na azért ne magyarázzuk meg, hogy ez egy nehéz szituáció lett volna. Abszolút nem volt erős labda vagy nem jött a háta mögé.Egyszerűen oda kell koncentrálni és két méterről nem elb*szniabba már bele sem megyek hogy nagyon nem mindegy az hogy magadnak tolod meg a labdát úgyhogy senki sem zavar és kell belőnöd a labdát 16méterről a tátongó üres kapuba vagy beadják és kapásból kell a védőkre is figyelve gólt szerezned, utóbbi sokkal nehezebb.

Karim Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Re: Karim Benzema - 9
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ez még meg is lenne benne, de ez nem így megy h akkor most lövök 3 gòlt és mosolygok a nézőkön. Ő már fejben, pszichésen van mélyen, aminek a kikeveredéséhez már annál is több kell, minthogy ő mit szeretne.hogy kimegyek és akkor is megmutatom ezeknek.
But he is a good boy...
- Galacticos
furcsa tőled olvasni azt hogy egy játékost miért dicsérjünk.BBeno írta:jól tartotta a labdát? már erre dicsérni kell? döntsük már el hogy mi a csatárnak a dolga. egész meccsen 1 kaput nem találó lövése volt az is a ziccer.
ha özil átvett egy öt méteres passzt, amit utána hátrapasszolt a kapusnak akkor már írtad egyből hogy zseni.
szóval ez tőled nem túl hiteles már bocs.
az teljesen más hogy pl cr kizárja azt hogy az ellenfél szurkolói utálják és ennek hangot is adnak, de az baromira idegesítő lehet hogy a saját szurkolóid, a saját közönséged teszi ezt veled.Matyas írta:Aki meg ilyen szinten nem zárja ki a szurkolókat azért nem fog sok sót megenni.
teljesen más volt. akkor rohantunk a továbbjutásért, higuain meg akkor sült be abba már bele sem megyek hogy nagyon nem mindegy az hogy magadnak tolod meg a labdát úgyhogy senki sem zavar és kell belőnöd a labdát 16méterről a tátongó üres kapuba vagy beadják és kapásból kell a védőkre is figyelve gólt szerezned, utóbbi sokkal nehezebb. persze ezen a szinten simán bekéne ezeket lőni, csak ezen most nem múlott semmi mert már mindenki nagyívben leszarta a meccset.Matyas írta:Emlékszek egy bizonyos Lyon elleni meccsre amin Higuaínnak nem sikerült betalálni üres kapura akkor mindenki a bús ...-ba kívánt.
morata meg egy fikarcnyival sem jobb benzemánál, ott volt a hétvégi ahol caballero hatalmasat védett a fejesénél közelről de ha azt benzema teszi egy hétig azzal oltanátok. ugyanúgy letámad, ugyanúgy kiveszi a részét a védekezésből csak amíg a spanyol ezért vastapsot kap addig karim füttykoncertet. s ez nagyon szánalmas. de hát mit várunk egy olyan közönségtől aki még ronaldot is kifütyülte...
-
Egyrészről. Másrészről a szemfülesebbek már akkor mondogatták, h Higuval a BLben olyan, mintha 10emberrel játszanánk. Az a Lyon elleni meccs az utolsò szöget is beverte az ő koporsòjába a BLben mutatott teljesítményét illetőleg. Szerintem Benzrmaval soha nem volt baj a BL-ben.Realista24 írta:Matyas...azért a kettő nem ugyanaz, még ha úgy is tűnik. Az egyik a végállomást jelentette, a másik meg végül semmit.
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ha trollkodni akarnék, most azt írnám, hogy nem persze, hogy nem ugyanaz az egyik legalább majdnem eltalálta a kaput....Realista24 írta:Matyas...azért a kettő nem ugyanaz, még ha úgy is tűnik.

De nem akarok, szóval vegyétek úgy, hogy nem írtam le.
Itt szerintem lassan kezd pont kerülni a Madridi pályafutása végére, mert innen vagy nagyon bele kellene húznia, mondjuk egy szombati győztes gól sokat segítene, de pluszba folyamat jó meccseket kellene hozni gólok, gólpasszok stb, hogy magát is ki tudja húzni a gödörből, és a szukolók is újra elfogadják. De valahogy nem érzem benne azt a mentalitást, hogy kimegyek és akkor is megmutatom ezeknek.
-
Jól tartotta meg és jól is játszotta meg. Tudom h a góllövés az elsődleges feladata, de ő a játékból és a védekezésből is mindig kivette a részét, és ezekkel ma nem volt baj. A legfőbb dolog persze ma (is) hiányzott, tehát nem mondom h amit írsz az nem jogos. Moratat inkább a nézők reptetik, szerintem egy picit hamis kép van az ő valódi tudásáról Madridban. Úgy meg pokoli nehéz játszani,h elér a rossz forma, nem jössz ki belőle hamar és még ki is fütyülnek (+meg kitudja milyen szidalmakat kap meccs közben). Tudom, h magának köszönheti leginkább, de segítséget sem sokat kapott. Ha régebben remekül is játszott, akkor sem emlékszem h olyan fuuu de sokan skandálták a nevét. Ha meg szar volt, akkor kb. az volt a puklikumtól a fene nagy támogatás h nem fütyülték ki, de semmi bíztatas v. ilyesmi. Most amikor már nincs türelem, egyből megy a füttykoncert. Szerintem ez is undorítő, főleg azt tudva h egy szem Morata van mögötte.BBeno írta:jól tartotta a labdát? már erre dicsérni kell? döntsük már el hogy mi a csatárnak a dolga. egész meccsen 1 kaput nem találó lövése volt az is a ziccer. ez a real kilencese? ahol a csatárnak kell fognia pirlot és nem fordíva? ennyire lesüllyedtünk? ha meg nem bírja már a közeget a közönséget akkor azt kell mondani hogy köszönöm váltanék. adjanak el. és akkor az ügy le van rendezve. nehogy már jó legyen neki hogy egy morata szorítja ki. hát morataval meg főleg nem kezdődhet a real csatársora. pedig ez lesz a vége. nem tudom meddig folytathatja még így. barca ellen nagyon kíváncsi leszek.
But he is a good boy...
-
Jogos de egyszerűen fájdalom nézni, hogy mennyire hiányzik belőle a gyilkos ösztön.Nem azt mondom hogy ez Higuba megvolt mert ő is hozott hatalmas betliket illetve nyilván nem olyan jó összjátékba.De lassan elfogynak Benzi mellett az érvek és eddig legalább a blben nem remegett meg a lába (főleg nem ilyen látványosan és nyilvánvalóan).Egyszerűen ez kevés és most nem lehet felhozni a bizalom hiányát.Aki meg ilyen szinten nem zárja ki a szurkolókat azért nem fog sok sót megenni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Matyas...azért a kettő nem ugyanaz, még ha úgy is tűnik. Az egyik a végállomást jelentette, a másik meg végül semmit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Emlékszek egy bizonyos Lyon elleni meccsre amin Higuaínnak nem sikerült betalálni üres kapura akkor mindenki a bús ...-ba kívánt.Igaz ez meccs nem volt akkora horderejű de azért mégiscsak egy presztízs bl meccs egy Juve ellen, ilyet egyszerűen nem lehet elhibázni.Kérdem én ezek után milyen érvet lehet felhozni mentségére. Leszedte Pirlót na és? Egyszerűen ilyen kihagyott helyzeteket a sors megbüntet... ma nagy makkunk volt.
-
És mintha azt is nyilatkozta, h kezdeni fog a Barcelona ellen. Mondjuk Bale mai halvány produktuma után én is éreztem h nem fogják kivenni a franciát a játékbòl.Realista24 írta:Carlo szokásos szövege meccs után. Gólt ugyan nem rúgott, de hasznos volt, harcolt, Prilót megdolgozta keményen, elégedett vele.
But he is a good boy...
jól tartotta a labdát? már erre dicsérni kell? döntsük már el hogy mi a csatárnak a dolga. egész meccsen 1 kaput nem találó lövése volt az is a ziccer. ez a real kilencese? ahol a csatárnak kell fognia pirlot és nem fordíva? ennyire lesüllyedtünk? ha meg nem bírja már a közeget a közönséget akkor azt kell mondani hogy köszönöm váltanék. adjanak el. és akkor az ügy le van rendezve. nehogy már jó legyen neki hogy egy morata szorítja ki. hát morataval meg főleg nem kezdődhet a real csatársora. pedig ez lesz a vége. nem tudom meddig folytathatja még így. barca ellen nagyon kíváncsi leszek.
-
Nem akarok nagyon belemenni a témába, főleg h mobilról írok, amiről utálok pötyögni, na meg reggel tervezek írni a meccsről is. Corleoneval kell egyetértenem. Benzema és a szurkolòk kapcsolata most már olyan mélységben van, ami nem ösztönzőleg hat rá, hanem jobban leépíti. Innen visszajönni már eddig is nehéz volt, de egy ilyen meccs után...mondom ezt úgy h ma szerintem is jól tartotta meg a labdát, de a ziccerével gyakorta lenullázott mindent, mert ez egy újabb olyan meccs ahol nem lőtt gólt és ziccert hibázott. Tényleg érzékeny srác, néha már úgy érzem h megkönnyebbülés kellene neki és ezt itt lehet már sosem fogja megkapni. Pedig a kedvencem a keretben de tudjátok ezt rossz látni...érezni.
But he is a good boy...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo szokásos szövege meccs után. Gólt ugyan nem rúgott, de hasznos volt, harcolt, Prilót megdolgozta keményen, elégedett vele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
kicsit off, de azért bale-t ne akarjuk már kezdőbe tenni a barca ellen.
közel sincs abban a formában. mivel lenne ő jobb mint benzema?
közel sincs abban a formában. mivel lenne ő jobb mint benzema?
- ___Samy___
továbbra sem érted miről magyarázok, mindegyArjenMagicRobben írta:Na vajon miért?___Samy___ írta:higuval és özillel meg azért felesleges összehasonlítani, mert ők sosem voltak olyan helyzetben, hogy a szurkolók ennyire megorroltak volna rájuk, ők mindig kiskedvencek voltak![]()
Lehetőség adott volt Benzemának, Higu elment, minden meccsen kezdő volt. Élt vele? Nem. End of story.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sok ziccert hagy ki mostanában ez a probléma. De a már őt fütyülik akkor Khedirát is fütyüljék már aki 3 éve kezdő a konstans semmi teljesítményével.
Barca ellen CR-Bale-DM mehetne, nem fognak beleférni a kihagyott ziccerek.
Barca ellen CR-Bale-DM mehetne, nem fognak beleférni a kihagyott ziccerek.
hatalmas szerencsétlen meccsek óta, kár tagadni, kapja nagyon gyorsan össze magát.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
Na vajon miért?___Samy___ írta:higuval és özillel meg azért felesleges összehasonlítani, mert ők sosem voltak olyan helyzetben, hogy a szurkolók ennyire megorroltak volna rájuk, ők mindig kiskedvencek voltak

Lehetőség adott volt Benzemának, Higu elment, minden meccsen kezdő volt. Élt vele? Nem. End of story.
- ___Samy___
persze, hogy olvastam
érhető, hogy betelik a pohár, de ezzel nem fognak segíteni a csapaton, hogy fütyülik a játékosukat, legyen az benezema vagy akárki
ez olyan, mint mikor egy megye 2-es meccsen lekurvaanyázik a saját csapatod szurkolója...

érhető, hogy betelik a pohár, de ezzel nem fognak segíteni a csapaton, hogy fütyülik a játékosukat, legyen az benezema vagy akárki
ez olyan, mint mikor egy megye 2-es meccsen lekurvaanyázik a saját csapatod szurkolója...
benzema is tett annyit, mint özil, ez szerintem megint nem mérvadója nem. tettek is érte.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
biztos alaptalanul. végülis spanyol - német szinte rokon. argentín főleg. akik onnan jönnek azok már kiskedvencek... ja nem. tettek is érte. és mondanom sem kell hogy nem özil vagy higu bemutatóján voltak 35ezren hanem benzemáén. ergó ő volt az aki hatalmas csalódást okozott a nézőknek.higuval és özillel meg azért felesleges összehasonlítani, mert ők sosem voltak olyan helyzetben, hogy a szurkolók ennyire megorroltak volna rájuk, ők mindig kiskedvencek voltak