Edző és vezetőség
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Jó lenne.
Ha idehoz valami dél amerikai senkit Perez, akkor én nem tudom mit csinálok.
Ha idehoz valami dél amerikai senkit Perez, akkor én nem tudom mit csinálok.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Minek menne vissza a Lyonba? Tegyük fel jönne egy szem Bappé vagy Haaland, azzal semmire nem megyünk, ha eladjuk Karimot. Véletlenül kiesik valamelyik, aztán ki áll be? Asensio lesz az ék?
Benzemának itt van még feladata. 2 szezon, aztán átadhatja a stafétát.
Nagelsmann kell és kész. Benne van az X, ráadásul a fiatalos szemlélete tökéletes lehet arra, hogy lépéselőnybe kerüljünk azokkal szemben, akik még az idősebb korosztállyal próbálkoznak.
Benzemának itt van még feladata. 2 szezon, aztán átadhatja a stafétát.

Nagelsmann kell és kész. Benne van az X, ráadásul a fiatalos szemlélete tökéletes lehet arra, hogy lépéselőnybe kerüljünk azokkal szemben, akik még az idősebb korosztállyal próbálkoznak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Remélhetőleg már megvolt a tárgyalás Nagelsmannal és már tanulja a basic spanyolt.
Tetszik vagy sem más opció nincs és véget kell vetni az egész Zidane&haverok korszaknak.
Alaba és Haaland jöhet majd a bundesből és itt van Kroos, úgyhogy meglesznek az alapemberei, remélhetőleg majd megbarátkozik vele a többi klikk is, aki nem az meg mehet.
Ramost én biztosra veszem, hogy a PSG-be megy, Benzemára kíváncsi vagyok, Mourinho óta minden edző nyomatta nem csak ZZ, kérdés hogy marad-e még egy-két szezont vagy már nyáron visszamegy a Lyonba.
Tetszik vagy sem más opció nincs és véget kell vetni az egész Zidane&haverok korszaknak.
Alaba és Haaland jöhet majd a bundesből és itt van Kroos, úgyhogy meglesznek az alapemberei, remélhetőleg majd megbarátkozik vele a többi klikk is, aki nem az meg mehet.
Ramost én biztosra veszem, hogy a PSG-be megy, Benzemára kíváncsi vagyok, Mourinho óta minden edző nyomatta nem csak ZZ, kérdés hogy marad-e még egy-két szezont vagy már nyáron visszamegy a Lyonba.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jelen állás szerint, megy is Ramos...ha azóta nem történt valami új dolog.Faust írta: Akkor viszont lepjen Ramos is, ha valamire nem lesz szukseg az egy velemenyvezer, aki megint edzot valaszt majd akit kirugatnak 3 honap mulva.
Bale szerintem visszajön aztán leüli a szerződését új edző mellett is. Többieknek érdekes lehet, ha csak nem áruljuk ki a fél keretet.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Robi Carlos, Szatke
Nekem egyértelmű lett, hogy Zidane nem való egy átmeneti időszakban lévő csapat élére. Neki olyan csapat kell ami nagyjából már megvan viszont nem tudja meglépni az utolsó egy-két lépcsőfokot. Ilyen helyzetben ő olyan pluszt tud adni amivel ez sikerülhet viszont ez a jelenlegi szituban nem elég és nekem úgy tűnik, hogy ő se tudja mit kéne csinálnia.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Helyes.Pad'em írta: Zidane won't be managing Real Madrid next season. Everything is already decided.
Érdekes az élet, 2 éve vártuk vissza mint a messiást,akkor is volt egy 10 meccs a bajnokságból most is lesz egy búcsú félszezonja, szenvedjük be magunkat az idény végén a BL-be,mást nem várok.
Nyáron adios Ramos és ZZ meg sokan mások,aztán jöhet az építkezés.
Nem irigylem a következő trénert,konkrétan nincs világszinten ígéretes játékosunk,a klasszisaink pedig vének.
Sokkal több türelem kellesz majd,ami tudjuk,hogy nálunk nincs.
Akkor viszont lepjen Ramos is, ha valamire nem lesz szukseg az egy velemenyvezer, aki megint edzot valaszt majd akit kirugatnak 3 honap mulva.
- Pad'em
Ha választani kéne Zizou utánra valakit, nyilván gondolom a nagytöbbség Kloppot mondaná, de kétlem, hogy őt kirobbantjuk Liverpoolból.
Közben Marca:
Zidane won't be managing Real Madrid next season. Everything is already decided.
Közben Marca:
Zidane won't be managing Real Madrid next season. Everything is already decided.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Sorrentino
Az a baj, hogy túl logikusan hangzik ez.Pad'em írta:Én meg pont azt tartom reálisnak, hogy már hónapok óta tudják, hogy max nyárig van ZZ. Ezért adogatjuk kölcsön a játékosainkat, ezért nem teszünk semmi előremutatót. Lepörgeti még a régi brigáddal ezt az évet hátha valami gigászi együttállással összejönne a BL, aztán elköszön. A csapat kritikán aluli mégis semmi hír, hogy esetleg hoznánk valakit, vagy, hogy Zidane akarna valakit. Ha szeretne valamit még itt hosszútávon, akkor úgy sejtem lennének hírmorzsák, hogy mit alakítana nyáron. Neadjisten néztünk volna valakit most télen esetleg kölcsönbe, nyári opcióval, vagy akármi olyan gyenge a csapat, hogy valamit mozgolódnánk. Csak Mpabbét dobálgatják be, amiből meg úgyse lesz semmi, max 22-ben ingyen. Nyáron nagy tételben mernék fogadni rá, hogy jön terv A -> Nagelsmann, terv B -> Raúl.sonic írta:
Nem tudom mi igaz abbol hogy mar el van dontve a sorsa Zidane-nak. Nem tartom realisnak. Viszont abban van racio hogy ha vegul menesztik is az nyaron lesz pont azert hogy legyen tobb valasztasi lehetoseg a helyere.

