Kivancsi leszek Tuchelre. En az edzoi karrierjet eddig kisse overratednek erzem, de most megmutathatja, a Chelseanek eleg jo kerete van.Pad'em írta: Frank Lampard is set to be sacked, as @Matt_Law_DT reported today. Chelsea board ‘furious’ and ‘disappointed’ for weeks.
Nagy volt rá a kabát. Tuchelt írják utódnak.

Premier League
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Premier League
werneréknek nagy mentőöv lehetPad'em írta: Frank Lampard is set to be sacked, as @Matt_Law_DT reported today. Chelsea board ‘furious’ and ‘disappointed’ for weeks.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Frank Lampard is set to be sacked, as @Matt_Law_DT reported today. Chelsea board ‘furious’ and ‘disappointed’ for weeks.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Caraway
A lipcse elleni ciki bl kieses ota nagyon osszeallt a csapat. Azota 13 meccs, 9 gyozelem, 3 dontetlen (city, leicester es pool ellen), es 1 vereseg a city ellen a ligakupa elodontoben.Sierra írta: Azért azt ki gondolta volna mondjuk nyáron, hogy januárban a Manchester United 6 ponttal a Liverpool előtt lesz?Én nemtom ezt hogy csinálták, de kajak elsők. Még ha hozza az elmaradt meccsét a City, akkor is másodikak, hát pár hónapja kurvára nem így állt a téma.
De ugyanez igaz a Chelsea-re is, pár hónapja még bajnokságesélyes, elég erősek stb, most meg csak a 9. a csapat.![]()
Emellett tobb jatekos is hatalmas formajavulason ment keresztul, a legszembetunobb az Shaw es Pogba, rohadt jol jatszik mindketto. Cavani pedig oriasi huzas volt ingyen, konkretan 33 evesen o pressingel minden meccsen a legjobban, meg 90.percekben is mindig sprintelget, beszaras milyen allokepessege es fizikuma van.

Nem akarom felmenteni a két németet sem, de szerintem ők leginkább Lampard miatt szívnak, aki ezen a színten eddig elég súlytalan edző benyomását kelti.
- Pad'em
Hamár hasonlitani kell valakihez, és pont Chelsea akkor Werner az új Torres inkább. A német pakkal szerencsére besz*pják, hamár annyira villogtak milyen jól költötték el a Hazard dellát. Ha nem lehet reklamálni a penztártól való távozás után a kurva drága de hibás áru kapcsán, szenvedjenek ők is legalább

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Azért azt ki gondolta volna mondjuk nyáron, hogy januárban a Manchester United 6 ponttal a Liverpool előtt lesz?
Én nemtom ezt hogy csinálták, de kajak elsők. Még ha hozza az elmaradt meccsét a City, akkor is másodikak, hát pár hónapja kurvára nem így állt a téma. 
De ugyanez igaz a Chelsea-re is, pár hónapja még bajnokságesélyes, elég erősek stb, most meg csak a 9. a csapat.

De ugyanez igaz a Chelsea-re is, pár hónapja még bajnokságesélyes, elég erősek stb, most meg csak a 9. a csapat.

Szerintem sem. Jovic alig játszott, Wernert meg játszatják orrba-szájba.Pipita írta:Semmi köze a kettőnek egymáshoz.Remy írta: Werner az új Jovic. Már tiziből sem.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.Remy írta: Werner az új Jovic. Már tiziből sem.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lehet sorolni a kifogásokat de a hátvédek hiánya miatt nem lőnek gólokat meccsek óta? kijön az amit évek óta nem mondanak ki. a kp egy nulla kreativitás terén. a csúcsra járatott szélsővédők meg a támadók elvitték középen a munkásokat és ez fordítva is igaz. de ha az egyik visszaesik borul minden. nem megy a támadóknak és kp semmit nem tud hozzátenni. amúgy semlegesként szerintem 2 éve hulla unalmas meccseket tolnak a korábbihoz képest. futnak darálnak de elég sablonos szürke gép az egész. amikor másodikak lettek a bajnokságban szerintem ott voltak a csúcson. játékban mindenképp. aztán letisztultabb, számítóbb játékkal jöttek a címek de abszolút lefele mennek.
- Pad'em
Ha volt olyan hülye Klopp, hogy 3 középhátvéddel vágott neki egy ilyen szezonnak, akkor meg is érdemli.alexoxladjackoxi írta: Valamennyire alapból visszaesett a Pool a korábbi évekhez képest, de az tény, hogy a sérülések rátettek egy lapáttal. Ne vicceljünk már, mind a három belső védőjük kidőlt, Matip nem tudom miért nem volt ma, ő már a múltkor játszott, de akkoris volt, hogy Henderson meg Fabinho volt a két belső védő. Én azért megnézném a Unitedet, ha Matic és Mctominay takarítana De Gea előtt. Ez nem normális dolog.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dortmundnál is brutál visszaesés jött. Tény, azért most a sérülések is beleszóltak, de poolos haverok szerint rég nem az a játék, mint korábban. Nincs meg a tűz és rengeteg a hiba.'shutterisland írta: az is lehet, hogy ez a gegenpressing nem csak az ellenfeleket nyirja ki, hanem idovel a sajat csapat is kieg tole.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az is lehet, hogy ez a gegenpressing nem csak az ellenfeleket nyirja ki, hanem idovel a sajat csapat is kieg tole.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Valamennyire alapból visszaesett a Pool a korábbi évekhez képest, de az tény, hogy a sérülések rátettek egy lapáttal. Ne vicceljünk már, mind a három belső védőjük kidőlt, Matip nem tudom miért nem volt ma, ő már a múltkor játszott, de akkoris volt, hogy Henderson meg Fabinho volt a két belső védő. Én azért megnézném a Unitedet, ha Matic és Mctominay takarítana De Gea előtt. Ez nem normális dolog.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
SkySports kommentátor Carragher is megmondta a véleményét a szituációról. Miszerint pl bele kellett volna nyáron nyúlni a támadó 3asba - illetve ez meg is történt, csak épp pechjükre a portugál támadó elég hamar kidőlt, pedig jól indult. Elmondta továbbá, hogy anno a Duff-Drogba-Robben trió is 2 évig tartott, a Tevez-Rooney-CR trió 2-3 évig, aztán jött a City időszaka, Aguero-Sané-?, majd a mostani Poolos támadó már a 4.évét tolja együtt. Leginkább Firmino miatt aggódik, ahogy itt is megírta valaki, Salah még úgy lövi a gólokat, de a másik kettő igen elmaradt. Oxlade, Origi félékkel meg nem lehet bajnoki címre törni, max kiegészítő emberek.
viccet félretéve, B.Fernandes tényleg jöhetne (bár úgyse fog, meg jó drága is lenne)... amúgy a Sportingban van még egy középpályás, aki ott lövi halomra a gólokat (Pedro Goncalves), róla volt is asszem szó a Reallal kapcsolatban a nyáron?! (13 bajnoki/12 gól)
viccet félretéve, B.Fernandes tényleg jöhetne (bár úgyse fog, meg jó drága is lenne)... amúgy a Sportingban van még egy középpályás, aki ott lövi halomra a gólokat (Pedro Goncalves), róla volt is asszem szó a Reallal kapcsolatban a nyáron?! (13 bajnoki/12 gól)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Le kell igazolnunk Brunnyót

Nincs ott semmilyen rud. 2evig megusztak szo szerint serules nelkul. Szezonokat toltak le ugy,h nem kellett a csapatba nyulni. Az volt inkabb a mazli,ez meg az elet.Csabi írta: kloppra rájár a rúd. legalább mondhatja majd, hogy fandajk miatt, ha kifogást keres.
solskjaert meg ahhoz képes, hogy 1 hónapja még ki akarták rúgni elég jól áll.![]()
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kloppra rájár a rúd. legalább mondhatja majd, hogy fandajk miatt, ha kifogást keres. 
solskjaert meg ahhoz képes, hogy 1 hónapja még ki akarták rúgni elég jól áll.

solskjaert meg ahhoz képes, hogy 1 hónapja még ki akarták rúgni elég jól áll.

- Caraway
De jo erzes vegre gyozni a Pudli ellen.
Lekopogom, de egyre jobb a csapat.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Akár még egy értelmes csapat is lehet az Arsenalból.

"And my heart will leave you never."