sztem zz vele sem beszél geciPad'em írta: Bettoni: "I don't know about Ødegaard's situation, I'm the second coach and I don't know many things. We will see what will happen in these days."

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. január 22., péntek 14:18
sztem zz vele sem beszél geciPad'em írta: Bettoni: "I don't know about Ødegaard's situation, I'm the second coach and I don't know many things. We will see what will happen in these days."
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 22., péntek 13:49
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 22., péntek 13:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 21., csütörtök 20:39
Ha te ranezel fel hétRemy írta:Ránézésre a tag max fél év.sebydani írta:
Tata Martino jellegű húzás lenne![]()
Szóval már lehetne is nézni az utódját.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 21., csütörtök 20:37
Ránézésre a tag max fél év.sebydani írta:Tata Martino jellegű húzás lenneRealista24 írta: Marcelo Gallardo, mint ZZ utód jelölt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. január 21., csütörtök 20:33
Biztos viniciusznak keresnek valami délamerikai edzőt aki előhozza majd a benne szunnyadó balondort.Realista24 írta: Marcelo Gallardo, mint ZZ utód jelölt.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 21., csütörtök 20:29
Ez a Riveres fószer nem tudom, hogy jutott eszébe bárkinek, ekkorát megy a pampákon? Még csak argentín játékosunk sincsRealista24 írta: Marcelo Gallardo, mint ZZ utód jelölt.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 21., csütörtök 20:27
Tata Martino jellegű húzás lenneRealista24 írta: Marcelo Gallardo, mint ZZ utód jelölt.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 21., csütörtök 20:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 21., csütörtök 18:30
de még Minambresben is több volt mint Odriban.. ahh good old 2000es évek..dzsi91 írta: Az öreg portillo mekkora sztár lenne most.Akkoriban meg versenyezhetett R9el meg Raúllal![]()
Ugyanúgy megvoltak akkor is a balfaszok. Pavon hasonló szintű kérdőjel volt,hogy kerülhetett a Real kezdőjébe mint vinidzsi.
Az viszont tény,hogy ilyen rossz támadósorunk még soha nem volt hát fizetnék,hogy láthassam a 40éves Raul-prime higuain párost.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 21., csütörtök 17:48
Há' mi bajod a HAB-bal? Éden a klub legdrágább igazolása evör, Karim a gólpasszkirály, aki 11 éve szolgálja a csapatot és lövi a gólokat, Marco meg a spanyol reménység akiben mindig benne van a góldzsi91 írta: Az öreg portillo mekkora sztár lenne most.Akkoriban meg versenyezhetett R9el meg Raúllal![]()
Ugyanúgy megvoltak akkor is a balfaszok. Pavon hasonló szintű kérdőjel volt,hogy kerülhetett a Real kezdőjébe mint vinidzsi.
Az viszont tény,hogy ilyen rossz támadósorunk még soha nem volt hát fizetnék,hogy láthassam a 40éves Raul-prime higuain párost.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. január 21., csütörtök 17:32
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 21., csütörtök 16:52
mondjuk pont hétvégén néztem meg a játékperceket a 01/02es realban, s kiegészítők ott is megálltak ezerpárszáz perceknél, nálunk se, pl a mu-ba se volt túltolva a rotálás, de mondjuk Makka 1000szer jobb játékos volt mint Vini nemJim írta:van akinek mindenki kevésTheBull6 írta: Mondjuk ha Regu kevés a kezdőnkbe, akkor nem tudom ki kellene ide.(köztük Zidane-nak is, értem hogy ő world class volt
de nem emlékszik hogy voltak anno nagyon hasznos csapattársai kevesebb tehetséggel??)
én megértem, hogy a galaktikus csapaton nőttek fel sokan (köztük én is),
de megváltozott a világ, jelenleg nincs lehetőség 11 posztra igazolni...
amúgy meg nézzétek vissza, hogy a galaktikus korszakban milyen játékosok is pályára léptek több szezonon át, fejből én sem tudom
akkor sem volt 23 világsztár a keretben....
aki van 1 kis tehetség, ki kellene (kellett volna sajnos) próbálni
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 21., csütörtök 16:48
Igen, rájuk a WC illikKAG írta: Mert Asensio, LV, vagy Isco épp WC?
Ugyan már, kurvára nem és ZZ mégis vakon bízik bennük.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. január 21., csütörtök 16:45
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. január 21., csütörtök 16:40
van akinek mindenki kevésTheBull6 írta: Mondjuk ha Regu kevés a kezdőnkbe, akkor nem tudom ki kellene ide.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 21., csütörtök 16:29
a vagy részt el is lehet felejteni kb.., az lettünkCsabi írta: jó de akkor most el kell döniteni, benfica akarunk-e lenni vagy real madrid.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2021. január 21., csütörtök 16:15
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 21., csütörtök 16:05
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 21., csütörtök 16:05
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem