Rengeteg lehetőséged lesz, Mi hazánk, Thürmer kommenistái, Iszom, kutyák, amit csak akarsz.Legalábbis én biztosan nem fogok Claire listájára szavazni.

HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 26., kedd 11:54
Rengeteg lehetőséged lesz, Mi hazánk, Thürmer kommenistái, Iszom, kutyák, amit csak akarsz.Legalábbis én biztosan nem fogok Claire listájára szavazni.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. január 26., kedd 11:04
Én biztos vagy okbenne hogy nem lesz Gyurcsány a miniszterelnök jelölt, ha meg mégis vannak olyan ostobák, azzal koordináció meg összefosás ide vagy oda, nem lesz leváltva Orbán.füst írta: Én OV váltására készülök, Dobrev által. És mélyen le leszek sújtva.
Sokat nem fogok tőle várni, kaotikus 4 évet, amitől még stabilabban jön majd vissza a Fidesz.
kb. ez a forgatókönyv szerepel a fejemben most.![]()
keblemre, testvér.Marky írta:Egyetlen remenyem, hogy a Kutyapart legalabb egy kepviselot be tud juttatni.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 26., kedd 10:14
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. január 26., kedd 10:09
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. január 26., kedd 9:42
HozzászólásSzerző: géza » 2021. január 26., kedd 9:41
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. január 26., kedd 9:29
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. január 26., kedd 9:24
HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 26., kedd 9:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 26., kedd 8:55
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 26., kedd 8:54
Márky-Zay nemrég mondta, hogy ha felkérik, akkor elindul az előválasztáson. Ő szerintem biztos, Dobrev szintén, Jakab is, Fekete-Győr nekem kérdéses. Karácsony meg a nép jórészének a szimpátiája miatt lehet végül beugrik megmérettetni magát. Bár ő csak veszíthet szerintem, és eddig azt is nyilatkozta végig, hogy nem akar indulni. Márky-Zay se teljesen külsős, de rajta kívül mást nem várok. Nem érdeke a pártoknak, ha van előválasztás.Pipita írta:Szerintem nem lesz igazad ebben, én külsőst várok, vagy KarigeritCaraway írta: Gondolom a Jakab - Fekete Gyor - Dobrev harmas kozul kerul majd ki a miniszterelnok jelolt. Egyik rosszabb nev, mint a masik, fikarcnyi eselyuk se lesz Orban ellen.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. január 26., kedd 8:41
Szerintem nem lesz igazad ebben, én külsőst várok, vagy KarigeritCaraway írta: Gondolom a Jakab - Fekete Gyor - Dobrev harmas kozul kerul majd ki a miniszterelnok jelolt. Egyik rosszabb nev, mint a masik, fikarcnyi eselyuk se lesz Orban ellen.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. január 26., kedd 7:01
2/3 nem lesz meg de marad OV szerintem is.Caraway írta: Gondolom a Jakab - Fekete Gyor - Dobrev harmas kozul kerul majd ki a miniszterelnok jelolt. Egyik rosszabb nev, mint a masik, fikarcnyi eselyuk se lesz Orban ellen.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. január 26., kedd 0:41
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. január 26., kedd 0:30
Oriasi gyoker az ember. Mondjuk nem log ki a sorbol.'shutterisland írta: jakab peter bejelentette, hogy indul a miniszterelnoki elo-valasztason.
orban vs jakabot megneznek, lenne show.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. január 26., kedd 0:19
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. január 24., vasárnap 14:04
Óriási királyság ez az oldal, ezer hálasebydani írta: Nekem anno Süti mondta, hogy a KPMG-nek van kifejezetten focival foglalkozó diviziója. Elég jó anyagokat csinálnak. Hátha találsz olyat ami hasznos.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 24., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. január 24., vasárnap 12:31
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. január 21., csütörtök 0:14
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem