OFF
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: OFF
Mondjuk a steaknek nem kell füstösnek lennie feltétlen, sőt.
Persze úgy is jó, de éttermekben sem füstölik a steaket, hanem vajon serpenyőben készítik.
Amerikában nem is emlékszem, hogy ettem volna füstös ízvilágú steaket.
Persze úgy is jó, de éttermekben sem füstölik a steaket, hanem vajon serpenyőben készítik.
Amerikában nem is emlékszem, hogy ettem volna füstös ízvilágú steaket.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Marky írta: Amikor a vendeglatoipar=langosos/rantotthus kifozde![]()
Budapesten tud valaki olyan ettermet, ami NORMALIS steaket keszit kiszallitassal? Wolt-on probaltam egy-ket helyet, egyik a TGI Fridays volt, de iszonyatosat csalodtam. Tudom, hogy ez nem a -1 fokban megrobogoztatando etel, de megis jo lenne egy kis gasztroelmeny![]()
Engedd el.
Ha nem csomagolják be rendesen, kihül és az újramelegítésnél fogod elbaszni.
Ha becsomagolják rendesen, akkor nem hül ki, de szét fog főni.
Próbáld meg otthon, jobban jársz.
Steak nagyrészét úgyis a jó minőségű hús teszi ki.
Meg persze legyen rendes serpenyőd, és ne Rámán akard kisütni, vaj helyett.
ZIDANE
füst írta: Másrészt a szakács sose tud igazán jóízűt enni a saját készítményéből, mert jobban esik amit más készít.![]()
Dehogynem, hangosan elvezkedek a sajat kajam folott minden alkalommal, amikor valami extra jon ossze.

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De az elsőt nem.
Megmondom mi a gond. Serpenyőben vajon megsütve nem lehet ugyanazt összehozni, mint faszénen rácson.
Másrészt a szakács sose tud igazán jóízűt enni a saját készítményéből, mert jobban esik amit más készít.

Megmondom mi a gond. Serpenyőben vajon megsütve nem lehet ugyanazt összehozni, mint faszénen rácson.
Másrészt a szakács sose tud igazán jóízűt enni a saját készítményéből, mert jobban esik amit más készít.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Életem második legjobb steakjét otthon csináltam. Szóval hajrá.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ne legy rajzen, neha meg kell elni a dolgokat.

Csinalj otthon. Olcsobb is, finomabb is, es nem hul ki.Marky írta: Amikor a vendeglatoipar=langosos/rantotthus kifozde![]()
Budapesten tud valaki olyan ettermet, ami NORMALIS steaket keszit kiszallitassal? Wolt-on probaltam egy-ket helyet, egyik a TGI Fridays volt, de iszonyatosat csalodtam. Tudom, hogy ez nem a -1 fokban megrobogoztatando etel, de megis jo lenne egy kis gasztroelmeny![]()

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
https://buffaloetterem.hu/?gclid=Cj0KCQ ... hkEALw_wcBMarky írta: Amikor a vendeglatoipar=langosos/rantotthus kifozde![]()
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Amikor a vendeglatoipar=langosos/rantotthus kifozde
Budapesten tud valaki olyan ettermet, ami NORMALIS steaket keszit kiszallitassal? Wolt-on probaltam egy-ket helyet, egyik a TGI Fridays volt, de iszonyatosat csalodtam. Tudom, hogy ez nem a -1 fokban megrobogoztatando etel, de megis jo lenne egy kis gasztroelmeny

Budapesten tud valaki olyan ettermet, ami NORMALIS steaket keszit kiszallitassal? Wolt-on probaltam egy-ket helyet, egyik a TGI Fridays volt, de iszonyatosat csalodtam. Tudom, hogy ez nem a -1 fokban megrobogoztatando etel, de megis jo lenne egy kis gasztroelmeny

De anyuciek alkalmazasaban.El Sie7e írta: Amúgy mintha korábban irt volna valami olyat h vendéglátóiparban dolgozik vagy rosszul emlékszem?![]()

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Amúgy mintha korábban irt volna valami olyat h vendéglátóiparban dolgozik vagy rosszul emlékszem?

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Utolsó kommentjeinek egyike volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bushido.....amikor közöd nincs a való élethez....

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De hát van kiszállítás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Faust írta: Azert SIRNAK, mert sokuk fel eve nem dolgozik, oket nem tartja el anyu es apu, bertamogatast csak igergetnek de nem kapnak, es ha meg 1-2 honapig ez megy, becsodolnek, aztan utana mar hiaba nyitnak kormanyzati szinten.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azert SIRNAK, mert sokuk fel eve nem dolgozik, oket nem tartja el anyu es apu, bertamogatast csak igergetnek de nem kapnak, es ha meg 1-2 honapig ez megy, becsodolnek, aztan utana mar hiaba nyitnak kormanyzati szinten.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Az éttermek nyitva lehetnek - kiszállíthatnak + az ember be is mehet a kajáért.csababarca írta:majd mit ad Isten, kapnak valami alamizsnát a választások előtt, aztán el is felejtenek mindent.Pipita írta:
a tldr.444.hu tele van ilyen cikkekkel amúgy, 10/10 az az oldal.
Remélem 22-ben emlékszik majd minden vendéglátós ezekre az intézkedésekre.
de a kaszinók nyitva lehetnek, ott nincs vírus![]()
nem értem félüzemmel miért nem tarthatnak nyitva az éttermek.
ez felfoghatatlan számomra, miközben meg a boltok dugig vannak emberekkel, egy soroksári auchan-ikea tengelynél parkolni nem tudsz, annyi ember van egyszerre egy helyen.
Úgyhogy a legtöbbje nem tudom miért sír. Persze a pesti éttermek többsége a turistákra épített, külföldiekre, azok meg most nincsenek. Ez érthető. Amúgy ha nem rúgták ki az alkalmazottakat, megkapták (vagy fogják?) a bérek felét az államtól. Továbbá most olyan is van terítéken, hogy a bérleti díj felét is állná az állam - éppen a pesti vendéglátó egységek miatt, akik sz*rban vannak.
Nálunk, Sopronban a legmenőbb éttermek is elkezdtek menüt csinálni, mert nem élnének meg. Báár az is igaz, hogy az úgynevezett menüt is 5000-ért adják XD attól még hogy elnevezik menünek, nem lesz az...
lilricsi írta: Sziasztok,
Tudnátok ajánlani esetleg angol nyelvű fórumot, ahol tudnám követni a Real Madriddal kapcsolatos híreket és beszélgetéseket?
Angol nyelvtanulás miatt lenne szükséges.
Üdv,
Köszi
A Twitternel jobbat nem talasz angol nyelvu hirekre es beszelgetesekre szerintem.