Calogero - Les feux d'artificie
Érdekes ajánlás volt, az első 2-3 számig még nagyon tetszett is, aztán egyszerűen nálam ellaposodott a dolog, ami nem a zene hibája, valószínűleg a műfaj nem érint meg, azért van ez.
Egyértelműen minőségi zene a maga műfajában, ez elvitathatatlan és rendkívül jó ajánlásnak tartom egy ilyet behozni, nagy pacsi ezért.
Amit minőségileg jónak tartok mint zene, legyen bármilyen műfajban, az nálam minimum 6 pont, szóval megy rá a
6/10
Jan Blomqvist - Disconnected
Hát közelebb áll hozzám műfajban, mint az előző album, de hát ez se tartozik a kedvenceim közé, de kellemeset csalódtam.
Itt is működött azért az újdonság varázsa, az elején nagyon elvitt, aztán a végére már sok lett a dolog

De összességében szerettem és egy újabb műfajt sikerült meghallgatni és egy olyat belőle ami tagadhatatlanul jó.
Erre megy a
7/10, jó ajánlás volt.
blackbear - everything means nothing:
Hát bakker, ezt nagyon szerettem, most is elindítottam az albumot.
Meglepett, hogy az első 3 számot már hallottam többször innen onnan és jó volt egymás után realizálni, hogy jééé ezt is hallottam már meg ezt is
Jól esett hallgatni, nagyon jó, sztem amit itt páran felvetettek Dzsúdlóval kapcsolatosan egyáltalán nem igaz, hát ez telibe pop, sokkal vidámabb feelinggel összességében, sztem nem igazán hasonlítanak, de ez mindegy is

Tetszett ez a kontraszt a szöveg és a feeling között is nagyon sokszor.
Elterveztem adni fogok valakinek egy 10/10-et a Zeneklub során és kétlem, hogy ennél jobbat fog tudni bárki is ajánlani ami számomra fasza lesz és akinek szívesen odaadnám, szóval nyugodt szívvel megy rá a
10/10, ez nagyon fasza album lett.
Bármikor újrahallgatnám nyugodt szívvel és fogom is.