Premier League

Foci a Real Madridon túl...
TheBull6

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. február 2., kedd 13:40

Hétvégén Pool-City, ott kiderül, hogy back to business-e a Pool.

Valamint ha jól láttam a hónapban akkor a City játszik az Arsenallal, MU-val, Spurssel és a Chelsea-vel is. Mellette BL-t is nyomnak. Ha azután is első helyen tanyáznak, akkor valószínűleg viszik ezt ők idén, főleg ha nem bír velük a Pool a hétvégén.

Nem megbántva a MU-t, de komoly bajnokesélyesnek nem veszem őket, főleg az elmúlt produkciók alapján.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 2., kedd 13:12

Na, akkor back to business. Liverpool? :)

Nekem az jött át, hogy nagyon megsínylik a védelem állandó toldozgatását, mert arról a középpályáról kell elvenni az embereket a védelembe, ami a taktikájuk egyik legfontosabb eleme.
Nekem a tavalyi Poolból az maradt meg, hogy Fabi, Keita/Wijnaldum és Henderson brutál futásmennyiséget raknak le, TAA és Robertson meg még többet és csak futnak és futnak és melóznak.
Aztán ehhez képest idén Keita rengeteget sérült (most is december közepe óta maródi), Thiago is sokszor esett ki, a Henderson meg Fabinho meg többet voltak kb. a védelemben, mint a középpályán...

Szerintem erre játszik Klopp, próbálja visszarakni az embereket a középpályára.. okosan is teszi, Philipps és Williams nem a kövi Bravo-Pavon párosnak tűnnek (bár szerintem Williams a jobb), de Kabakkal is jót húztak a hátralévő néhány hónapra..

@Ziro: homeoff van már majdnem 1 éve, olyan fehér vagyok, mint a fal :D :D, nem a színem miatt álltak belém a kollégák :lol: :lol:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. február 2., kedd 12:49

Remy írta: Jól van, akkor nem csak nekem bassza a szemem.. :mrgreen:
Most azért mert fekete?

Tényleg, neked miért mindig fehér kisfiúk az aktuális kedvenceid? Rasszista állat. :mrgreen:
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. február 2., kedd 12:15

Mennyi köcsög bully. :D

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 2., kedd 12:13

En mar tiltottam ket hete. :lol:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. február 2., kedd 11:57

jó tudni hogy nem voltam egyedül :mrgreen:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 2., kedd 11:28

Realista24 írta: Rasien, Emilió és még ez is.
Durva egy év, tényleg :lol:
Emiliót már megoldottam :D úgy láttam szegény vasárnap elköszönt. Pedig csak kicsit kóstoltam be a csere-bere fogadom átigazolási politikáját..
De kösz az EZ részt, ha az én voltam :lol: ...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 2., kedd 11:12

Rasien, Emilió és még ez is.
Durva egy év, tényleg :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 2., kedd 11:10

Off: kisbetű, nagybetű, rövidítések. :D

Nem akarok okoskodó lenni, csak - számomra - nem jó olvasni a hozzászólásodat. És most nem a tartalomról beszélek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 2., kedd 11:04

Remy írta: Jól van, akkor nem csak nekem bassza a szemem.. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
mint az asszony, az se érti sose mit akarok :D
mi volt am. a baj? jó, 1 v. 2 enter lehet elfért volna, de azért írtam már ennél sokkal csapongóbb és még több témát érintő hszt :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 2., kedd 10:59

Már én is meg akartam jegyezni, hogy mostanában egyesek olyan erősek itt központozásban, mint Zizou a fiatalok beépítésében... :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 2., kedd 10:55

Jól van, akkor nem csak nekem bassza a szemem.. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. február 2., kedd 10:32

raul 4 ever írta: más.. Pool -> nyárig officsiále se Gomez, se Matip, és tegnap még hoztak apróért vmi championship "király" kh-t (nem bántani a csávót, hanem h ott végig játszott), meg Kabak-ot.. azért a baj ott se kevés.. gondolom már zavarná fel Klopp Hendersont, meg Fabinhot gégenpresszingelni.. olyan ez a pool védelem, mint a 19 éves Hummels-Subotic duo.. bízni (a kell) a fiatalokban..
néha 3x-4x újrakell olvasnom mit is akarsz írni :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 2., kedd 10:12

Smith Rowe játszik a posztján az utóbbi időben, ez a két játékos annyira nem jelentett neki konkurenciát.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 2., kedd 10:04

El Sie7e írta: Niles és Willock is kölcsönbe ment a WBA-Ba. Ödi előtt szabad az út :kalapos:
én is pont írni akartam, Arteta kipucolta előle az utat :D :D -> hajrá, mutassa meg a kölyök (remélem nem éri utol vmi 2 hónapos sérülés)

más.. Pool -> nyárig officsiále se Gomez, se Matip, és tegnap még hoztak apróért vmi championship "király" kh-t (nem bántani a csávót, hanem h ott végig játszott), meg Kabak-ot.. azért a baj ott se kevés.. gondolom már zavarná fel Klopp Hendersont, meg Fabinhot gégenpresszingelni.. olyan ez a pool védelem, mint a 19 éves Hummels-Subotic duo.. bízni (a kell) a fiatalokban..
meg Minaminonak is bejött a kaland..
(de azért remélem vmi lesz velük, mert se pep, se fred nyakában nem szeretném látni a bajnoki aranyat :mrgreen: :mrgreen: )

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. február 2., kedd 8:50

Niles és Willock is kölcsönbe ment a WBA-Ba. Ödi előtt szabad az út :kalapos:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. február 1., hétfő 15:38

wZoLee7 írta: A haja hatraltatja, ez egyertelmu :lol: ha akar focizni akkor lejjebb ad a fizetesi igenyebol es kolcson veszi valaki mas, ha nem erdekli akkor a lelaton rohad el mi meg fizetjuk. Engem mar nem erdekel. Sem edzesre sem a stadionba nem tennem neki kotelezove a megjelenest es elso napjan kozolnem vele hogy egy percet sem fog kapni
Az a baj, h neki az teljesen megfelel, hogy a lelátón ücsörög. Edzésről nem lehet kitiltani, Castillájához nem lehet lerakni. Bárki is legyen az edző, nézheti őt egy évig, hogy elvégzi a szerződése szerinti minimumot...
Kölcsönbe kell hagyni vagy megint adni vhova, mégha csak fizetése töredékét állják, az is jobb. :vivo:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. február 1., hétfő 13:27

A haja hatraltatja, ez egyertelmu :lol: ha akar focizni akkor lejjebb ad a fizetesi igenyebol es kolcson veszi valaki mas, ha nem erdekli akkor a lelaton rohad el mi meg fizetjuk. Engem mar nem erdekel. Sem edzesre sem a stadionba nem tennem neki kotelezove a megjelenest es elso napjan kozolnem vele hogy egy percet sem fog kapni

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 1., hétfő 13:22

ToniKroos írta:
Pad'em írta: Bale tegnap kezdett, 61 perc alatt 0 lövés, a Spurs 1-0-ra kikapott a Brightontól :D

Souness azt mondja, hogy úgy tűnik mintha neki jó lenne az is ha a padon ücsörög. :lol: Készüljetek gyerekek jövőre a gyönyörű fejére, hogy bevágják hébe-hóba a meccseink közben, ahogy a lelátón szunyókál 20 millióért. Fasza lesz.
Attól függetlenül, hogy Bale olyan amilyen, nem egy olyan meccs után kéne ilyen statisztikát hozni, amikor az egész Tottenham gyenge volt. Lehet nem a régi, de mostanában mikor látom a meccseinket eszembe jut, hogy még neki is örülnék, ha itt lenne most a jobbosra és ez elég nagy kritika a csapatra nézve, mert legszívesebben már 2 éve elküldtem volna bárhova.
Bármelyik Spurs meccs után hozhatunk róla, mert vagy be se áll, csereként végigüli, vagy nem csinál semmit. Múltkor a harmadosztályú csapatnak lőtt egy gólt, de az is meg lett itt említve asszem. Lényegtelen, már 16-ban is hülyeség volt neki 6 éves szerződést adni, isszuk is a levét még másfél évig, most már át is gondolják ott fenn. Pech, hogy pont CRnél meg Ramosnál kezdtük el, de jobb később mint soha.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 1., hétfő 13:20

Csabi írta: arra is jó volt, hogy elment a thamhez, hogy igy aki akarja látja, hogy ki a facfej a sztoriban.
A Real Madrid. :mrgreen:

Hiszen tönkretettük. :mrgreen:

Vissza: