Serie A

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 28., csütörtök 21:12

Respect Lukakunak akit elvileg kis majomnak hívott Ibra és picsogas helyett inkább verekedni akart :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. január 26., kedd 22:48

Kár azért az Ibra baromságért. Jó poénnak tűnt még az első félidőben, hogy felhúzta Lukakut... de végül sajnos visszanyalt a fagyi :( pech. Addig bőven egálban votl a két csapat, sőt! Utána viszont kb köze nem volt a Milannak a meccshez.

Eriksennek megköszönheti Conte. mert ha ő nincsen, ez vélhetően X és hosszabbítás.

Tomori viszont jól szállt be. Chelseanek nem kellett, itt naggyá nőheti ki magát. Korábban nem volt gyakori hogy az angolok légiósnak álljanak, de Young is ott van az Interben, meg már elindultak páran.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 26., kedd 22:44

Végre egy jó inter Milan
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 24., vasárnap 13:16

wZoLee7 írta:
El Sie7e írta: Conte-t minimum 4 meccsre eltilthatják. Majdnem tettlegességig fajult a játékvezetővel való szóváltása.
Agyebész. :ike:

szerk: ha a Juve hozná a Napoli elleni elmardt meccsét is, 4 pontra lenne a Milantól a bajnokság felénél. Simán behozható. Nagyon drukkolok CR-nek, hogy minél több trófeát gyűjtsön be. Jelenleg a Messivel való párbajukban a kis argentín vezet 36-33-ra, ha jók az emlékeim.
En meg orulnek ha vegre a milan nyerne a bajnoksagot. Rajuk fer es a vilagnak is jot tenne egy jo milan
Mindenkinek megvan a maga nézőpontja és ezt alátámasztó indokai :mrgreen: De akkor cserébe a Juve nyerje az olasz kupát, darab-darab :lol: Plusz akkor jövőre ismét lenne esélyük a szuperkupára is. De én CR miatt el tudnék fogadni egy BL címet is.. :goat:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 24., vasárnap 13:15

El Sie7e írta: Conte-t minimum 4 meccsre eltilthatják. Majdnem tettlegességig fajult a játékvezetővel való szóváltása.

szerk: ha a Juve hozná a Napoli elleni elmardt meccsét is, 4 pontra lenne a Milantól a bajnokság felénél. Simán behozható. Nagyon drukkolok CR-nek, hogy minél több trófeát gyűjtsön be. Jelenleg a Messivel való párbajukban a kis argentín vezet 36-33-ra, ha jók az emlékeim.
En meg orulnek ha vegre a milan nyerne a bajnoksagot. Rajuk fer es a vilagnak is jot tenne egy jo milan

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 24., vasárnap 13:11

Conte-t minimum 4 meccsre eltilthatják. Majdnem tettlegességig fajult a játékvezetővel való szóváltása.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 23., szombat 21:24

2,15 volt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. január 23., szombat 21:20

Realista24 írta:
___Samy___ írta: Hogy kvázi ők voltak az esélytelenek. Mondjuk így az Atalanta tuti fogás lehetett.
Továbbra sem értem :kalapos:
:mrgreen:

Elég sok minden a Milan mellett szólt, mégis rájuk volt a nagyobb odds. Bár ezt inkább csak megemlíteni érdemes, a lényeg inkább az Atalanta oddsa volt, ami ettől a 3.2-tol tuti kevesebb lehetett.

Szerintem is felettébb érdekes.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 23., szombat 21:18

___Samy___ írta: Hogy kvázi ők voltak az esélytelenek. Mondjuk így az Atalanta tuti fogás lehetett.
mi indokolta?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 23., szombat 21:17

Továbbra sem értem :kalapos:

Mennyi volt az Atalantara?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. január 23., szombat 21:16

Realista24 írta:
'shutterisland írta: olyat en meg nem surun lattam, hogy a listavezeto otthon kb alap kezdovel 3.2x szorzot kap az 5. ellen es meglepo modon fel is szed egy laza harmast.

minimum erdekes, pedig nem vagyok olyan, aki mindenbe bundat lat. :mrgreen:
De mi értelme a hazai 3.2nek ebben az esetben?
Gondolom, az, hogy a csábító odds hatására tömegek raknak rájuk, pláne hogy ők a listavezetők, aztán pofára esik mindenki. Persze ez a gondolatmenet csak akkor állja meg a helyét, ha a fogadóiroda is benne van a bundában, ami leginkább a sci-fik világába tartozó történet lenne.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. január 23., szombat 21:15

Hogy kvázi ők voltak az esélytelenek. Mondjuk így az Atalanta tuti fogás lehetett.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 23., szombat 21:11

'shutterisland írta: olyat en meg nem surun lattam, hogy a listavezeto otthon kb alap kezdovel 3.2x szorzot kap az 5. ellen es meglepo modon fel is szed egy laza harmast.

De mi értelme a hazai 3.2nek ebben az esetben?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. január 23., szombat 21:10

olyat en meg nem surun lattam, hogy a listavezeto otthon kb alap kezdovel 3.2x szorzot kap az 5. ellen es meglepo modon fel is szed egy laza harmast.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. január 23., szombat 21:05

Kerlon írta: szerintem bunda volt, nap közben a Milanra a szorzó 3 felett volt
Nem akarnak bajnokok lenni, vagy esetleg ez is belefér nekik, olyan nagy fölénnyel vezetnek?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 23., szombat 20:48

Csabi írta: látom az atalanta beárazta az első milant. alig várom a bl-t :lol: :lol: zz öregfiúk csapata. :lol:
szerintem bunda volt, nap közben a Milanra a szorzó 3 felett volt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 23., szombat 20:34

látom az atalanta beárazta az első milant. alig várom a bl-t :lol: :lol: zz öregfiúk csapata. :lol:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. január 23., szombat 19:40

picit mar-mar gyanus is, ilyen oddsokat nem tudom mikor lattam utoljara es mar sima 3:0

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. január 23., szombat 19:38

'shutterisland írta: ez a milan meccs eleg erdekes, valamiert 3.2x-os szorzo volt rajuk otthon, listavezetokent.
visz is az atalanta 2:0-ra. :hmmm:
Már 3.

Nagy melós csapat az Atalanta. Leszünk szarban. :kivagyhe:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. január 23., szombat 19:16

ez a milan meccs eleg erdekes, valamiert 3.2x-os szorzo volt rajuk otthon, listavezetokent.
visz is az atalanta 2:0-ra. :hmmm:

Vissza: