HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. január 24., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: gunner » 2021. január 24., vasárnap 19:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 24., vasárnap 18:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 24., vasárnap 15:43
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 24., vasárnap 13:25
Kinek mivilágszerte imádott vörösök, élükön a megejtően rokonszenves és tehetséges Jürgen Klopp-pal,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 23., szombat 14:19
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 23., szombat 10:12
Premier league
Guardiola turns attention to the Premier League: It's more important than the Champions League
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 22., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 22., péntek 11:22
Nálunk is csak akkor van mozgás, ha a fiatalok játszanak. Pepe, Willian csak ácsorognak.Dupla D írta: Szerintem ő kevésbé egydimenziós, mint Özil, de azért rá is nagyon jellemző tud lenni, hogy eltűnik hosszú percekre, de szerintem az alibi nem annyira jellemző rá. Elég bátran mer kiugratni, néha talán túl is tolja. Persze nálunk nincs kit, Arsenalban viszont lehet.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 22., péntek 11:11
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 22., péntek 11:04
Persze, voltak jó évei. Leginkább a játékstílusra gondoltam, hogy remélem nem annyira egydimenziós játékos, na meg persze a hozzáállásra.Remy írta: Azért az az Özil rekordot döntött goloasszokban egy faék Zsiruval az oldalán. Ha csak annyira szórja a gólpasszokat majd, barmi lehet belőle..
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 22., péntek 11:00
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 22., péntek 10:56
Hát igen, én őszintén szólva nem is örülök neki annyira, meg úgy amblokk unalmasak már ezek a kölcsönügyletek is. A játékos is csak muszájból jönne, nem azért mert neki pl. az Arsenal mekkora lehetőség egy Real után. Ceba is nálunk van, de közben folyton a Real után sír. Én speciel Buendíát elhoztam volna a Norwichból, nem tudom mennyire ismeritek. Tavaly 4. legtöbb helyzetet alakította ki a PL-ben, idén meg igaz másodosztály, de ha a Champot és a TOP5 ligát vesszük alapul, ő áll az élen a kreált helyzeteket tekintve. Plusz tipikusan ez a felszántom a pályát típus, meg hát gondolom Norwich után neki ez lett volna A klub.füst írta:Szerintem egy valamit magára adó értelmes csapatnak elég banális dolog egy olyan játékost fél évre kölcsönvenni aki nincs játékban hónapok óta. De nektek jó lesz.alexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.
![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. január 22., péntek 10:37
A sikerek utan leeresztettek. Ugyanez volt a Dortmunddal is, 2010-2014 kozott kiadtak, ami a csovon kifert, 2015-ben pedig bezuhantak.illgner írta: Pool-Burnley 0-1
-MU 0-0
-Soton 0-1
-Newcastle 0-0
Négy meccsen nulla gólt lőttek. Erre nincsenek szavak.
Mivel nincs jatekos a posztjan, ezert gondolom meg lenne a jatekperce. Tavaly a Sociedadban parades volt, tenyleg azt a jatekot hozta, amit 2015-16 kornyeken josoltak vele kapcsolatban. Iden nem kapott erdemi lehetoseget, a bizalmat pedig fokepp nem. Ha Arteta jol be tudja epiteni, akkor szorni fogja a golpasszokat.alexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 22., péntek 10:37
Szerintem egy valamit magára adó értelmes csapatnak elég banális dolog egy olyan játékost fél évre kölcsönvenni aki nincs játékban hónapok óta. De nektek jó lesz.alexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 22., péntek 10:33
Nézz be a topicjába. Idei évből nem indulnék ki vele kapcsolatban, egy jó rendszerben aranyat érhet, mondjuk nálatok se éppen annyira jó az a rendszeralexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. január 22., péntek 10:33
Hát, arra, hogy ha nem tetszik valami, hívni fogja apucitalexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 22., péntek 10:28
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. január 21., csütörtök 23:28
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 21., csütörtök 23:22
Hahaha most nem néztem.sebydani írta:Spoilert nem nézed?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem