Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 24., csütörtök 14:06

R.M.C.F írta:
mostmár lassan tényleg mindenki látja, hogy jelenleg sehova nem tartunk.
ÉN nem igy gondolom...sőt....de ugye az én véleményem nem mérvadó.
Mire alapozod azt, hogy jobbak leszünk, azon a bölcs tapasztalaton kívül, hogy egy jó csapat összerakásához idő kell, és Bale formába lendülését leszámítva? Mik azok a jelek, amiket látsz? Mert én sok biztató jelet nem látok.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 13:43

De ezt a Juventust az utóbbi 2 évben nem szokás csak úgy megverni...
Dániába x-eltek agy noneme csapattal,odahaza a törökökkel,a fiorentina guritott nekik egy négyest...nem olyan jók ők aminek be vannak állítva...kicsit túl vannak fújva...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 23., szerda 23:57

azért sokmindent elfelejtünk emberek.
az első félidőben 11-11 ellenében vezettünk.
Persze 2-1ig jól játszotta Juve, voltak helyzeteik, jöttek támadtak, mezőnyben jobbak voltak a Madridnál.
Aztán a kiállítás után vége lett számukra a bulinak (mondjuk senki ne haragudjon meg, de azért 10 emberrel si lehet játszani.. na de jólvan, így alakult mind1)

De ezt a Juventust az utóbbi 2 évben nem szokás csak úgy megverni...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 23., szerda 23:45

Elvileg lesz csatár a Barca ellen, Carlo mondta a meccs után. Semmi fals9 kezdéskor.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 23., szerda 23:44

Hagyjuk már bale-t,bemondta salloi a fúrót....ennyi.....bale a kapus poszt kivételével bárhol klasszis.
jelenleg semmi forma,kockás mozgás,gyenge erőnléte,lassu és körülményes ja és a fél világ cinkeli.......ez a helyzet. Elküldte melegiteni a 40 percben :'( :'( hová?

Simán van helye,cr balról bale jobbról.....dm meg a nevető 3ik...és lehet forogni nekik......bale cenyóbe is befér,dm meg visszavontba.....bármit lehet játszani,annyi a lehetőség hogy még sok is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 23., szerda 23:38

nekem a Chelsea ellen meccsünk tetszett a legjobban. ott parádésan játszottunk és a chelsea is komolyan vette, nekik is közel volt a szezonkezdés. akkro lefociztunk a chelseat.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 23., szerda 23:37

Én csak azt látom, hogy teszt az egész és még Balere nem is számíthatott az olasz... Elég gáz ez így október és egy klasszikó előtt. Ami még furább, hogy se a védekezésünk nem működik jól, se a támadás... Igaz, hogy csapat szinten rendre szétesünk és ez megint érdekes, mivel az előzszezon valami irgalmatlanul jól sikerült és csak a Lyon ellen voltunk gyengécskék... Most meg kicsit stagnálás érzek, de ezt átlépve remélhetőleg felszakad mindenkiben minden. Benzemában meg főleg...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 23., szerda 23:35

az előszezonban jobban, szebben játszottunk
Az előszezon nem mérvadó,az ottani játék a felkészültség szintjéhez mérhető,ha mások még nem tartanak ott,akár csak egy hét a különbség benne,a pályán már felborul minden.

Ami meg most megy,ahhoz nem elég pár szaros hónap.Kell legalább fél év,de inkább több......ez is oka( a türelmetlenség) hogy még nincsen csapatunk,mert minden realos már temeti a rendszert....holott majd tavasszal kell MÉRNI....

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 23., szerda 23:29

mostmár lassan tényleg mindenki látja, hogy jelenleg sehova nem tartunk.
ÉN nem igy gondolom...sőt....de ugye az én véleményem nem mérvadó.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 23., szerda 23:20

Az biztos, hogy a csatárprobléma megint napirendre fog kerülni, ha Cé esetleg kicsit visszaesik, és nem fogja hozni a gólokat. Mert akkor kifogja? Ahogy eddig kinéz Benzema szinte biztos, hogy nem, de Morata sem hiszem. Ezért is kéne végre Jesét meglépni, de Ancelotti úgysem meri.

De nyáron hozni kéne valami értelmes embert oda előre, aki tud gólt, gólokat is rúgni, nem csak futkározni a pályán. Lewandowski, Suárez, Aguero, Falcao. Lehet válogatni.
De talán a lengyel lenne a legjobb megoldás, tudtommal nyáron lejár a szerződése.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 23., szerda 23:09

"És azt is tegyük hozzá, hogy ez a mai meccs is elég mákos volt, meg jó pár bajnoki, szóval ha fortuna nem áll mellettünk, nem biztos, hogy így áll a helyzet. "

A focihoz ez is hozzá tartozik... Elég nézni pár barca meccset. Tavaly hihetetlen szerencsesorozata volt...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 23., szerda 23:02

Persze, a számok mellette szólnak, ez oké, de szenvedés nézni a meccseinket komolyan. Régen alig vártam, hogy leülhessek nézni a meccseket, pedig aztán akkor sem sziporkáztunk, de mostanára annyira belefáradtam ebbe az állandó majd, majd tavasszal, majd jövőre, majd nem tudom mikor dumába, hogy már csak megszokásból nézem a meccseket, nem azért mert leszögez a tv elé. És azért lássuk be, a focinál ez elég fontos szempont.

És azt is tegyük hozzá, hogy ez a mai meccs is elég mákos volt, meg jó pár bajnoki, szóval ha fortuna nem áll mellettünk, nem biztos, hogy így áll a helyzet.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 23., szerda 22:58

BL csoport első és veretlen, bajnokságban meg szombaton, ha nyerünk ugyan annyi pontunk van mint a barcának... Tavaly ilyenkor meg...
Értem mire gondolsz, de elég megnézni Mou első évét és az azt követőt... Tavasszal egyébként már én is szebb focit szeretnék látni.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 23., szerda 22:57

CS0ki írta:Hát ez nagyon gyenge volt...tavaszra valamit alkosson Ancelotti, mert ez lópöcs eddig. Össze-vissza rohangál az egész csapat, ez egyszerűen semmi. Nem is értem. Azért volt már 3 hónapja. De ha augusztus végét nézzük, akkor is lassan két hónap. Ennyi idő alatt valami értelmes dolgot fel kellene már mutatni.
Ennyi a lényeg. Tényleg az a legszembetűnőbb, hogy össze-vissza futkározik mindenki, passzolgatnak jobbra-balra, semmi tudatosság nincs a játékunkban, már egy sima védelmet nem tudunk átjátszani, nemhogy egy betömörülő csapat ellen. :roll: Vicc az egész, akárhonnan nézzük 3 hónap az nem kevés. Ennyi idő alatt látni kéne már valami változást, de semmi, hetek, lassan hónapok óta ugyanaz a langyi, semmilyen játék, és már a kontrák sem mennek.

Hogy a """"szakmai"""" hibákról ne is beszéljünk, igaz nem vagyok, sosem voltam egy szakértő, de azért csak látom, hogy mi az ami VALÓSZÍNŰLEG segítené a csapatot, és mi az ami hátráltatja, nem igaz, hogy ez a digó nem látja.

Casemiro, Carvajal, Jesé... illetve Khedira, Arbeloa lassan Benzema is idevehető...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. október 23., szerda 22:53

Hát ez nagyon gyenge volt...tavaszra valamit alkosson Ancelotti, mert ez lópöcs eddig. Össze-vissza rohangál az egész csapat, ez egyszerűen semmi. Nem is értem. Azért volt már 3 hónapja. De ha augusztus végét nézzük, akkor is lassan két hónap. Ennyi idő alatt valami értelmes dolgot fel kellene már mutatni.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. október 19., szombat 17:16

Mivel a vezetőséghez tartozik, ezért ide írom: tudunk valamit a stadion új megjelenéséről? Elfogadták már valamelyik tervet? Vagy még nem született döntés?

