+1Halfkey írta: GME rakétán ült valaki, fel vagy le?![]()
Hold the line.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. február 3., szerda 8:55
+1Halfkey írta: GME rakétán ült valaki, fel vagy le?![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. február 3., szerda 8:37
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 3., szerda 8:37
Remy írta: Fun Fact: Remy rendel Amazonról (nem szoktam), rá 2 órával Bezos lemond.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 3., szerda 8:32
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. február 2., kedd 15:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 30., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. január 30., szombat 13:16
Kiserik jol osszefoglalta, de azert megprobalom kiegesziteni.kiserik írta:A polikarbonátnak jól járj utána, mert drága és nehezen szállítható.Realista24 írta:
Impregnált fával dolgoznék egyébként.
Nagyjából hat méter x öt méter a terasz.
Polikarbonát tetőt szeretnék, ezzel vagyok elvileg bajban hogy az hogy kell.
A fa szerkezetet taláneg tudom ugrani haverral.
Gondolom légkamrásat tervezel. Dőlés (ugye érdemes legalább egy minimális dőlést adni neki, amúgy beázik, meg jobban koszolódik is) irányban nem ajánlatos toldani, így 5-6 méteres táblákra van szükséged (általában 2 méter szélesek). Kell hozzá, végzáró, párazáró meg toldó, de ezt tudják majd, ahol veszed. A szarufákat illik méterenként tenni, arra rá kell ragasztani egy szivacs csíkot a polikarbonát alá, majd a hozzá illő csavarokkal felülről lefogatni óvatosan, nem túl meghúzva, hogy ne horpadjon be.
Amúgy nem nehéz. Lényeges még, hogy a víztiszta alatt nyáron hőség van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 30., szombat 11:36
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 30., szombat 11:05
A polikarbonátnak jól járj utána, mert drága és nehezen szállítható.Realista24 írta:Impregnált fával dolgoznék egyébként.kiserik írta:
Én csak egy 3x4-es pergolát csináltam polikarbonát tetővel. Látatlanban jó tanács, hogy alaposan tervezd meg (akár netről képek alapján) , illetve jól kezeld le a fát. Én viaszos festéket használtam, nekem az vált be, legalább 3 rétegben. Ezt érdemes otthon, kiadósan, jó ráérősen csinálni, hogy legyen ideje a fának beszívni a lazúrt. Később meghálálja.
Nagyjából hat méter x öt méter a terasz.
Polikarbonát tetőt szeretnék, ezzel vagyok elvileg bajban hogy az hogy kell.
A fa szerkezetet taláneg tudom ugrani haverral.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. január 30., szombat 10:44
Igen, az a kedvenc helyemHalfkey írta: Szerintem Budapesten a La Pampa a legjobb steakhouse (vámház körút). Azt gondolom nem véletlen, hogy a vírus alatt ők nem szállítanak ki készételt, húst viszont igen: ennek frissnek kell lennie. Viszont tényleg nem nagy kunszt otthon megsütni, nem kell félni tőle![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2021. január 30., szombat 10:29
Nem tudom, hova valósi vagy főni, de https://www.acsbudapest.hu/ sztem ők jók lehetnek. De ha jól tudom csak Bp-re mennek ki dolgozni.Realista24 írta: Teraszfedést csinált már valaki házilag?
Szerkezet+tető?
Bazzeg, nem találok egy embert, aki megcsinálná. Biztos mert nem nagy meló, de hogy a telefont sem veszik fel és még egy szemtelenül magas ajánlatot sem adnak![]()
Szóval arra jutottam, hogy nekiállok. Asztalos haverral megcsináltatom a faanyagot, de itt biztos vagytok egyketten, akik ezen már túl vagytok. Minden tipp jól jön.
Vagy ha van itt aki meg tudja csinálni, ne titkolja, fizetek![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 30., szombat 10:25
Impregnált fával dolgoznék egyébként.kiserik írta:Én csak egy 3x4-es pergolát csináltam polikarbonát tetővel. Látatlanban jó tanács, hogy alaposan tervezd meg (akár netről képek alapján) , illetve jól kezeld le a fát. Én viaszos festéket használtam, nekem az vált be, legalább 3 rétegben. Ezt érdemes otthon, kiadósan, jó ráérősen csinálni, hogy legyen ideje a fának beszívni a lazúrt. Később meghálálja.Realista24 írta: Teraszfedést csinált már valaki házilag?
Szerkezet+tető?
Bazzeg, nem találok egy embert, aki megcsinálná. Biztos mert nem nagy meló, de hogy a telefont sem veszik fel és még egy szemtelenül magas ajánlatot sem adnak![]()
Szóval arra jutottam, hogy nekiállok. Asztalos haverral megcsináltatom a faanyagot, de itt biztos vagytok egyketten, akik ezen már túl vagytok. Minden tipp jól jön.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2021. január 30., szombat 10:24
Egy tipp arra, hogyan ne csináld.Realista24 írta: Teraszfedést csinált már valaki házilag?
Szerkezet+tető?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 30., szombat 10:08
Én csak egy 3x4-es pergolát csináltam polikarbonát tetővel. Látatlanban jó tanács, hogy alaposan tervezd meg (akár netről képek alapján) , illetve jól kezeld le a fát. Én viaszos festéket használtam, nekem az vált be, legalább 3 rétegben. Ezt érdemes otthon, kiadósan, jó ráérősen csinálni, hogy legyen ideje a fának beszívni a lazúrt. Később meghálálja.Realista24 írta: Teraszfedést csinált már valaki házilag?
Szerkezet+tető?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. január 30., szombat 9:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 30., szombat 9:07
HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 28., csütörtök 21:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 28., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. január 28., csütörtök 19:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. január 28., csütörtök 16:52
Marky írta: Amikor a vendeglatoipar=langosos/rantotthus kifozde![]()
Budapesten tud valaki olyan ettermet, ami NORMALIS steaket keszit kiszallitassal? Wolt-on probaltam egy-ket helyet, egyik a TGI Fridays volt, de iszonyatosat csalodtam. Tudom, hogy ez nem a -1 fokban megrobogoztatando etel, de megis jo lenne egy kis gasztroelmeny![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem