Na de mi a helyzet a fiatalokkal, hmm?Faust írta: Teljesen jo, eleg 13 embert bevalogatnia.
Benzema még csak csak befér 22 után is sztm.

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. január 29., péntek 20:09
Na de mi a helyzet a fiatalokkal, hmm?Faust írta: Teljesen jo, eleg 13 embert bevalogatnia.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 29., péntek 20:02
HozzászólásSzerző: flori » 2021. január 29., péntek 19:33
Faust írta: Teljesen jo, eleg 13 embert bevalogatnia.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. január 29., péntek 19:29
HozzászólásSzerző: flori » 2021. január 29., péntek 19:17
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 29., péntek 19:09
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. január 26., kedd 17:18
Ez abszolút így van, amit írsz osztom is.kiserik írta: Néhányan azért el vannak tévedve kicsit. Az utóbbi jópár évben a klub nyaranta vagy 1 nagy vagy több kisebb igazolást tudott kigazdálkodni. Annó, mikor CRék jöttek, őket is hitelből tudta a klub megvásárolni, ahogyan most hitelből újul a stadion. Ha a fiatalokra nem építünk és ZZ marad hosszabb távra (ugye egyik adódik a másikból) , akkor bizony ismét hitelhez kell majd folyamodni, vagy visszaesés várható. 1-2 éven belül szükség lesz komplett támadó sorra, középpályásra és a védelembe is kell majd ember, mégpedig kezdők, valamint a padunk is szűkös. Sajnos az 5 év sikerei és ZZ hozzáállása a fiatalokhoz és a cserékhez ezt okozta, hogy kiöregszik a generáció és nincs utánpótlás. Majdnem komplett kezdő csapatot kell venni.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 26., kedd 16:18
mondjuk ez érdekes, Real edzőt én nem utáltam 1et se.. a kókler-o-meter 2 első helyezettje Schuster és Rafa megosztva, célfotóval se tudom eldönteni melyik a nagyobb.. a németet a bajnoki címe ellenére sem tudom hátrébb sorolni Rafánál, vmiért fejben nálam felbonthatatlanul egy középszerű real felépítése ugrig be elsőnek.. mintha vki egy jó középcsapattal lett volna bajnok.. meg b*szki, visszanéztem egy Casettikkel-Tonetokkal játszó Roma ellen esett ki.. áááRealista24 írta:Na, vagy megpróbálok leírni normálisan a nevét legközelebb, vagy többet esélyed sem lesz.MorataMartin írta: Istenem Lopótöknél már csak Benitezt rühelltem jobbanLopótök ha megverte volna az Atmát a szuperkupa döntőben talán elérhetett volna valamit, de az elbukott finálé után kb azonnal elfordultak tőle a szurkolók
(én is
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 26., kedd 16:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 26., kedd 15:51
Na, vagy megpróbálok leírni normálisan a nevét legközelebb, vagy többet esélyed sem lesz.MorataMartin írta: Istenem Lopótöknél már csak Benitezt rühelltem jobbanLopótök ha megverte volna az Atmát a szuperkupa döntőben talán elérhetett volna valamit, de az elbukott finálé után kb azonnal elfordultak tőle a szurkolók
(én is
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 26., kedd 15:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. január 26., kedd 14:27
2010 top 10Professore írta: A helyzet az hogy a klubb helyzete sokat változott az utóbbi 10-15 évben anyagi szempontból. Már nem gondolkodhatunk úgy mint hosszú évekig mert nincs elég della és nem tudjuk ezt az anyagi versenyt futni az ”olajosokkal”.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. január 26., kedd 14:05
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 26., kedd 6:44
Emílió írta: Azzal egyetértek, hogy valszeg az öltözőt elvesztette, de hogy nem győztes alkat?! Utánpótlás válogatottakkal két különböző korosztályban világbajnok, felnőtt válogatott vele esélyes lett volna a VB- n, de jött Perez bejelentése, a többit tudjuk. Tavaly, ha jól emlékszem.. "talán" EL győzelem a Sevillával.. Maradjunk annyiban, hogy akárhonnan nézem a jelenlegi BL-t, én egy szemernyi esélyt nem látok, csak reménykedem egy csodában. Nehogy az Atalanta is túl nagy falat legyen..
HozzászólásSzerző: Emílió » 2021. január 25., hétfő 23:20
Azzal egyetértek, hogy valszeg az öltözőt elvesztette, de hogy nem győztes alkat?! Utánpótlás válogatottakkal két különböző korosztályban világbajnok, felnőtt válogatott vele esélyes lett volna a VB- n, de jött Perez bejelentése, a többit tudjuk. Tavaly, ha jól emlékszem.. "talán" EL győzelem a Sevillával.. Maradjunk annyiban, hogy akárhonnan nézem a jelenlegi BL-t, én egy szemernyi esélyt nem látok, csak reménykedem egy csodában. Nehogy az Atalanta is túl nagy falat legyen..portillo írta:Lopi sajnos már az Atlético elleni szuperkupa döntő után megbukott. Megszoktuk, hogy ha döntő van, akkor nyerünk, a játékosok is csak azt látták, hogy itt valami nem lesz jó.Emílió írta:És fenntartom, ha kapott volna időt, már más lenne a véleményed.
Aztán az elején körvonalazódott a játék, de a válogatott szünet után megtört valami, látszott, hogy elvesztette az öltözőt.
Nekem is tetszett a koncepció, amit elképzelt, helyenként már lehetett is látni, hogy mit akar, de Zidane után bárki megbukott volna akkor. Ezzel együtt szerintem Lopetegui nem volt ide való, egyszerűen nem győztes alkat. Egy-egy bajnokság lehet, hogy lecsúszott volna, de BL-re még a jelenlegi Zidane érában is nagyobb esélyt látok, mint ami vele lett volna.
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. január 25., hétfő 22:05
Lopi sajnos már az Atlético elleni szuperkupa döntő után megbukott. Megszoktuk, hogy ha döntő van, akkor nyerünk, a játékosok is csak azt látták, hogy itt valami nem lesz jó.Emílió írta:És fenntartom, ha kapott volna időt, már más lenne a véleményed.
HozzászólásSzerző: Emílió » 2021. január 25., hétfő 20:00
Az én szememben az a "meccs" volt a legkedvesebb Tőle, amikor elvállalta ezt a lehetetlen küldetést, ennek a hiperszuper elnökünknek a meggondolatlanabbnál meggondolatlanabb nyilatkozatai, és játékospolitikája ellenére. És fenntartom, ha kapott volna időt, már más lenne a véleményed.raul 4 ever írta:Ziro, uram! folytassa kéremziro4vr írta: Ez ellen annyi érvem lenne, mint a neved.![]()
![]()
@Emílió: a barca meccs után, neked melyik a 2ik. legkedvesebb emléked a Lope éráról? nekem azért ez, mert utána kirúgták![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 25., hétfő 19:58
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. január 25., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 25., hétfő 19:22
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem