sebydani írta: Barca.. faszomat a Barcelonába . Ez a kifinomult véleményem.
Bocsánat.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 30., szombat 21:16
sebydani írta: Barca.. faszomat a Barcelonába . Ez a kifinomult véleményem.
Bocsánat.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 30., szombat 21:12
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. január 30., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 30., szombat 20:59
mégis miből meg kit vennének meg? örüljenek ha nem kell eladni mindenkit a stadion nevét meg messit nem kell elküldeni fellépni a cirkuszba amíg még ott van h legyen pénzük a tartozásokraBabinho írta: A barca kezdi felismerni, hogy ha covid van, meg gazdasági reccs, akkor nem a bukott sztárokat (Hazard), illetve B kategórias arcokat kéne nyomatni (nálunk ugye ez lenne a Vini, Odri, Isco stb vonal), hanem hozzá kéne nyúlni a reményteli (sajátnevelésű vsgy fiatalon megvett) fiatalokhoz, akik játéklehetőséggel, percekkel önbizalmat kapnának, és talán meg is szakadnának a mezért. (Ők lennének a kiebrudáltak közössége, nem sorolom ki van kölcsön rakva, vagy opcióval eladva).
Nálunk is ez lenne a jövő. Az A kategóriát megtartani, a B kategóriát nem, és a fiatalokat betenni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 30., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 30., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 30., szombat 20:21
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. január 30., szombat 20:12
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. január 30., szombat 18:40
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. január 30., szombat 18:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 30., szombat 18:35
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. január 30., szombat 18:27
Én vagyok ZZ-vel szemben az egyik legkritikusabb szerintem, már régóta mondom, hogy felesleges tovább erőltetni ezt az egészet így, de azt a világon senki nem fogja nekem megmaggyarázni, hogy az ilyen Alcoyano szintű csapatok elleni vereségekben nincs legalább akkora felelőssége a játékosoknak, mint az edzőnek.dennson írta:Milyen szintet? Hagyjuk már. Az Alcoyano vagy a Levante szintjét? Lehet mutogatni a keretre, de felesleges. A keret szar kialakítása közös felelősség odafent, de minden más nem.ateeemadrid írta: A realitás az, hogy TBO-n, a CKM-en és Karimon kívül senki nem üti meg a szintet, vagy már lófasz, vagy még lófasz, vagy mindig is lófasz lesz. Az edzői stáb meg teljesen fogalmatlan, azt hagyjuk is.
Az a szomorú, hogy nem látni a végét, mert nyilvánvaló szerintem, hogy nyártól más lesz az edző, de komoly változások nem tudom, hogy lesznek a keretben. De legalább Asensiotol hátha megszabadulunk.
A csőd szélén lévő, elnöktelen, szerencsétlen kúman vezette haldokló katalán banda meg beér minket pontszámba, ggwp.
- Az, hogy a top játékosok csapágyasra vannak járatva, ZZ hibája
- Az, hogy minden fiatalabb kiegészítő ember el lett üldözve ZZ hibája
- Az, hogy a keret 60%-a egyáltalán nincs játékban, ezért sansza sincs jól beszállni ZZ hibája
- Az, hogy totál demotivált mindenki ZZ hibája.
- Az, hogy a meccsek 99%-án ugyanaz a felállás, ugyanaz a "taktika", ugyanolyan ütemben kerülnek becserélésre az emberek ZZ hibája.
Innentől nem kérdés, hol kell kezdeni a változtatásokat. Persze lehet "Guardioláskodni" és mutogatni, hogy nem lett feltöltve a keret 100 milliós játékosokkal, ezért nincs eredmény...
HozzászólásSzerző: flori » 2021. január 30., szombat 18:24
HozzászólásSzerző: dennson » 2021. január 30., szombat 18:19
Milyen szintet? Hagyjuk már. Az Alcoyano vagy a Levante szintjét? Lehet mutogatni a keretre, de felesleges. A keret szar kialakítása közös felelősség odafent, de minden más nem.ateeemadrid írta: A realitás az, hogy TBO-n, a CKM-en és Karimon kívül senki nem üti meg a szintet, vagy már lófasz, vagy még lófasz, vagy mindig is lófasz lesz. Az edzői stáb meg teljesen fogalmatlan, azt hagyjuk is.
Az a szomorú, hogy nem látni a végét, mert nyilvánvaló szerintem, hogy nyártól más lesz az edző, de komoly változások nem tudom, hogy lesznek a keretben. De legalább Asensiotol hátha megszabadulunk.
A csőd szélén lévő, elnöktelen, szerencsétlen kúman vezette haldokló katalán banda meg beér minket pontszámba, ggwp.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. január 30., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. január 30., szombat 18:12
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. január 30., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. január 24., vasárnap 8:56
Pad'em írta: Asensio: Egy használt koton hasznosabb lenne a pályán, az legalább védekezik, ő nem csinál semmit. Az alibi szócikknél az ő feje szerepel illusztrációként az értelmező kéziszótárban.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 24., vasárnap 0:26
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 23., szombat 23:18
akkor is volt, ma is leszziro4vr írta:Te miről beszélsz Csabi, akkor volt szex nap otthon?Csabi írta: októberben a huesca ellen. azelőtt meg majdnem 1 éve...![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem