Edző és vezetőség
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Edző és vezetőség
Solari nem tudom mennyire csömörlött meg a közegtől, ha nagyon nem lehetne adni neki legalább másfél szezont. A lehetőségeihez képest jól dolgozott, néha voltak legalább jó meccsek, biztató dolgok, volt rotáció. Abban az évben a barca magasabb szinten volt még, az ajax ellen meg simán pechesek voltunk.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én sem hiszem, hogy jelenleg megoldás lenne edzőt cserélni.
Lehet, hogy az pár meccsre adna egy löketet, de a játékosaink egy része nem Real szint, a másik része kiöregedőben.
Ide focisták kellenek és az új kerettel egy normális koncepció.
Az egy más kérdés, hogy ZZ miért nem tudja motiválni a keretet, mert a tegnapi ellenfelet még a Mariano+ViniJuni zsenipárossal is meg kellett volna verni, rúghattak volna gólt nekik.
Lehet, hogy az pár meccsre adna egy löketet, de a játékosaink egy része nem Real szint, a másik része kiöregedőben.
Ide focisták kellenek és az új kerettel egy normális koncepció.
Az egy más kérdés, hogy ZZ miért nem tudja motiválni a keretet, mert a tegnapi ellenfelet még a Mariano+ViniJuni zsenipárossal is meg kellett volna verni, rúghattak volna gólt nekik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na most, ha jön egy új edző, igazolások nélkül, akkor csak jobbról balra kavarjuk a szart, balról jobbra helyett.
Ha jön egy új edző és kap 2-3 fasza játékost is, akkor miért ne kaphatná meg Zidane is?
Ha jön egy új edző és kap 2-3 fasza játékost is, akkor miért ne kaphatná meg Zidane is?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem legkésőbb májusban le fog mondani magától, ez kb. 100% most.
A kérdés, hogy mégis ki a tökömet lehetne hozni helyette? Ilyen Guti-Raul szerintem nem lehetnek opciók.
Valaki fiatal edző kellene, aki már bizonyított, és van benne tűz.
Raboljuk el Flicket (ő mondjuk nem fiatal) vagy Nagelsmannt, de ez nem valami esélyes. Nincsen értelmes edző szabadon jelenleg. Májusig ez persze változhat.
A kérdés, hogy mégis ki a tökömet lehetne hozni helyette? Ilyen Guti-Raul szerintem nem lehetnek opciók.
Valaki fiatal edző kellene, aki már bizonyított, és van benne tűz.
Raboljuk el Flicket (ő mondjuk nem fiatal) vagy Nagelsmannt, de ez nem valami esélyes. Nincsen értelmes edző szabadon jelenleg. Májusig ez persze változhat.
Akik a múlt miatti tiszteletből adnának neki lehetőséget, sőt ha így maradna minden, akkor se küldenék el a nyáron, hogyan vélekedtek Raúl vagy Casillas esetében? (Kérdésre persze nem kell válaszolni, csak költői volt
)
Legendák, stb, de már bőven nem adtak annyit a csapatnak, amennyit elvettek. Ez van Zidane-nál is. Tudom én, hogy valószínűleg senki nem fog 3 bl-t nyerni egymásután, nem csak nálunk, hanem máshol se, az volt a csúcs, látjuk hogy a csapatreformáláshoz kevés.
Továbbra sem látom, hogy mi lenne a koncepciója, a fiatalok leépítésén kívül, meg hogy hogyan tudna ebből kijönni a kopasz.

Legendák, stb, de már bőven nem adtak annyit a csapatnak, amennyit elvettek. Ez van Zidane-nál is. Tudom én, hogy valószínűleg senki nem fog 3 bl-t nyerni egymásután, nem csak nálunk, hanem máshol se, az volt a csúcs, látjuk hogy a csapatreformáláshoz kevés.
Továbbra sem látom, hogy mi lenne a koncepciója, a fiatalok leépítésén kívül, meg hogy hogyan tudna ebből kijönni a kopasz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Juventust érdemes megnézni például.
Sarri tett-vett, megvoltak a maga hülyeségei, nem mindenki kedvelte, mentek el emberek, közben meg az igazoláspolitikájuk hasonlóan érdekes, csak más éllel mint a miénk. Odavitték Pirlot, persze tudom, tegnap nyertek trófeát, mérvadó. Amúgy meg szar játék, már a bajnokságban is jól le vannak maradva.
Nem ragaszkodok foggal-körömmel ZZ-hez, de egy speciális helyzetben vagyunk, amiben benne vannak a játékosok, az edző, az elnök meg a covid. Ha ebből a keverékből kiveszed az edzőt és Rault teszed a helyére, nem sok minden fog változni.
Amit valóban jórészt idén elcsesz ZZ, hogyha kirúgják, jön valaki aki megkap 12-13 embert akinek a haver edzőjét elküldték, meg 8-9 embert akik vagy nem szintek vagy nem tudjuk azok e. Kicsit felperzselt föld taktikát nyom az öreg.
De ha ide beteszel egy Rault vagy Gutit, nem érdemes csodát várni. BL továbbjutás most is megvan, bajnokság top3 akkor is meglenne ha én edzeném őket, a kupa meg 10-15 éve nem az erősségünk.
Sarri tett-vett, megvoltak a maga hülyeségei, nem mindenki kedvelte, mentek el emberek, közben meg az igazoláspolitikájuk hasonlóan érdekes, csak más éllel mint a miénk. Odavitték Pirlot, persze tudom, tegnap nyertek trófeát, mérvadó. Amúgy meg szar játék, már a bajnokságban is jól le vannak maradva.
Nem ragaszkodok foggal-körömmel ZZ-hez, de egy speciális helyzetben vagyunk, amiben benne vannak a játékosok, az edző, az elnök meg a covid. Ha ebből a keverékből kiveszed az edzőt és Rault teszed a helyére, nem sok minden fog változni.
Amit valóban jórészt idén elcsesz ZZ, hogyha kirúgják, jön valaki aki megkap 12-13 embert akinek a haver edzőjét elküldték, meg 8-9 embert akik vagy nem szintek vagy nem tudjuk azok e. Kicsit felperzselt föld taktikát nyom az öreg.

Nem illik.
A baj az, hogy koncepció nincs, igazolások nincsenek, selejtezés nincs és mára csapatösszhang sincs. Ezek közül az igazolásokhoz nincs köze az edzőnek.ziro4vr írta: Hát kössz, de én nem úgy vagyok vele hogy ennél bármi jobb lenne. Dehogy lenne. Koncepció kell, igazolások, selejtezés, csapatösszhang.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ateeemadrid
Nyárig már tényleg felesleges elküldeni, de ha csak nem történik valami csoda, és húzunk be egy bajnokságot, biztos hogy küldeném, felőlem aztán jöhet akár Raúl, akár Guti, de ennek nincs értelme. 2 éve nem játszottunk élvezhető meccset kb, 1-2 kivételtől eltekintve, nem csak az eredményekkel van probléma, hanem hogy nincs konkrétan semmiféle pozitívum, semmi, ami miatt védhető lenne ZZ. Vagyis van, a múltbéli eredményei, de egyrészt azzal semmire nem megyünk, másrészt nagyon mások voltak a körülmények.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Korrekt, hogy Zizou vallalja a felelosseget, mert o a fonok, az o hibas dontesei vezettek idaig. A kerdes az, hogy kepes -e ebbol a godorbol kiutat talalni? Az, ahogy a frissen bekerulni vagyo fiatalokkal banik nem errol arulkodik.
Nyarig kapjon idot, komoly edzovandorlas varhato iden, ha nem tapasztalhato javulas, akkor mennie kell.
Nyarig kapjon idot, komoly edzovandorlas varhato iden, ha nem tapasztalhato javulas, akkor mennie kell.
Amit ki hozna el, ZZ?ziro4vr írta: Hát kössz, de én nem úgy vagyok vele hogy ennél bármi jobb lenne. Dehogy lenne. Koncepció kell, igazolások, selejtezés, csapatösszhang.
Raul, Guti, Allegri nem, akkor ki?
Nagelsmann, Hasenhuttl, Bosz, Marco Rose, Fonseca, Bordalas?

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem ugy ertettem hogy nekem tetszik amit Zidane csinal. Nem tetszik. Viszont hirtelen felindulasbol nem latom ertelmet felallitani egy kupameccs miatt. Hatterben nezelodni kell lehetseges alternativak utan akik nyaron esetleg le tudnak ulni a helyere. Ev vegeig meg reszemrol kaphat meg idot hogy javitson - azert nem kis dolgokat ert el ennel a klubnal.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
Hát kössz, de én nem úgy vagyok vele hogy ennél bármi jobb lenne. Dehogy lenne. Koncepció kell, igazolások, selejtezés, csapatösszhang.
Nem illik.
mit kell ezen gondolkodni? ne gyere a ,,nyáron bevásárolunk 5giga sztárt akivel zidane tud dolgozni" netalánziro4vr írta:Én se, Allegriből se. Dehát egyszerűbb a zzout mint gondolkodni.Realista24 írta: Köszi, én nem kérek se Gutióból, se Raúlból.

- ziro4vr
Én se, Allegriből se. Dehát egyszerűbb a zzout mint gondolkodni.Realista24 írta: Köszi, én nem kérek se Gutióból, se Raúlból.
Nem illik.
ezt már tuti direkt csinálja egyébkéntSüti írta:Hát tesó, de, eléggé.Zidane: “No, I don’t think this is a disgraceful result”

nevetséges
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Az a baj, hogy ha az ember nem látja a meccseinket akkor lehet rá hümmögni egyet, de nem húzza fel magát az ember.sonic írta: En nem kuldenem el. Ovabbra is ev vegeig varnek hogy hogyan alakulnak a dolgok. Majusban raerunk szerintem merlegelni.
A meccset nem lattam, de amugy nem is nagyon erdekel. Kupa meccs, ezeken azert rendszeresen szarok vagyunk, nincs itt semmi latnivalo.
Ha megnézed a meccset, akkor jön a pofon és szörnyedsz el, hogy valóban ez a Real Madrid? Valóban ez a focink? Valóban ezek csak ennyit tudnak?
1-2 becsúszott vereség oké, de előzző szezonban sem volt foci csak akarás. Idén sincs foci, ráadásul az akarás sincs már nagyon.
Mondhatjuk, hogy a kupa kit érdekel, de itt még lett volna reális esélyük. Meg lehet az Atleticot is előzni még, de nem ilyen focival és akarással. BL-ben is biztos lehet mázli, de ilyen focival és akarással azonnal kiver minket bárki.
Így nézve talán lett volna egy Real Madridnak esélye 3. osztálybeli csapat ellen..
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hogyan alakulnak a dolgok? lehet meg evvegeig meg valaki megunja ezt a szart es keri az atigazolasat(persze nyilvan olyan aki a jovoben esetleg pluszt is adhatna ennek a csapatnak) szoval nem igazan ertem mire akarnal varni majusig, zz teljesen elengedte mar most a csapatot minek varnank meg 4 honapot?:D annyi embert ugyse fog tudni kipaterolni meg hozni a helyukre VILAGKLASSZIST(mert masokkal nemtud mit kezdeni) hogy itt valami NEZHETO legyen a kezei alatt.sonic írta: En nem kuldenem el. Ovabbra is ev vegeig varnek hogy hogyan alakulnak a dolgok. Majusban raerunk szerintem merlegelni.
A meccset nem lattam, de amugy nem is nagyon erdekel. Kupa meccs, ezeken azert rendszeresen szarok vagyunk, nincs itt semmi latnivalo.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
atyaégSüti írta:Hát tesó, de, eléggé.Zidane: “No, I don’t think this is a disgraceful result”

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En nem kuldenem el. Ovabbra is ev vegeig varnek hogy hogyan alakulnak a dolgok. Majusban raerunk szerintem merlegelni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ___Samy___
En arrol beszélek, ha most azonnal kell egy edző. Idény végéig mar innen nem bukhatunk nagyobbat. A nyáron meg lehetne mérlegelni.Realista24 írta:Focistának is elég hektikus volt, ahol meg korábban ült, mint edző, nálam nem mérvadó.___Samy___ írta:
Mondjuk én speciel nem emiatt ultetnem le Gutit, hanem mert nem voltak rosszak a csapatok a kezei alatt. Meg szerintem nem aggodna túl a dolgokat, nem olyan jellemnek tűnik.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"