Viszont akkor legyen inkább A-> Klopp, B -> Nagelsmann, terv C -> Raúl
- Pad'em
Én meg pont azt tartom reálisnak, hogy már hónapok óta tudják, hogy max nyárig van ZZ. Ezért adogatjuk kölcsön a játékosainkat, ezért nem teszünk semmi előremutatót. Lepörgeti még a régi brigáddal ezt az évet hátha valami gigászi együttállással összejönne a BL, aztán elköszön. A csapat kritikán aluli mégis semmi hír, hogy esetleg hoznánk valakit, vagy, hogy Zidane akarna valakit. Ha szeretne valamit még itt hosszútávon, akkor úgy sejtem lennének hírmorzsák, hogy mit alakítana nyáron. Neadjisten néztünk volna valakit most télen esetleg kölcsönbe, nyári opcióval, vagy akármi olyan gyenge a csapat, hogy valamit mozgolódnánk. Csak Mpabbét dobálgatják be, amiből meg úgyse lesz semmi, max 22-ben ingyen. Nyáron nagy tételben mernék fogadni rá, hogy jön terv A -> Nagelsmann, terv B -> Raúl.sonic írta:Nem tudom mi igaz abbol hogy mar el van dontve a sorsa Zidane-nak. Nem tartom realisnak. Viszont abban van racio hogy ha vegul menesztik is az nyaron lesz pont azert hogy legyen tobb valasztasi lehetoseg a helyere.TheBull6 írta: Ha a nyárig nézzük Zidane "remekelését", akkor abban bízhatunk hogy valami bitang edző jön. Ha a nyáron is egy Raúlt vagy Allegrit fog leültetni, akkor viszont biztos kiröhögöm az öreget. Ingyen hónapokat vesz csak el akkor tőlük most....
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem tudom mi igaz abbol hogy mar el van dontve a sorsa Zidane-nak. Nem tartom realisnak. Viszont abban van racio hogy ha vegul menesztik is az nyaron lesz pont azert hogy legyen tobb valasztasi lehetoseg a helyere.TheBull6 írta: Ha a nyárig nézzük Zidane "remekelését", akkor abban bízhatunk hogy valami bitang edző jön. Ha a nyáron is egy Raúlt vagy Allegrit fog leültetni, akkor viszont biztos kiröhögöm az öreget. Ingyen hónapokat vesz csak el akkor tőlük most....
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Valószínűleg megvannak az első számú opciói Pereznek (legyen az Nagelsmann vagy Klopp vagy bárki), őket nem tudja mozdítani szezon közben, szezon végén lehet nekik ajánlgatni.KAG írta:Pad'em írta: Since November it's been decided that Zidane can not carry on as Real Madrid's manager - changes will be made in the summer. [@carrusel]
Only winning the Champions League will allow Zidane to carry on as Real Madrid's manager. [@diarioas]
Csak akkor itt a kérdés, hogy miért hagytuk Poch.-t elúszni?
Egyértelműen ő lett volna a legértelmesebb név a hozható arcok közül.
Szvsz jön egy Allegri majd...
Előre borzongok.
Ha Raúl lenne az első számú opció pl, vagy Allegri (aki ugye most elérhető), akkor ő egy bl kiesés után leülne már valszeg a padra, vagy már rég leültették volna.
Ha a nyárig nézzük Zidane "remekelését", akkor abban bízhatunk hogy valami bitang edző jön. Ha a nyáron is egy Raúlt vagy Allegrit fog leültetni, akkor viszont biztos kiröhögöm az öreget.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pad'em írta: Since November it's been decided that Zidane can not carry on as Real Madrid's manager - changes will be made in the summer. [@carrusel]
Only winning the Champions League will allow Zidane to carry on as Real Madrid's manager. [@diarioas]
Csak akkor itt a kérdés, hogy miért hagytuk Poch.-t elúszni?
Egyértelműen ő lett volna a legértelmesebb név a hozható arcok közül.
Szvsz jön egy Allegri majd...
Előre borzongok.
ZIDANE
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nincs mit tenni, akkor jöhet a 14.

- Pad'em
Since November it's been decided that Zidane can not carry on as Real Madrid's manager - changes will be made in the summer. [@carrusel]
En Perezt nem tudom hibaztatni. Amit tett ezert a klubert az elmult 20 evben az paratlan, meg ha az elso eraban ugymond meg is bukott. Ugy tudom amikor atvette a klubot, eleg instabil penzugyi helyzetben voltak, es 20 ev alatt a vilag leggazdagabb es legsikeresebb klubjava tette a Realt. Csak a regnalasa alatt nyertunk annyi BL-t, amennyit nemelyik topcsapat fennallasa soran nyert.
Nagyon szomoru leszek, amikor egyszer visszavonul majd, a neve teljesen osszeforrt mar a Real Madriddal. Eljen sokaig az “oreg”!

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Professore írta:Igen tudom nem is azt mondtam hogy most álljon fel. Megasztán ahogy írod nem csak a csapatot vezeti stb. Lehet ő kivétel lesz és akár majd 80+ is zseniálisan irányít de nem ez a várható forgatókönyv. Nem véletlenül lépnek vissza felelős pozíciókból egy adott életkor után a emberek (vagy csak kirakat szerepet töltenek be). Na de ez már off a javából...RaúlCF írta: az azért ugye megvan hogy nem csak a focicsapat elnöke? elég jól vezeti az egész brandet még így szegény szenilis vén fejével is.amíg tudja csinálja csak mert kivételes elnök. nézz csak körbe mik mennek máshol
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Igen tudom nem is azt mondtam hogy most álljon fel. Megasztán ahogy írod nem csak a csapatot vezeti stb. Lehet ő kivétel lesz és akár majd 80+ is zseniálisan irányít de nem ez a várható forgatókönyv. Nem véletlenül lépnek vissza felelős pozíciókból egy adott életkor után a emberek (vagy csak kirakat szerepet töltenek be). Na de ez már ott a javából...RaúlCF írta: az azért ugye megvan hogy nem csak a focicsapat elnöke? elég jól vezeti az egész brandet még így szegény szenilis vén fejével is.amíg tudja csinálja csak mert kivételes elnök. nézz csak körbe mik mennek máshol
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindig van lejjebb 
Nem elég a csapat teljesítménye, meg a fórum is

Nem elég a csapat teljesítménye, meg a fórum is

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az azért ugye megvan hogy nem csak a focicsapat elnöke? elég jól vezeti az egész brandet még így szegény szenilis vén fejével is.
amíg tudja csinálja csak mert kivételes elnök. nézz csak körbe mik mennek máshol