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 1., kedd 17:24

Pár napja világosan elmondták, hogy ezzel a kerettel dolgoznak egy évig. Nem fogják minden héten/nap megcáfolni.
-->
Egyébként ha akarunk is csatárt, az hivatalosabb oldalról még lebegtetve sem lesz. Van még 3 hónap, amit mindenképpen a jelenlegi játékosokkal kell letudni, akiknek nem feltétlenül válna előnyére, ha most tudnák már, hogy újabb sztárcsatár jön. Persze lehet pozitívan is kijönni a dologból, de kockázatos... :|
Még véletlenül sem kötözködés gyanánt, de ebben a kérdésben CS0kival értek egyet; egyrészt az általa vázoltak, másrészt a transzfer anyagi vonzata miatt is; ha ne adj' Isten nyár előtt mégis a brifkóhoz nyúlnák, se fogjuk hivatalosan azt reklámozni, teljesen érthető módon; szóval Perez szava ebből a szempontból szerintem nem feltétlenül Szentírás!
Cristiano meg csak úgy besétált Pérezhez és mondta, hogy igazolják le Falcaot, persze :lol: Ahogy korábban írtam, ő nem a Real Madrid Messije.
Hála a jó égnek, remélhetőleg és valószínúleg nem az :mrgreen: ; ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy a szerződéshosszabbítással (és az azt megelőző bő félévben) a szava és a befolyása is jelentősen nőtt a csapatnál és a klubnál is a korábbiakhoz képest! B-) A véleményét simán kikérhetik a klubnál; főleg, hogy ügynöke és jó barátja (legfőbb bizalmasa), Mendes képviseli a kolumbiait is és a Di Marías közbenjárás óta szerintem egy hasonló lépés sem tűnik már feltétlen annyira elképzelhetetlennek, még akkor sem, ha ebben a formában ez a pletyka így valóban elég meredeknek és viccesnek hangzik elsőre. Ugyanakkor valamilyen alapja miért ne lehetne ennek a dolognak is (hisz Falcaonak vélhetően nem lenne ellenére a váltás)? :hmmm:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. október 1., kedd 14:05

Ami viszont probléma, az...például Bale. Leírtam nem egyszer, hogy ha ő jön, akkor nem fogunk a beígért rövdpasszos játékból annyit látni, mint szeretne a nép, mert hoztak vagy 100 milkáért egy olyan játékost, aki nem abban a legjobb.
Igen, igazából a probléma az hogy az előszezonban volt egy eléggé alapnak mondható felállás, Modric-Isco-Özil-Cé-Benzema. Függetlenül attól hogy Özil nem nyújtott kiemelkedőt ez a sor elég jól funkcionált. Helyenként látványosan, kreatívan focizott a csapat, a Chelsea elleni meccsen például nagyon kijött ez, ott már olyan focit toltunk amit én személy szerint látni szeretnék. Viszont jött Bale, Özil pedig ment. El kellett kezdeni mást játszani, Bale ugye egy ideig nem volt bevethető, helyette Di Maria került be, teljesen más stílusú mint Özil, és mégegyszer mondom tekintsünk el ennél a példánál Özil gyengébb formájától . Ezzel a lépéssel kb ugyanazt voltunk kénytelenek játszani amit Mourinho nyomatott.

És itt most sokan ezt úgy veszik hogy Bale ellen vagyok, de egyáltalán nem. Megvannak az erősségei a srácnak amiből még bőven fogunk tudni profitálni, de szerintem rosszkor érkezett a csapathoz.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 1., kedd 13:52

Holtszezon van. Jön egy presztízzsel nem bíró meccs, a derbi lecsengett, Karim gyengén teljesít, egyértelmű, hogy erről fognak írni.
Pár napja világosan elmondták, hogy ezzel a kerettel dolgoznak egy évig. Nem fogják minden héten/nap megcáfolni.
Cristiano meg csak úgy besétált Pérezhez és mondta, hogy igazolják le Falcaot, persze :lol: Ahogy korábban írtam, ő nem a Real Madrid Messije.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

stormcorner
Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene

HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. október 1., kedd 13:50

[quote="h3x0r"]Varom a linket a nyilatkozatarol amiben azt mondja, hogy csatart akarok igazolni.
Ja, hogy egy spanyol ujsagiro kikovetkeztette hogy ha Benzema nem jatszik jol es Morata se kap sok lehetoseget, akkor szerinte Ancelotti biztosan akar hozni egy csatart..

Tolem ne vard a linket,en ezt itt olvastam a hirekben,h allitolag maris csatar kell az edzonek,azt,h ezt tenyleg nyilatkozta vagy sem,sztem nem mi fogjuk kideriteni.
Nalam Benzema tokeletesen megfelel,de egyelore ugy tunik,h a nagyon igenyes es hozzaerto publikumnak keves lesz a francia,es erre sztem Ancelotti sem szamitott...

Vissza: