Te miről beszélsz Csabi, akkor volt szex nap otthon?Csabi írta: októberben a huesca ellen. azelőtt meg majdnem 1 éve...![]()

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 23., szombat 23:00
Te miről beszélsz Csabi, akkor volt szex nap otthon?Csabi írta: októberben a huesca ellen. azelőtt meg majdnem 1 éve...![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 23., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. január 23., szombat 22:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 23., szombat 22:51
Kik most ajrópában a tulcopott védő tehetségek? De Ligt, Upamecano meg itt a fórumon Pau Torres? Zsebre teszi Mindhármat. Mint R24 a peugeot hirdetést.Csabi írta: ennyike, militao ott van hátul, adja a biztonságot, galazik a csapat
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 23., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 21., csütörtök 19:02
Realista24 írta:A Bernabéu régi falai köré is csak új burkolatot húznak.kiserik írta:
Értem én, de rombolni nem úgy szoktak, hogy az új téglákat verik szét, a régi, omladozó falat meg csodálják![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 21., csütörtök 18:47
A Bernabéu régi falai köré is csak új burkolatot húznak.kiserik írta:Értem én, de rombolni nem úgy szoktak, hogy az új téglákat verik szét, a régi, omladozó falat meg csodáljákRealista24 írta:
Általában az építkezés előtt rombolni is szoktak. ZZ csak követi ezt az utat![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Impostor » 2021. január 21., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 21., csütörtök 17:52
Értem én, de rombolni nem úgy szoktak, hogy az új téglákat verik szét, a régi, omladozó falat meg csodáljákRealista24 írta:Általában az építkezés előtt rombolni is szoktak. ZZ csak követi ezt az utatkiserik írta:
Ez a lényeg. Nem zavarna a kupanélküliség, ha lenne valami építkezésre hasonló dolog. Csak sajna nyomjuk az öregekkel, próbáljuk fentartani a múltat. Sajnos ennek a csapatnak se tartása, se játéka, se jövője, se vezetője.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 21., csütörtök 14:54
Rock?Remy írta:ziro4vr írta: Ha lenne szíved akkor önként tűnnél el.![]()
„Csak ő a hős, akit a város megérdemelt, de most épp nincs rá szüksége. Azért vadászunk rá, mert képes lesz túlélni. Mert ő nem hős, hanem egy néma őr, éber védelmezőnk. Egy sötét lovag.”![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 21., csütörtök 14:45
Realista24 írta: Általában az építkezés előtt rombolni is szoktak. ZZ csak követi ezt az utat
de ezen is a kurva életbeToti írta:tehát semmi meglepőRemy írta: Amúgy... Idén egy valamit akartam, de nagyon... Lássam Martin beépülni a csapatba. Erre az ellenkezője történik.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. január 21., csütörtök 14:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 21., csütörtök 14:06
ziro4vr írta: Ha lenne szíved akkor önként tűnnél el.![]()
![]()
„Csak ő a hős, akit a város megérdemelt, de most épp nincs rá szüksége. Azért vadászunk rá, mert képes lesz túlélni. Mert ő nem hős, hanem egy néma őr, éber védelmezőnk. Egy sötét lovag.”
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 21., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 21., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. január 21., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 21., csütörtök 13:45
Általában az építkezés előtt rombolni is szoktak. ZZ csak követi ezt az utatkiserik írta:Ez a lényeg. Nem zavarna a kupanélküliség, ha lenne valami építkezésre hasonló dolog. Csak sajna nyomjuk az öregekkel, próbáljuk fentartani a múltat. Sajnos ennek a csapatnak se tartása, se játéka, se jövője, se vezetője.Remy írta: Jó, de ez kicsit ilyen bájkeverős. Az apróbetűs részt nem olvastuk el.![]()
Engem amúgy most nem érdekelnek a kupák. Csak látnám, hogy tartunk valamerre.
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. január 21., csütörtök 13:34
tehát semmi meglepőRemy írta: Amúgy... Idén egy valamit akartam, de nagyon... Lássam Martin beépülni a csapatba. Erre az ellenkezője történik.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 21., csütörtök 13:33
Amúgy... Idén egy valamit akartam, de nagyon... Lássam Martin beépülni a csapatba. Erre az ellenkezője történik.Realista24 írta:Jó, hát a másik gond te vagyRemy írta: Jó, de ez kicsit ilyen bájkeverős. Az apróbetűs részt nem olvastuk el.![]()
Engem amúgy most nem érdekelnek a kupák. Csak látnám, hogy tartunk valamerre.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. január 21., csütörtök 13:29
Inkább maradok annál, hogy ők a hibásak. Nem én kapok évi többmillió eurót azért, hogy jól működjön a csapat.Realista24 írta: Lehet itt mutogatni Zidanera, a játékosokra, meg Pérezre.
Itt egyetlen hibás van, mi madridisták, akik eladtuk a lelkünk minden egyes darabját 3 éven keresztül a BL tripla miatt.
Most visszakeresném, ha lenne kedvem, hogy ki hány év kupa nélküli szezont áldozott be a tripla miatt![]()
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem