Premier League

Foci a Real Madridon túl...
_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. január 24., vasárnap 21:57

SkySports kommentátor Carragher is megmondta a véleményét a szituációról. Miszerint pl bele kellett volna nyáron nyúlni a támadó 3asba - illetve ez meg is történt, csak épp pechjükre a portugál támadó elég hamar kidőlt, pedig jól indult. Elmondta továbbá, hogy anno a Duff-Drogba-Robben trió is 2 évig tartott, a Tevez-Rooney-CR trió 2-3 évig, aztán jött a City időszaka, Aguero-Sané-?, majd a mostani Poolos támadó már a 4.évét tolja együtt. Leginkább Firmino miatt aggódik, ahogy itt is megírta valaki, Salah még úgy lövi a gólokat, de a másik kettő igen elmaradt. Oxlade, Origi félékkel meg nem lehet bajnoki címre törni, max kiegészítő emberek.

viccet félretéve, B.Fernandes tényleg jöhetne (bár úgyse fog, meg jó drága is lenne)... amúgy a Sportingban van még egy középpályás, aki ott lövi halomra a gólokat (Pedro Goncalves), róla volt is asszem szó a Reallal kapcsolatban a nyáron?! (13 bajnoki/12 gól)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. január 24., vasárnap 21:16

Le kell igazolnunk Brunnyót :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. január 24., vasárnap 21:14

Csabi írta: kloppra rájár a rúd. legalább mondhatja majd, hogy fandajk miatt, ha kifogást keres. :lol:

solskjaert meg ahhoz képes, hogy 1 hónapja még ki akarták rúgni elég jól áll. :lol:
Nincs ott semmilyen rud. 2evig megusztak szo szerint serules nelkul. Szezonokat toltak le ugy,h nem kellett a csapatba nyulni. Az volt inkabb a mazli,ez meg az elet.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 24., vasárnap 20:13

kloppra rájár a rúd. legalább mondhatja majd, hogy fandajk miatt, ha kifogást keres. :lol:

solskjaert meg ahhoz képes, hogy 1 hónapja még ki akarták rúgni elég jól áll. :lol:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. január 24., vasárnap 20:03

De jo erzes vegre gyozni a Pudli ellen. :mrgreen: :sziv: Lekopogom, de egyre jobb a csapat.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2021. január 24., vasárnap 19:06

Akár még egy értelmes csapat is lehet az Arsenalból. :hmmm:
"And my heart will leave you never."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 24., vasárnap 18:59

Ödegaard - Arsenal, 90% official.

Ødegaard travels to London today and will be presented with Arsenal tomorrow

Only a few things are missing to close the contract

Arsenal will pay 2 million for his assignment and his salary.
[via @AS_SergioSantos]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 24., vasárnap 15:43

Werner az új Jovic. Már tiziből sem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 24., vasárnap 13:25

világszerte imádott vörösök, élükön a megejtően rokonszenves és tehetséges Jürgen Klopp-pal,
Kinek mi :kivagyhe:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 23., szombat 14:19

438 minutes without a Premier League goal for Liverpool.

De tudom, Salah vilagklasszis :kalapos: aki mindig odateszi magát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 23., szombat 10:12

Premier league
Guardiola turns attention to the Premier League: It's more important than the Champions League
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mivel azt 2 milliárd euróból se tudta megnyerni. :lol:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 22., péntek 12:55

https://m.nemzetisport.hu/angol_labdaru ... os-2806229

Az Arsenal mostanában nagyon szeret kölcsön venni játékosokat :shifty:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 22., péntek 11:22

Dupla D írta: Szerintem ő kevésbé egydimenziós, mint Özil, de azért rá is nagyon jellemző tud lenni, hogy eltűnik hosszú percekre, de szerintem az alibi nem annyira jellemző rá. Elég bátran mer kiugratni, néha talán túl is tolja. Persze nálunk nincs kit, Arsenalban viszont lehet.
Nálunk is csak akkor van mozgás, ha a fiatalok játszanak. Pepe, Willian csak ácsorognak. :lol:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 22., péntek 11:11

Szerintem ő kevésbé egydimenziós, mint Özil, de azért rá is nagyon jellemző tud lenni, hogy eltűnik hosszú percekre, de szerintem az alibi nem annyira jellemző rá. Elég bátran mer kiugratni, néha talán túl is tolja. Persze nálunk nincs kit, Arsenalban viszont lehet.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 22., péntek 11:04

Remy írta: Azért az az Özil rekordot döntött goloasszokban egy faék Zsiruval az oldalán. Ha csak annyira szórja a gólpasszokat majd, barmi lehet belőle..
Persze, voltak jó évei. Leginkább a játékstílusra gondoltam, hogy remélem nem annyira egydimenziós játékos, na meg persze a hozzáállásra.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 22., péntek 11:00

Azért az az Özil rekordot döntött goloasszokban egy faék Zsiruval az oldalán. Ha csak annyira szórja a gólpasszokat majd, barmi lehet belőle..
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 22., péntek 10:56

füst írta:
alexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra. :mrgreen: Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.
Szerintem egy valamit magára adó értelmes csapatnak elég banális dolog egy olyan játékost fél évre kölcsönvenni aki nincs játékban hónapok óta. De nektek jó lesz. :mrgreen:
Hát igen, én őszintén szólva nem is örülök neki annyira, meg úgy amblokk unalmasak már ezek a kölcsönügyletek is. A játékos is csak muszájból jönne, nem azért mert neki pl. az Arsenal mekkora lehetőség egy Real után. Ceba is nálunk van, de közben folyton a Real után sír. Én speciel Buendíát elhoztam volna a Norwichból, nem tudom mennyire ismeritek. Tavaly 4. legtöbb helyzetet alakította ki a PL-ben, idén meg igaz másodosztály, de ha a Champot és a TOP5 ligát vesszük alapul, ő áll az élen a kreált helyzeteket tekintve. Plusz tipikusan ez a felszántom a pályát típus, meg hát gondolom Norwich után neki ez lett volna A klub.

Amúgy Ödegaardra mennyire jellemző, hogy eltünedezik, alibizik? Látom ő is bal lábas, remélem nem egy Özil 2.0 a gyerek. Egyébként ki tudja mennyire lenne alapkezdő. Smith-Rowe elég jól hasít 10-esben, amióta megkapta a lehetőséget, de nyilván egy 20éves gyerektől nem lehet elvárni, hogy végigtolja így a szezon hátralévő részét. 402 perc alatt már összelapátolt 3 assistot a ligában, és igazából azóta van 1-2 értelmes támadásunk, amióta ő is bekerült. :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. január 22., péntek 10:37

illgner írta: Pool-Burnley 0-1
-MU 0-0
-Soton 0-1
-Newcastle 0-0

Négy meccsen nulla gólt lőttek. Erre nincsenek szavak.
A sikerek utan leeresztettek. Ugyanez volt a Dortmunddal is, 2010-2014 kozott kiadtak, ami a csovon kifert, 2015-ben pedig bezuhantak.
Most a serulesekre is lehet fogni a szar eredmenyeket, de azt azert latni kell, hogy Firmino elegge kifele megy, Salah meg csak-csak meglovi a goljait, de Mane elegge halvany azzal a 6 gollal, Firmino pedig mar jatekban is karcsu, nem csak golokban.
alexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra. :mrgreen: Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.
Mivel nincs jatekos a posztjan, ezert gondolom meg lenne a jatekperce. Tavaly a Sociedadban parades volt, tenyleg azt a jatekot hozta, amit 2015-16 kornyeken josoltak vele kapcsolatban. Iden nem kapott erdemi lehetoseget, a bizalmat pedig fokepp nem. Ha Arteta jol be tudja epiteni, akkor szorni fogja a golpasszokat.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 22., péntek 10:37

Szerintem egy valamit magára adó értelmes csapatnak elég banális dolog egy olyan játékost fél évre kölcsönvenni aki nincs játékban hónapok óta. De nektek jó lesz. :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 22., péntek 10:33

Nézz be a topicjába. Idei évből nem indulnék ki vele kapcsolatban, egy jó rendszerben aranyat érhet, mondjuk nálatok se éppen annyira jó az a rendszer :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: