Ebből kiindulva nem gondolom, hogy zidane így tervezte volna ezt a szezont, ahogy most állunk.
Valami változott nála. Mindegy, én továbbra is bizok benne.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. január 20., szerda 9:04
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. január 20., szerda 8:57
Nem épp ilyen fekete-fehér az egész. Zizou arra koncentrál hogy trófeákat nyerjen, szerintem telibe szarja a piaci értékeket. A baráti keretből próbál minél többet kihozni és amint ég a ház, az alapokhoz megy vissza és azokat játszatja, akik már többszörösen kihúzták a szarból.Dupla D írta: Ezt csak megjegyzésként szúrom ide, hogy el kell dönteni, hogy Zidane most menedzser vagy edző. Ha edző, akkor az igazolásokba beleszólni csak kis lehetősége lenne, ha viszont menedzser, akkor az igazolások sokkal inkább az ő felelőssége. Ezenfelül ha a menedzser kérésére jönnek játékosok, akkor az is felelőssége, hogy beépítse őket + ne engedje a játékosok piaci értékét leromlani, mert azzal árt a klubnak.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 20., szerda 8:07
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 19., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 19., kedd 23:04
Az azért legyen világos mindenkinek, hogy Vini egyedül Hazard miatt kapott annyi percet, amennyit. Ha Hazard bevethető lett volna, akkor lenne 1,5 év alatt vagy 500 perce.Kercsó írta: mostmár mennie kell a kopasznak. ez így már több, amit tolerálni lehet.
Öde + Hakimi + Brahim + Regu + Militao + Jovic + Valverde(?) < (Marcelo + Vinicius + Asensio + Isco) × ZZ![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. január 19., kedd 22:59
Azért ezekből a fiatalokból fel lehetett volna építeni egy elég komoly, lendületes csapatot, és például 50 millát se kellett volna kidobni az ablakon Mendykre.Kercsó írta: mostmár mennie kell a kopasznak. ez így már több, amit tolerálni lehet.
Öde + Hakimi + Brahim + Regu + Militao + Jovic + Valverde(?) < (Marcelo + Vinicius + Asensio + Isco) × ZZ![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 19., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. január 19., kedd 22:27
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. január 19., kedd 20:44
Qrva nagy +1 tcskhunnak. Lassan a "spanyolajkúaknak" kell szégyenkezni egy spanyol csapat szurkolói oldalán, mert autentikus idézeteket tesznek fel. Vagyunk páran, 40+osok, akik így vagyunk, mint az előttem szóló. Ezeket a fennkölt kijelentéseket meg imádom, hogy elvárás angolul tudni meg ilyenek. Tudtommal még a hivatalos nyelv az országban hála istennek nem ez a szar. Sok fontosabb dolgot lehetne sorolni a napi életből, aminek az ismerete meg szerintem lenne elvárás, de kár belemenni. Bocsi, tudom, hogy ez már nagyon "off" (hogy stílusos legyek), de nem tudtam mellette elmenni.tcskhun írta: tudod lehet,hogy idősebb vagyok egy picit itt a többségnél és 8általánosban oroszul tanultam majd ipari suli mellett németül és kb 10 éve költöztem mallorcara szóval itt meg a spanyol jött még mellé es ne haragudj de 46 éves fejjel nekem ennyi idegen nyelv elég....
szóval lehetne egy kis tisztelet is más forumozok felé:kisgyerek
de elengedem ezt a dolgot csak zavarú,hogy mekkora megmondo emberek vannak itt és ha valaki másképp lát oszt meg valamit akkor az azonnal le van hurrogva
továbboi szép napot! SALUDOS
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 19., kedd 20:19
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. január 17., vasárnap 15:59
ferni írta: De semmi probléma, hogy nem tudsz angolul, sőt tök menő, hogy tudsz spanyolul, hát csak egy Real Madrid szurkolói oldalon vagyunk, annyi a lényeg, hogy akik ezzel a csodálatos nyelv tudásával rendelkeznek fordítsák le a pórnépnek a spanyol idézetet, ha már beírják a fórumba, mert mi nem értjük.Persze kirekesztő, hogy mi meg nem fordítjuk le az angol idézeteket pl neked meg 1-2 másik embernek, de sajnos az angol az elfogadottabb és kész.
Nincs egyenjogúság![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. január 17., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. január 17., vasárnap 15:47
rendben zsenikém,de látom a szövegértelmezés az nem ment át!Nika91127 írta:Hm? Mit nem restellett bemásolnom? A google fordító által kiadott szöveghalmazt inkább köszi, de nem. És mellesleges, a mai világban már elvárható, hogy az ember tudjon angolul. Legalábbis a 40 év alattiaknál. De off végetcskhun írta:
Még szerencse,hogy mindenki tud angolul![]()
![]()
ahogy nekem nem restell leforditani az angolt magyarra ugy szerintem neked sem lett volna több idő kimásolni beilleszteni az idézett szöveget,erre szokták mondani,hogy jobb lett volna csendben maradni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. január 17., vasárnap 15:38
Hm? Mit nem restellett bemásolnom? A google fordító által kiadott szöveghalmazt inkább köszi, de nem. És mellesleges, a mai világban már elvárható, hogy az ember tudjon angolul. Legalábbis a 40 év alattiaknál. De off végetcskhun írta:Még szerencse,hogy mindenki tud angolulNika91127 írta:
Még szerencse, hogy mindenki perfekt spanyol, és érti amit belinkeltél...![]()
![]()
![]()
Gondolom a szokásos maszlag, "dolgozunk tovább, tudjuk hol a hiba, csak a mai napon nem volt szerencsénk, ez nem bukás, megpróbáltuk, nem jött össze".![]()
![]()
ahogy nekem nem restell leforditani az angolt magyarra ugy szerintem neked sem lett volna több idő kimásolni beilleszteni az idézett szöveget,erre szokták mondani,hogy jobb lett volna csendben maradni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. január 17., vasárnap 15:33
tudod lehet,hogy idősebb vagyok egy picit itt a többségnél és 8általánosban oroszul tanultam majd ipari suli mellett németül és kb 10 éve költöztem mallorcara szóval itt meg a spanyol jött még mellé es ne haragudj de 46 éves fejjel nekem ennyi idegen nyelv elég....ferni írta:azért ne vicceljünk mártcskhun írta:
Még szerencse,hogy mindenki tud angolul![]()
![]()
![]()
spanyolul nagyon kevesen tudnak itt, max akik a híreket fordítgatják nekünk az oldalra vagy járnak ki sokat spanyolba meg még pár ember a fórumon, míg angolul annyira mindenki tud a fórum 90-95%-a biztosan, hogy egy leírt szöveget nagyjából tudjon értelmezni, mert ahhoz aztán nem kell sok tudomány, mert kétlem, hogy itt közülünk sok olyan ember lenne, aki általánosban vagy középsuliban/gimiben ne tanult volna pár év angolt, arról meg már nem is beszélek, hogy ha csak napi szinten internetezel mennyi angol rád ragad.
amúgy ha meg google translates híreket szeretne olvasni bárki is, akkor meg rossz helyen jár ezen az oldalon![]()
Meg kell változtatnunk azt, ami a miénk, és csapatként kell kivennünk, mert a külseje továbbra is ugyanaz lesz."![]()
![]()
tessék google translate![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. január 17., vasárnap 15:11
azért ne vicceljünk mártcskhun írta:Még szerencse,hogy mindenki tud angolulNika91127 írta:
Még szerencse, hogy mindenki perfekt spanyol, és érti amit belinkeltél...![]()
![]()
![]()
Gondolom a szokásos maszlag, "dolgozunk tovább, tudjuk hol a hiba, csak a mai napon nem volt szerencsénk, ez nem bukás, megpróbáltuk, nem jött össze".![]()
![]()
![]()
Meg kell változtatnunk azt, ami a miénk, és csapatként kell kivennünk, mert a külseje továbbra is ugyanaz lesz."
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. január 17., vasárnap 14:53
Még szerencse,hogy mindenki tud angolulNika91127 írta:Még szerencse, hogy mindenki perfekt spanyol, és érti amit belinkeltél...tcskhun írta: Azért ezek a nyilatkozatok érdekesek:
La mala dinámica del equipo: "Lo que tenemos que hacer es seguir trabajando y cambiar la dinámica. Tenemos que cambiar lo nuestro y sacarlo como equipo, porque lo de fuera va a seguir siendo lo mismo".
Fracaso: "No es un fracaso. No es un fracaso porque lo hemos intentado".![]()
![]()
![]()
Gondolom a szokásos maszlag, "dolgozunk tovább, tudjuk hol a hiba, csak a mai napon nem volt szerencsénk, ez nem bukás, megpróbáltuk, nem jött össze".
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. január 15., péntek 22:10
ők tucatok, nem tudtad?SzB írta: És ami a legnagyobb hiba, hogy a Castilla pedig üres. Hermosilo, Oscar és Regulion volt aki mostanában feljöttek. Egyik se kellett (Pedig nincs balhátvédünk - Mendy sosem fogja a halvérét kiontani a Madridért). Llorrente és Hermo alapember a listavezető Atleticoban, Oscar a Sevillában. Hogy van ez?
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. január 15., péntek 21:47
Ugyan már, egyetlen edzőnél nem tudott alapember lenni egy hónapnál tovább. Hiába technikás, ha kevés. Abban igazad van, hogy mennie kellett volna, amikor Solari kirakta.Leno16 írta: Az Isco téma mindig kényes igen, de szerintem nem lett rosszabb játékos. Azt elég lehet neki is feldolgozni az évek során, higy Zizu mindig azt nyilatkozza ,hogy fontos szerepet tölt be a csapatba stb... Aztán játszik/nem játszik, csere/ nem csere, eladjuk/ nem adjuk el. Így nehéz motiválni valakit azért. Miért nem mondta meg neki akkor már 2 éve, hogy fiam nem fogsz játszani. A mai fociban ritka az ilyen technikás játékos, pedig lehetne használni...
HozzászólásSzerző: Leno16 » 2021. január 15., péntek 21:15
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem