Naa, azért a PSG-ben a bezsebelhető trófeákat behúzta nagyjából - mert ott is bukott egy Strasbourg és Rennes ellen kupadöntőketflori írta: Nem gondoltam volna, hogy kiteszik Lampardot.Nem volt meggyőző a teljesítmény, de egyrészt klub legenda, másrész több összetevős volt ez a gyenge szereplés. Az is vicc, hogy egy Tuchel, aki kb. semmit nem nyert egész életében, már ül is át egy másik top csapat padjára.
![]()

De ő is csak úgy beleült a tutiba a PSG-nél, pár ingyen trófea jól jött a vitrinjébe.
Chelsea FB csoportban korábban írták - s én meg továbbítottam ide, hogy állítólag volt egy "megnemtámadási szerződése" lampard részéről, hogy csak úgy vállalta, hogy nem lehet kitenni idő előtt / vagy első évben - nem tudom hogy volt már... Tudom, megmondta valaki, hogy ez marhaság. Így is lett.
De tényleg nem gondolta volna az ember, hogy idő előtt távozni fog, hiszen ugye egyrészt klublegenda, másrészt meg egy új projekt vette kezdetét. De ahogy sokan sejtették, túl nagy falat volt ez neki. HA csak 1 évet is, neki is el kellett volna szegődnie másodedzőnek, mint ZZ tette anno Carlo mellett vagy a zseniális Pep mellett Arteta, de még sok példa van ilyenre. Derbynél jó volt Lampard, épp csak lemaradtak a rájátszásról, maradhatott volna ott is még egy kicsit, edzői fejlődésként.
Ahogy az várható volt, Cavani nagy erősítés volt, főleg ingyen akárkinek is. Realnál is adott lett volna a lehetőség, Perezék nagy hülyék voltak, hogy nem éltek vele, aranyat érhetett volna - mint az Atleticonak Suarez. Egy az egyben hasonló szitu. Ehelyett még a végén a MU-nak ér aranyat? háát besz*rás