A sikerek utan leeresztettek. Ugyanez volt a Dortmunddal is, 2010-2014 kozott kiadtak, ami a csovon kifert, 2015-ben pedig bezuhantak.illgner írta: Pool-Burnley 0-1
-MU 0-0
-Soton 0-1
-Newcastle 0-0
Négy meccsen nulla gólt lőttek. Erre nincsenek szavak.
Most a serulesekre is lehet fogni a szar eredmenyeket, de azt azert latni kell, hogy Firmino elegge kifele megy, Salah meg csak-csak meglovi a goljait, de Mane elegge halvany azzal a 6 gollal, Firmino pedig mar jatekban is karcsu, nem csak golokban.
Mivel nincs jatekos a posztjan, ezert gondolom meg lenne a jatekperce. Tavaly a Sociedadban parades volt, tenyleg azt a jatekot hozta, amit 2015-16 kornyeken josoltak vele kapcsolatban. Iden nem kapott erdemi lehetoseget, a bizalmat pedig fokepp nem. Ha Arteta jol be tudja epiteni, akkor szorni fogja a golpasszokat.alexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.