Premier League
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Premier League
Akár még egy értelmes csapat is lehet az Arsenalból.

"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ödegaard - Arsenal, 90% official.
Ødegaard travels to London today and will be presented with Arsenal tomorrow
Only a few things are missing to close the contract
Arsenal will pay 2 million for his assignment and his salary.
[via @AS_SergioSantos]
Ødegaard travels to London today and will be presented with Arsenal tomorrow
Only a few things are missing to close the contract
Arsenal will pay 2 million for his assignment and his salary.
[via @AS_SergioSantos]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Werner az új Jovic. Már tiziből sem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Kinek mivilágszerte imádott vörösök, élükön a megejtően rokonszenves és tehetséges Jürgen Klopp-pal,

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
438 minutes without a Premier League goal for Liverpool.
De tudom, Salah vilagklasszis
aki mindig odateszi magát.
De tudom, Salah vilagklasszis

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Premier league
Guardiola turns attention to the Premier League: It's more important than the Champions League

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
https://m.nemzetisport.hu/angol_labdaru ... os-2806229
Az Arsenal mostanában nagyon szeret kölcsön venni játékosokat
Az Arsenal mostanában nagyon szeret kölcsön venni játékosokat

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Nálunk is csak akkor van mozgás, ha a fiatalok játszanak. Pepe, Willian csak ácsorognak.Dupla D írta: Szerintem ő kevésbé egydimenziós, mint Özil, de azért rá is nagyon jellemző tud lenni, hogy eltűnik hosszú percekre, de szerintem az alibi nem annyira jellemző rá. Elég bátran mer kiugratni, néha talán túl is tolja. Persze nálunk nincs kit, Arsenalban viszont lehet.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem ő kevésbé egydimenziós, mint Özil, de azért rá is nagyon jellemző tud lenni, hogy eltűnik hosszú percekre, de szerintem az alibi nem annyira jellemző rá. Elég bátran mer kiugratni, néha talán túl is tolja. Persze nálunk nincs kit, Arsenalban viszont lehet.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- alexoxladjackoxi
Persze, voltak jó évei. Leginkább a játékstílusra gondoltam, hogy remélem nem annyira egydimenziós játékos, na meg persze a hozzáállásra.Remy írta: Azért az az Özil rekordot döntött goloasszokban egy faék Zsiruval az oldalán. Ha csak annyira szórja a gólpasszokat majd, barmi lehet belőle..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért az az Özil rekordot döntött goloasszokban egy faék Zsiruval az oldalán. Ha csak annyira szórja a gólpasszokat majd, barmi lehet belőle..
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
Hát igen, én őszintén szólva nem is örülök neki annyira, meg úgy amblokk unalmasak már ezek a kölcsönügyletek is. A játékos is csak muszájból jönne, nem azért mert neki pl. az Arsenal mekkora lehetőség egy Real után. Ceba is nálunk van, de közben folyton a Real után sír. Én speciel Buendíát elhoztam volna a Norwichból, nem tudom mennyire ismeritek. Tavaly 4. legtöbb helyzetet alakította ki a PL-ben, idén meg igaz másodosztály, de ha a Champot és a TOP5 ligát vesszük alapul, ő áll az élen a kreált helyzeteket tekintve. Plusz tipikusan ez a felszántom a pályát típus, meg hát gondolom Norwich után neki ez lett volna A klub.füst írta:Szerintem egy valamit magára adó értelmes csapatnak elég banális dolog egy olyan játékost fél évre kölcsönvenni aki nincs játékban hónapok óta. De nektek jó lesz.alexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.
![]()
Amúgy Ödegaardra mennyire jellemző, hogy eltünedezik, alibizik? Látom ő is bal lábas, remélem nem egy Özil 2.0 a gyerek. Egyébként ki tudja mennyire lenne alapkezdő. Smith-Rowe elég jól hasít 10-esben, amióta megkapta a lehetőséget, de nyilván egy 20éves gyerektől nem lehet elvárni, hogy végigtolja így a szezon hátralévő részét. 402 perc alatt már összelapátolt 3 assistot a ligában, és igazából azóta van 1-2 értelmes támadásunk, amióta ő is bekerült.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A sikerek utan leeresztettek. Ugyanez volt a Dortmunddal is, 2010-2014 kozott kiadtak, ami a csovon kifert, 2015-ben pedig bezuhantak.illgner írta: Pool-Burnley 0-1
-MU 0-0
-Soton 0-1
-Newcastle 0-0
Négy meccsen nulla gólt lőttek. Erre nincsenek szavak.
Most a serulesekre is lehet fogni a szar eredmenyeket, de azt azert latni kell, hogy Firmino elegge kifele megy, Salah meg csak-csak meglovi a goljait, de Mane elegge halvany azzal a 6 gollal, Firmino pedig mar jatekban is karcsu, nem csak golokban.
Mivel nincs jatekos a posztjan, ezert gondolom meg lenne a jatekperce. Tavaly a Sociedadban parades volt, tenyleg azt a jatekot hozta, amit 2015-16 kornyeken josoltak vele kapcsolatban. Iden nem kapott erdemi lehetoseget, a bizalmat pedig fokepp nem. Ha Arteta jol be tudja epiteni, akkor szorni fogja a golpasszokat.alexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szerintem egy valamit magára adó értelmes csapatnak elég banális dolog egy olyan játékost fél évre kölcsönvenni aki nincs játékban hónapok óta. De nektek jó lesz.alexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.

- Pad'em
Nézz be a topicjába. Idei évből nem indulnék ki vele kapcsolatban, egy jó rendszerben aranyat érhet, mondjuk nálatok se éppen annyira jó az a rendszeralexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hát, arra, hogy ha nem tetszik valami, hívni fogja apucitalexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.

- alexoxladjackoxi
Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.
Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.

Pool-Burnley 0-1
-MU 0-0
-Soton 0-1
-Newcastle 0-0
-MU 0-0
-Soton 0-1
-Newcastle 0-0
Hahaha most nem néztem.sebydani írta:Spoilert nem nézed?

- h3x0r
Serulesekkel azert elegge szivnak.Sierra írta: Egyébként úgy néz ki a Poolnak lefőtt, nem tudom mi történik ott, de csúsznak lefelé szépen, egyre távolabb a bajnoki cím. Lassan a 4. hely is veszélyben, ha így folytatják. Persze messze még a vége, de azért a tavalyi menetelésükhöz képest ez bűngyenge. Gólok is alig jönnek már.