Nem akarok okoskodó lenni, csak - számomra - nem jó olvasni a hozzászólásodat. És most nem a tartalomról beszélek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 2., kedd 11:10
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 2., kedd 11:04
Remy írta: Jól van, akkor nem csak nekem bassza a szemem..![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 2., kedd 10:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 2., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. február 2., kedd 10:32
néha 3x-4x újrakell olvasnom mit is akarsz írniraul 4 ever írta: más.. Pool -> nyárig officsiále se Gomez, se Matip, és tegnap még hoztak apróért vmi championship "király" kh-t (nem bántani a csávót, hanem h ott végig játszott), meg Kabak-ot.. azért a baj ott se kevés.. gondolom már zavarná fel Klopp Hendersont, meg Fabinhot gégenpresszingelni.. olyan ez a pool védelem, mint a 19 éves Hummels-Subotic duo.. bízni (a kell) a fiatalokban..
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 2., kedd 10:12
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 2., kedd 10:04
én is pont írni akartam, Arteta kipucolta előle az utatEl Sie7e írta: Niles és Willock is kölcsönbe ment a WBA-Ba. Ödi előtt szabad az út![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. február 2., kedd 8:50
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. február 1., hétfő 15:38
Az a baj, h neki az teljesen megfelel, hogy a lelátón ücsörög. Edzésről nem lehet kitiltani, Castillájához nem lehet lerakni. Bárki is legyen az edző, nézheti őt egy évig, hogy elvégzi a szerződése szerinti minimumot...wZoLee7 írta: A haja hatraltatja, ez egyertelmuha akar focizni akkor lejjebb ad a fizetesi igenyebol es kolcson veszi valaki mas, ha nem erdekli akkor a lelaton rohad el mi meg fizetjuk. Engem mar nem erdekel. Sem edzesre sem a stadionba nem tennem neki kotelezove a megjelenest es elso napjan kozolnem vele hogy egy percet sem fog kapni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. február 1., hétfő 13:27
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 1., hétfő 13:22
Bármelyik Spurs meccs után hozhatunk róla, mert vagy be se áll, csereként végigüli, vagy nem csinál semmit. Múltkor a harmadosztályú csapatnak lőtt egy gólt, de az is meg lett itt említve asszem. Lényegtelen, már 16-ban is hülyeség volt neki 6 éves szerződést adni, isszuk is a levét még másfél évig, most már át is gondolják ott fenn. Pech, hogy pont CRnél meg Ramosnál kezdtük el, de jobb később mint soha.ToniKroos írta:Attól függetlenül, hogy Bale olyan amilyen, nem egy olyan meccs után kéne ilyen statisztikát hozni, amikor az egész Tottenham gyenge volt. Lehet nem a régi, de mostanában mikor látom a meccseinket eszembe jut, hogy még neki is örülnék, ha itt lenne most a jobbosra és ez elég nagy kritika a csapatra nézve, mert legszívesebben már 2 éve elküldtem volna bárhova.Pad'em írta: Bale tegnap kezdett, 61 perc alatt 0 lövés, a Spurs 1-0-ra kikapott a Brightontól![]()
Souness azt mondja, hogy úgy tűnik mintha neki jó lenne az is ha a padon ücsörög.Készüljetek gyerekek jövőre a gyönyörű fejére, hogy bevágják hébe-hóba a meccseink közben, ahogy a lelátón szunyókál 20 millióért. Fasza lesz.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 1., hétfő 13:20
A Real Madrid.Csabi írta: arra is jó volt, hogy elment a thamhez, hogy igy aki akarja látja, hogy ki a facfej a sztoriban.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. február 1., hétfő 13:16
Jó, én megértem hogy b.ssza az ember igazságérzetét a Bale-sztori.Pad'em írta:
Mit csináljon?Focizzon, tegye oda magát ekkora fizetésért, ennél a semminél azért pár BL győztes kicsit magasabb szinten nyomja még 35 evesen is, Luka, Ramos etc, CR-t ne is említsük. A lejáratja magát még enyhe kifejezés volt
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. február 1., hétfő 13:15
Attól függetlenül, hogy Bale olyan amilyen, nem egy olyan meccs után kéne ilyen statisztikát hozni, amikor az egész Tottenham gyenge volt. Lehet nem a régi, de mostanában mikor látom a meccseinket eszembe jut, hogy még neki is örülnék, ha itt lenne most a jobbosra és ez elég nagy kritika a csapatra nézve, mert legszívesebben már 2 éve elküldtem volna bárhova.Pad'em írta: Bale tegnap kezdett, 61 perc alatt 0 lövés, a Spurs 1-0-ra kikapott a Brightontól![]()
Souness azt mondja, hogy úgy tűnik mintha neki jó lenne az is ha a padon ücsörög.Készüljetek gyerekek jövőre a gyönyörű fejére, hogy bevágják hébe-hóba a meccseink közben, ahogy a lelátón szunyókál 20 millióért. Fasza lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 1., hétfő 12:59
2 éve nem akar semmit, de lehet három.ikelemen5 írta: Csak azt nem értem, hogy Bale ezzel teljesen lejáratja magát. Nem akar már semmit ettől a sporttól? Mert így fixen nem akarja leigazolni senki a szerződése lejártával sem.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 1., hétfő 12:58
Mit csináljon?füst írta: Miért járatná le magát? Amit el akarhatott érni ebben a sportban, azt többször is megtette. Talán még a válogatottnál lehetnek céljai, de amúgy mit csináljon ennyi BL győzelem után? Pláne a Pool elleni döntővel ő már kimaxolta magát.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. február 1., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: füst » 2021. február 1., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. február 1., hétfő 12:51
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 1., hétfő 11:52
Kit érdekel SON? Bale a mi játékosunk, akinek a 18-as BL döntő óta nem volt jó meccse, és a legtöbbet keresi. Son amúgy nagyjából 10 meccsből 1-szer játszik szarul, Bale meg 100ból 1-szer jól.KovaLlos írta:A fórumon nagyra tartott Sonnak meg 90 perc alatt volt 2..Pad'em írta: Bale tegnap kezdett, 61 perc alatt 0 lövés, a Spurs 1-0-ra kikapott a Brightontól![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem