Tata Martino jellegű húzás lenneRealista24 írta: Marcelo Gallardo, mint ZZ utód jelölt.![]()

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 21., csütörtök 20:27
Tata Martino jellegű húzás lenneRealista24 írta: Marcelo Gallardo, mint ZZ utód jelölt.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 21., csütörtök 20:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 21., csütörtök 18:30
de még Minambresben is több volt mint Odriban.. ahh good old 2000es évek..dzsi91 írta: Az öreg portillo mekkora sztár lenne most.Akkoriban meg versenyezhetett R9el meg Raúllal![]()
Ugyanúgy megvoltak akkor is a balfaszok. Pavon hasonló szintű kérdőjel volt,hogy kerülhetett a Real kezdőjébe mint vinidzsi.
Az viszont tény,hogy ilyen rossz támadósorunk még soha nem volt hát fizetnék,hogy láthassam a 40éves Raul-prime higuain párost.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 21., csütörtök 17:48
Há' mi bajod a HAB-bal? Éden a klub legdrágább igazolása evör, Karim a gólpasszkirály, aki 11 éve szolgálja a csapatot és lövi a gólokat, Marco meg a spanyol reménység akiben mindig benne van a góldzsi91 írta: Az öreg portillo mekkora sztár lenne most.Akkoriban meg versenyezhetett R9el meg Raúllal![]()
Ugyanúgy megvoltak akkor is a balfaszok. Pavon hasonló szintű kérdőjel volt,hogy kerülhetett a Real kezdőjébe mint vinidzsi.
Az viszont tény,hogy ilyen rossz támadósorunk még soha nem volt hát fizetnék,hogy láthassam a 40éves Raul-prime higuain párost.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. január 21., csütörtök 17:32
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 21., csütörtök 16:52
mondjuk pont hétvégén néztem meg a játékperceket a 01/02es realban, s kiegészítők ott is megálltak ezerpárszáz perceknél, nálunk se, pl a mu-ba se volt túltolva a rotálás, de mondjuk Makka 1000szer jobb játékos volt mint Vini nemJim írta:van akinek mindenki kevésTheBull6 írta: Mondjuk ha Regu kevés a kezdőnkbe, akkor nem tudom ki kellene ide.(köztük Zidane-nak is, értem hogy ő world class volt
de nem emlékszik hogy voltak anno nagyon hasznos csapattársai kevesebb tehetséggel??)
én megértem, hogy a galaktikus csapaton nőttek fel sokan (köztük én is),
de megváltozott a világ, jelenleg nincs lehetőség 11 posztra igazolni...
amúgy meg nézzétek vissza, hogy a galaktikus korszakban milyen játékosok is pályára léptek több szezonon át, fejből én sem tudom
akkor sem volt 23 világsztár a keretben....
aki van 1 kis tehetség, ki kellene (kellett volna sajnos) próbálni
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 21., csütörtök 16:48
Igen, rájuk a WC illikKAG írta: Mert Asensio, LV, vagy Isco épp WC?
Ugyan már, kurvára nem és ZZ mégis vakon bízik bennük.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. január 21., csütörtök 16:45
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. január 21., csütörtök 16:40
van akinek mindenki kevésTheBull6 írta: Mondjuk ha Regu kevés a kezdőnkbe, akkor nem tudom ki kellene ide.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 21., csütörtök 16:29
a vagy részt el is lehet felejteni kb.., az lettünkCsabi írta: jó de akkor most el kell döniteni, benfica akarunk-e lenni vagy real madrid.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2021. január 21., csütörtök 16:15
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 21., csütörtök 16:05
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 21., csütörtök 16:05
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 21., csütörtök 15:47
nekem ezzel az a bajom, h ebből a 2ből 80milliót kaszáltunk nyáron (mmint ha az inter fizetne XDXDXD), ha ők nem mentek vna el, akkor ugyanolyan pénzügyi válságban lennénk mint a barca?Csabi írta: hakimi két éve jobbszélső. na nekem senki ne mondja, hogy az idei csapatba nem férne be jobb oldalra.lukács meg mr20meccen1gól asensio a konkurenciája.
reguilon is jó alternatíva lehetne mendyvel. őt valóban lehetne felváltva játszatni vele. az egyik beton hátul a másiktól meg nem pattan 5 méterre a labda. most vagy játszik mendy vagy remeg az ember gyomra marcelo miatt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. január 21., csütörtök 15:42
Nem én gondolkozok így hanem perez,tőlem aztán építkezhetnénk 2-3 évig de ha nem triplázunk az edzőt kirúgják a nagy építkezés közepén. Ha a szurkolók normálisan állnának a helyzethez még akkor is ott lenne a média ami gerjeszti a feszkót egy tök lényegtelen szezonban is. Nem látom a jelenlegi körülményekben az építkezős nagelsmanos realt. Ha van oenzunk ha nincs nekünk egy bármilyen tehetséges játékos 40 millánál kezdődik. Akkor már inkább jöjjenek bevált arcok + 40ért.ziro4vr írta:Ez így volt covid előtt, egy más piacon, az olajok előtt, amikor még nagyobb volt a merítés. Kissé idejétmúlt már így gondolkodni.dzsi91 írta: De ez a Real Madrid nem a dortmund de még csak nem is a pool.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 21., csütörtök 15:41
Sok függ attól, hogy zárjuk az évet. Ha nem jutunk be a BL-ben a legjobb 4-be, a bajnokságban az első kettőben se leszünk (egy gyenge Barcával szemben), a meccsek továbbra is nézhetetlenek, akkor az emberek többsége be fogja látni, hogy itt mindenképp nagy változások kellenek, amire több idő kell. Ha jövőre az új edző csak annyit csinál, hogy látjuk a koncepciót, lerakja az alapokat, megfelelően kihasználja a kapott keretet és hoz egy kicsit jobb eredményeket az első évében, mint ez a mostani szezon (BL-ben ne szenvedjünk ennyire, kupában ne verjen ki minket egy noname csapat, a bajnokikon meg ne legyen egy Osasuna esélyesebb hazai pályájukon, mint mi), akkor szerintem nem lesz gond a szurkolókkal. Ha egy edző racionális dolgokat csinál, akkor a szurkolók is el fogják fogadni. Zidane-ra is csak azért haragudnak annyian, mert minden második húzása irracionális.Fenoo írta: Ha jönne is Klopp vagy Nagelsmann akkor se kapnának 2-3 évet hogy csapatot építsenek. Ha nem jönnek az eredmények egyből akkor már decemberben kereshetnek másik csapatot.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. január 21., csütörtök 15:40
De ha nem fog bevásárolni akkor mi lesz? Szeretnék, de nem tudok elképzelni akkora robbantást, mint 2009-ben. Ahogy azt sem, hogy Perez beismeri, hogy pl. Vinicius óriási baklövés volt. Ha a talajon maradunk, és a mostani állás szerint nézzük a dolgokat, akkor ZZ magától lelép a nyáron, mert mintha már rajta is látszódna a beletörődés. Szerinted Raúl lenne az, aki levezényel egy korszakváltás? Alapból nem tűnik ilyen határozott személyiségnek, mindig inkább megsimult a háttérben, halk vezér volt. Inkább az van előttem, hogy maradnak az alibi spanyol nála is, és nagyobb igazolás nélkül ráállunk egy spanyol c válogatottra, Pau Torressel, Olmóval, Iscóval meg Asensióval. Abból meg ilyen tálalásban senki nem kér.Vásároljon be perez keményen aztán Zizu megoldja.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 21., csütörtök 15:33
Én úgy gondolom, hogy a mai felhozatal nem olyan nehéz ügy, (nem focitudásra gondolok) mint egy csúcs Ramos, CR-féle bagázs. Aranylabdás, BL győztes, EB, VB győztes emberek voltak itt. Nehézfiúk.dzsi91 írta: De ez a Real Madrid nem a dortmund de még csak nem is a pool. Nem működőképes ,hogy majd itt jön a klopp vagy a tuchel vagy bármelyik és felfedezgeti a fiatalokat. Perez bevásárol ha szerencsénk van inkább nagy neveket és nem brazil bohócokat azt oldd meg bástya.
Klopp az első évében EL döntőt játszott a Poolal. És abból főzőtt, amit adtak neki, mert szezon közben jött. Egy lesajnált, sokszor kiröhögött Poolt rakott vissza hipergyorsasággal a térképre.Fenoo írta: Ha jönne is Klopp vagy Nagelsmann akkor se kapnának 2-3 évet hogy csapatot építsenek. Ha nem jönnek az eredmények egyből akkor már decemberben kereshetnek másik csapatot.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. január 21., csütörtök 15:33
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 21., csütörtök 15:32
Amíg ő volt az edző Torinóban, addig mindenféle megerőltetés nélkül szállították a Scudettokat. Mióta nincs ott nem lubickol úgy a Juve sem, tavaly is épphogy behúzták, idén meg nagyon messze vannak jelenleg. Én régen eléggé lenéztem őt, de sztem jó edző Allegri, kérdés, hogy ide való-e, vagy inkább csak Olaszországba.Dupla D írta: de szerintem Allegri is egész jól építette fel a Juvét annak idején.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem