Edző és vezetőség
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
A német vonalért (Klopp, Nagelsmann esetleg Rose) érdemes lehet megkavarni a csapatot meg ZZ-t elküldeni, de ahhoz kellenek igazolások is, ez a keret igencsak megfáradt már.
TBO, Lunin
Carvajal, Nacho, Varane, Militao, Ramos/Alaba, Mendy, Regulátor
Valverde, Modric, Kroos, Casemiro, Ödegaard
Kubo, Rodrygo, Benzema, Hazard
Kiöntve a brazil meg spanyol fáradt olajat, 2-3 jó igazolással már el lehet kezdeni építkezni, aztán meglátjuk. Pikkpakk nem lesz megint világverő csapatunk, de ha van koncepció meg abba passzoló emberek már jó.
TBO, Lunin
Carvajal, Nacho, Varane, Militao, Ramos/Alaba, Mendy, Regulátor
Valverde, Modric, Kroos, Casemiro, Ödegaard
Kubo, Rodrygo, Benzema, Hazard
Kiöntve a brazil meg spanyol fáradt olajat, 2-3 jó igazolással már el lehet kezdeni építkezni, aztán meglátjuk. Pikkpakk nem lesz megint világverő csapatunk, de ha van koncepció meg abba passzoló emberek már jó.
Nem illik.
Szerintem se jön ide, ha van esze. Bár ez mindenki másra is igaz jelenleg.illgner írta: Nem értem, hogy miért forog ilyen sokat Nagelsmann neve? Ő nem fogja magát 34 évesen megégetni a Reallal, ez egészen biztos, egy ilyen romokban lévő csapatot nem fog átvenni.

Nem értem, hogy miért forog ilyen sokat Nagelsmann neve? Ő nem fogja magát 34 évesen megégetni a Reallal, ez egészen biztos, egy ilyen romokban lévő csapatot nem fog átvenni.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Lassan egyedül maradok, de továbbra is őt tartanám itt.
Gyakorlatilag minden igazolás besült, egyedül Ödegaard ügyében értetlenkedem.
Hakimit láttuk pont a real ellen, hogy az arc megvan, a tudás meg nincs, az akarat kérdéses.
Fede, amikor jobb volt, mint Modric, jatszott.
Mendy van Marcelo helyett, a kettőből jelenleg lehetne egy jó játékost összegyúrni. Regulion nekem nem hiányzik, ő sem extra.
Amikor Rodrygo egészséges volt, jatszatta. Most nincs, Asensio jatszik, en is őt játszanám Vini helyett.
Tenyleg nem tudom az igazolásokba mennyire volt beleszolasa. Mondta, hogy kell Hazard, jott is, csak két év csuszassal.
Kroos-Case alap.
Benzema pedig
Az a baj, hogy lehet, hogy ZZ makacs, fafeju, de általában neki van igaza.
Gyakorlatilag minden igazolás besült, egyedül Ödegaard ügyében értetlenkedem.
Hakimit láttuk pont a real ellen, hogy az arc megvan, a tudás meg nincs, az akarat kérdéses.
Fede, amikor jobb volt, mint Modric, jatszott.
Mendy van Marcelo helyett, a kettőből jelenleg lehetne egy jó játékost összegyúrni. Regulion nekem nem hiányzik, ő sem extra.
Amikor Rodrygo egészséges volt, jatszatta. Most nincs, Asensio jatszik, en is őt játszanám Vini helyett.
Tenyleg nem tudom az igazolásokba mennyire volt beleszolasa. Mondta, hogy kell Hazard, jott is, csak két év csuszassal.
Kroos-Case alap.
Benzema pedig

Az a baj, hogy lehet, hogy ZZ makacs, fafeju, de általában neki van igaza.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ikelemen5 2021. február 1., hétfő 21:11-kor.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Azt gondolom neki is kell az új kihívás. Kell egy Juve, kell egy francia válogatott...remélem új dolgokat TANUL, tapasztal, és hogy lesz még neki itt újabb sikeres időszaka. Egyszerűen ő megtestesít mindent ami kell hogy valaki a Real edzője legyen, de most holtpontra jutott ez a kapcsolat.
Ő a mérce itt, és neki ez az otthona. Majd visszajön, hogy tovább írja....
Ő a mérce itt, és neki ez az otthona. Majd visszajön, hogy tovább írja....

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ha újra összeáll majd egy galaktikus csapat, aminek csak az utolsó mentális löket szükséges az átütő sikerekhez, ahhoz abszolút Zidanet favorizálnám én is. Ezt már valaki fejtegette is korábban, egyetértek vele.Sierra írta: Egyebkent ha ZZ esetleg lelep, en nagyon remelem hogy visszater meg hozzank, annyira o valo oda a padra, kar h ennyire makacs es fafeju.
Egyebkent ha ZZ esetleg lelep, en nagyon remelem hogy visszater meg hozzank, annyira o valo oda a padra, kar h ennyire makacs es fafeju.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem hinném, 10 éve elment innen, nem volt a klubnálKercsó írta: Raúlt még nem szabad az első csapat élére tenni. ugyanaz a haverkodás menne, mint most.
amúgy mint írtam, én sem nevezném ki vezetőedzőnek, de a jövőt nézne lehet nem
lenne hülyeség ha az edzői stáb része lenne, főleg ha német edző jönne

gondolom beszél valamennyire Raúl németül, és ismeri a klubbot
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
attól ha véletlen ideigazolna, a kijevi döntő utáni szájkarate még megtörtént dolog lenne.DinhoL írta: Kloppó elég nagy húzás lenne! Meg azért megnézném, hogyan változnának itt a vélemények róla..![]()

de amúgy, neki lenne karizmája, hogy nyomjon egy full resetet.
Raúlt még nem szabad az első csapat élére tenni. ugyanaz a haverkodás menne, mint most.
várom mikor keresi őt meg a Shalke

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Bárki lesz az edző, ha netán Raul, őt se lehet leírni. Nem rossz szakmai munkát végez. ( Persze felnőtt szinten meg tapasztalatlan , ezért egy masodedzo nem lenne rossz.) Csak össze rakott egy jó Ifit és utánpótlás Bl is nyert velük. És azért sok edző szeret maga mellé tenni olyan volt játékost, aki klub ikon volt. Csak pl már nálunk is Mourinho-Karanka, Ancelotti-Zidane.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Klopp és Nagelsmannt megnézném én is, esetleg Raul segédletével... 
Gondolom hoznák a stábjukat is, kellene valami jó erőnléti edző, mint a kopasz volt, akit ZZ hozott magával majd utána távozott. Ő is nagy szerepet játszott sztm a menetelésünkben.
De már megint elfelejtettem a nevét, múltkor Samy írta asszem.

Gondolom hoznák a stábjukat is, kellene valami jó erőnléti edző, mint a kopasz volt, akit ZZ hozott magával majd utána távozott. Ő is nagy szerepet játszott sztm a menetelésünkben.
De már megint elfelejtettem a nevét, múltkor Samy írta asszem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2021. február 1., hétfő 20:21-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Sztem is Klopp lenne a legjobb megoldas. Lathattuk hogy epitette fel kozepcsapatbol topcsapatta a Dortmundot, csupa csupa fiatal jatekost beepitve. Liverpoolt is visszatette a fociterkepre. Ha lep Zidane, ra kell startolni. Sztem is kezd befasulni a Poolban, lassan 5,5 eve ott van, sok ido. Es most mar az eredmenyek se jonnek ugy.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha megy ZZ, azt kell elkerülni, ami eluralkodott a magyar fociban is, illetve ezt a játékos volt, edző lett metódust.
Ugyanazok a fáradt arcok vándorolnak csapatról csapatra.
Klopp jó megoldás lehet, szerintem ő képes újra és újra megújulni. Ha nem, akkor valami fiatal generációs arcot hoznék, mondjuk a német vonalból.
Ugyanazok a fáradt arcok vándorolnak csapatról csapatra.
Klopp jó megoldás lehet, szerintem ő képes újra és újra megújulni. Ha nem, akkor valami fiatal generációs arcot hoznék, mondjuk a német vonalból.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Kloppó elég nagy húzás lenne! Meg azért megnézném, hogyan változnának itt a vélemények róla..

Som i Serem!
6oat
6oat
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem hinnem. Es remelemnem. Nem most kell szorakozni ilyesmivel. Tudom,spanyol meg sajatneveles... De: A legtobb edzonek sajat stabja van, nem konnyu ravenni egy top edzot hogy idejojjon, megbirkozzon Perez sok faszsagaval, az eredmenykenyszerrel, a mediaval foleg ha mindezek melle meg a nyakara ultetnek egy tapasztalatlan zoldfulut "masodedzo"-nek. A vezetoedzok/menedzserek szakembert akarnak arra a posztra nem egy 0 kilometeres kirakatembert. Ha valahogy ki is ugyeskedne ezt Perez Raul max ugy lenne masodedzo hogy szepen mutat a padon de gyakorlati haszna nulla. Ide most reform kell es komoly munka, nem bohockodas hogy melyik legendankbol lesz a kovetkezo real edzo. Majd haknizni raerunk akkor ha van egy baszo keret ami egy jo haverral az edzoi szekben is szetver barkit, es nem ilyen romhalmaz.Jim írta:én Raúlt másodedzőnek hoznám, nem tudom van-e ilyen terv??Sorrentino írta: Viszont akkor legyen inkább A-> Klopp, B -> Nagelsmann, terv C -> Raúl![]()
ha teljesen külsős edző lesz, akkor lehet, hogy érdemes mellette alkalmazni 1 madridista segédedző, mint korábban Hierro és Zizu volt
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
pontosan. kezdett elmúlni a lamour, nem is megy olyan jól a szekér nekik sem.BlancoMark írta: Szerintem Kloppnál bőven lehet puhatolózni mert kicsit kezd megfáradni az a liverpooli kapcsolat. 6 éve ott van már, elért mindent ott amit lehet, lassan ideje új kihívások után néznie.![]()
mondjuk még ígyis Nagelsmann lenne a tuti

#whatisyourexcuse
- BlancoMark
Szerintem Kloppnál bőven lehet puhatolózni mert kicsit kezd megfáradni az a liverpooli kapcsolat. 6 éve ott van már, elért mindent ott amit lehet, lassan ideje új kihívások után néznie.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
én Raúlt másodedzőnek hoznám, nem tudom van-e ilyen terv??Sorrentino írta: Viszont akkor legyen inkább A-> Klopp, B -> Nagelsmann, terv C -> Raúl

ha teljesen külsős edző lesz, akkor lehet, hogy érdemes mellette alkalmazni 1 madridista segédedző, mint korábban Hierro és Zizu volt
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hakimit nem üldözném tovább, szerintem jó oda Carvajal.
Fedet nem tudom, jó lenne ha megrázná magát, a kupában amit hozott attól maximálisan kiábrándultam. Caset meg nincs miért kihagyni. Militaot cserélném el egy másik védőre még.
Egyébként nem egy rossz felállás.
Fedet nem tudom, jó lenne ha megrázná magát, a kupában amit hozott attól maximálisan kiábrándultam. Caset meg nincs miért kihagyni. Militaot cserélném el egy másik védőre még.
Egyébként nem egy rossz felállás.
- Pad'em
"youth project", Nagelsmann, season '22-23realistahuni írta: Remélhetőleg már megvolt a tárgyalás Nagelsmannal és már tanulja a basic spanyolt.
Tetszik vagy sem más opció nincs és véget kell vetni az egész Zidane&haverok korszaknak.
Alaba és Haaland jöhet majd a bundesből és itt van Kroos, úgyhogy meglesznek az alapemberei, remélhetőleg majd megbarátkozik vele a többi klikk is, aki nem az meg mehet.

-----------------Courtois
-------Varane---Militao---Alaba
Hakimi----Kroos----Valverde---Reguilón
--------Ödegaard-----Benzema
-----------------Haaland
Pech, hogy Hakimit eladtuk, a német tuti tudná használni, kb ilyesmi felállást játszat elég sokszor a Lipcsével. Persze kérdés, hogy szabad kezet kapna-e vagy a youth project abból állna, hogy tedd be Viniciust, mert ő a next Neymar.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"