Ha már City:
kis gólt akasztott Sterling meg ziro kebabos haverja is.
És ha már Ilkay. Egy valakit hoztam volna abból a bl döntős Dortmundból amúgy anno. Személyes kedvencem mindenképpen Reus lett volna, persze a sérüléseivel valszeg befürödtünk volna, aztán persze lehet hogy ő pont fordítva lett volna. Máshol sérülékeny, nálunk meg nem. Persze ennek kicsi az esélye.
A másik opció Gündogan lett volna. Nagyon csipázom a palit, sajnálom, hogy a Cityben vitézkedik, meg hogy betett neki is pár komolyabb sérülés.
Tudom Lewát bepróbáltuk, de nem akart jönni, de lett volna azért még játékos ott.
Mondjuk ugyanez elmondható a jó Monacoról, vagy épp az Ajax-ról is. A sztárokat, jó játékosokat szétkapkodták ezekből a csapatokból, de hozzánk nem jött egyikből se. Pedig pl Fabinhot is simán hozhattuk volna hozzánk, de lehet Bakayokonak is csak egy francia játékosokat szerező Zidane kellett volna.

Persze tudom itt is rámentünk Kylian-re, de lehetett volna még ott is keresgélni szerintem: Bernardo, de akár Lemar is említhető.
Az Ajaxból meg Ziyech-re kellett volna rámenni. Jobb szélső posztunk meg is lett volna oldva.
De hát sajnos már mind1.