Hát igen, én őszintén szólva nem is örülök neki annyira, meg úgy amblokk unalmasak már ezek a kölcsönügyletek is. A játékos is csak muszájból jönne, nem azért mert neki pl. az Arsenal mekkora lehetőség egy Real után. Ceba is nálunk van, de közben folyton a Real után sír. Én speciel Buendíát elhoztam volna a Norwichból, nem tudom mennyire ismeritek. Tavaly 4. legtöbb helyzetet alakította ki a PL-ben, idén meg igaz másodosztály, de ha a Champot és a TOP5 ligát vesszük alapul, ő áll az élen a kreált helyzeteket tekintve. Plusz tipikusan ez a felszántom a pályát típus, meg hát gondolom Norwich után neki ez lett volna A klub.füst írta:Szerintem egy valamit magára adó értelmes csapatnak elég banális dolog egy olyan játékost fél évre kölcsönvenni aki nincs játékban hónapok óta. De nektek jó lesz.alexoxladjackoxi írta: Na úgy tűnik Ödegaard lesz a januári sztárigazolásunk (kölcsönbe) tkp posztra.Mire számítsunk tőle? Év elején láttam 1-2 meccsét nálatok, de nem voltam lenyűgözve. Voltak olyanok, akiket szívesebben láttam volna, de értük keményen perkálni kellene. Nem tudom pár hónap alatt mennyire tudja majd megvetni a lábát. Igazából ha jó lesz, én látok esélyt arra, hogy a későbbiekben is nálunk maradjon, amennyiben nem teszik ki Zidane-t.
![]()
Amúgy Ödegaardra mennyire jellemző, hogy eltünedezik, alibizik? Látom ő is bal lábas, remélem nem egy Özil 2.0 a gyerek. Egyébként ki tudja mennyire lenne alapkezdő. Smith-Rowe elég jól hasít 10-esben, amióta megkapta a lehetőséget, de nyilván egy 20éves gyerektől nem lehet elvárni, hogy végigtolja így a szezon hátralévő részét. 402 perc alatt már összelapátolt 3 assistot a ligában, és igazából azóta van 1-2 értelmes támadásunk, amióta ő is bekerült.