18:03
én se hiszem.. Ramosról simán, de Raul nekem nem tűnik annak az alfahímnek mint ZZ..kodo írta: En valahogy nem nézem ki Raulbol hogy jo edzo lesz.
Aztan legyen ez az en jinxem.
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. február 4., csütörtök 17:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. február 4., csütörtök 17:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 3., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. február 2., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. február 2., kedd 14:02
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. február 2., kedd 13:01
BakkerPad'em írta: Official: Florentino Perez has tested positive for COVID-19.
Oh basszus. Azt írja a real.com, hogy tünetmentes.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 2., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 2., kedd 9:10
hát figyejl.... a 13ból 5 sérült/koronás, mezőnybe így minimum kell 2 fék, Militao meg a kezdeti beton után jelenleg pakkundekli, ez már 3, Varane, Hazard formán kívül, már 5kiserik írta: Az meg még szomorúbb, hogy gyakorlatilag most is ezek a játékosok játszanak hétről hétre. Akkor hogy is van ez?![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. február 2., kedd 0:11
Van még ilyen csapat rajtunk kívül?Remy írta: Minek menne vissza a Lyonba? Tegyük fel jönne egy szem Bappé vagy Haaland, azzal semmire nem megyünk, ha eladjuk Karimot. Véletlenül kiesik valamelyik, aztán ki áll be? Asensio lesz az ék?
Benzemának itt van még feladata. 2 szezon, aztán átadhatja a stafétát.![]()
Nagelsmann kell és kész. Benne van az X, ráadásul a fiatalos szemlélete tökéletes lehet arra, hogy lépéselőnybe kerüljünk azokkal szemben, akik még az idősebb korosztállyal próbálkoznak.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. február 2., kedd 0:09
Az meg még szomorúbb, hogy gyakorlatilag most is ezek a játékosok játszanak hétről hétre. Akkor hogy is van ez?raul 4 ever írta:ha úgy veszed, az meg még szomorúbb, h kivettem aki perpill nincs a csapatnál a "keretedből" és értelmes futbalista -> 13 ember... a többi fék..ziro4vr írta: Carvajal, Nacho, Varane, Militao, Ramos, Mendy,
Valverde, Modric, Kroos, Casemiro
Rodrygo, Benzema, Hazard
mondjuk egyáltalán nem bánnám, ha CSAK ezeket az arcokat látnám idén. a jó játékosainkon kívül 2 kategória van: futóbolondok meg alibiIsco és Ase
ilyenkor szokás kiabálni h kumma gyenge-kumma gyenge?
a német edzővonalat én mondjuk erőltetném is meg nem is, kell vki aki rendet rak, vmi könnyűvérű latin helyett jobb választás lehet egy határozott német. de mondjuk én csak Flicket... lehet szót értene..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 1., hétfő 22:22
ha úgy veszed, az meg még szomorúbb, h kivettem aki perpill nincs a csapatnál a "keretedből" és értelmes futbalista -> 13 ember... a többi fék..ziro4vr írta: Carvajal, Nacho, Varane, Militao, Ramos, Mendy,
Valverde, Modric, Kroos, Casemiro
Rodrygo, Benzema, Hazard
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. február 1., hétfő 22:10
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. február 1., hétfő 21:47
2 éve éppen a hatodik helyen állt a Hoffenheimmel a Bundesligában. Biztos ez, hogy komolyan felkérték őt?Berti írta: 2 éve már visszautasította. Nem lesz hülye, hogy kihagyja, kitudja ha lenne-e harmadik felkérés.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 1., hétfő 21:39
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. február 1., hétfő 21:38
2 éve már visszautasította. Nem lesz hülye, hogy kihagyja, kitudja ha lenne-e harmadik felkérés.illgner írta:Viccen kívül, 34 évesen szinte fiatalabb, mint néhányan a csapatból. Egy ilyen fiatal edzőt idehozni egy teljesen más kultúrából nagyon kockázatos, én nem is tudok erre példát. De még ha esetleg meg is kérdeznék, szerintem ő nagy tisztelettel visszautasítaná az ajánlatot, mert egy ilyen feladatra ő még nem elég érett, nincs meg hozzá a tapasztalata. És ebből következik, hogy nagyon kockázatos vállalkozás lenne a számára, mert eddig felfelé ível a pályafutása, ha itt csúnyán megég, akkor az megtörheti az edzői karrierjét.Faust írta:
Szerintem se jön ide, ha van esze. Bár ez mindenki másra is igaz jelenleg.![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. február 1., hétfő 21:24
Viccen kívül, 34 évesen szinte fiatalabb, mint néhányan a csapatból. Egy ilyen fiatal edzőt idehozni egy teljesen más kultúrából nagyon kockázatos, én nem is tudok erre példát. De még ha esetleg meg is kérdeznék, szerintem ő nagy tisztelettel visszautasítaná az ajánlatot, mert egy ilyen feladatra ő még nem elég érett, nincs meg hozzá a tapasztalata. És ebből következik, hogy nagyon kockázatos vállalkozás lenne a számára, mert eddig felfelé ível a pályafutása, ha itt csúnyán megég, akkor az megtörheti az edzői karrierjét.Faust írta:Szerintem se jön ide, ha van esze. Bár ez mindenki másra is igaz jelenleg.illgner írta: Nem értem, hogy miért forog ilyen sokat Nagelsmann neve? Ő nem fogja magát 34 évesen megégetni a Reallal, ez egészen biztos, egy ilyen romokban lévő csapatot nem fog átvenni.![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem