Hahaha most nem néztem.sebydani írta:Spoilert nem nézed?

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 21., csütörtök 23:22
Hahaha most nem néztem.sebydani írta:Spoilert nem nézed?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. január 21., csütörtök 23:17
Serulesekkel azert elegge szivnak.Sierra írta: Egyébként úgy néz ki a Poolnak lefőtt, nem tudom mi történik ott, de csúsznak lefelé szépen, egyre távolabb a bajnoki cím. Lassan a 4. hely is veszélyben, ha így folytatják. Persze messze még a vége, de azért a tavalyi menetelésükhöz képest ez bűngyenge. Gólok is alig jönnek már.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 21., csütörtök 23:02
Spoilert nem nézed?Sierra írta:vagy Remy.sebydani írta:Soros rakott egy mixet.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 21., csütörtök 22:57
vagy Remy.sebydani írta:Soros rakott egy mixet.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 21., csütörtök 22:52
Soros rakott egy mixet.El Sie7e írta: Közel négy év után újra ugyan azon a héten kap ki hazai pályán a Fradi és a Pool kb 60 bajnoki után?![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 21., csütörtök 22:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 20., szerda 11:00
Ja, a kapus is.TheBull6 írta:4 új volt a kezdőben, de ezen ne vesszünk össze.Kerlon írta: Mi az a nagyon sok ember? Tegnap 3 volt a kezdoben... Abbol ketto vedo.
És a padon még ott volt Werner meg Ziyech is. Ez már 6 olyan ember aki a kezdőbe érkezett. Ezekből a már általam írt három akit egyből be tudott "probléma" nélkül rakni: Chillwell és Mendy jól teljesít. Silva ingadozik, de ő azért rutinból megoldja, a két német még nem találja a helyét, Ziyech meg marha sokat sérült. Pedig nem lenne rossz ez a hat játékos, mellette kiegészülve egy jó Pulisiccel, Kovaciccel, Kanteval. De ilyen Reece James sose lesz egy Arnold szintű focista és a többi fiatal angol is messze van a nagyon jó szinttől. Mondjuk azt nem lehet mondani Frankre, hogy nem játszanak a fiatalok, bár nem is nagyon tudna kit berakni, maximum a jó öreg Oliviert.![]()
Nem mondtam egy szóval se amúgy, hogy ne Lampard sara lenne a dolog főleg ha ő kért 6 embert a kezdőbe.Azért ez nem a fifa... Főleg úgy hogy nem volt rendes felkészülési időszakod, ennyi embert nem tudsz bedobni csak úgy egyből a kezdőbe.
(Azt nem látom/olvasom sehol amúgy, hogy bármivel is takarózna.)
Na de lampardbú és cselzibű ki!! Este City-AstonVilla![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 20., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 20., szerda 10:31
Ezt annyival egészíteném ki, hogy az "egy Bundesligában működik" nálam annyit jelent, hogy a Bundesliga tavaly tavasz óta nagyon sokat hozott az európai top bajnokságokhoz képesti lemaradásán. Elsőként reagáltak arra, hogy edzeni, edzeni kell, szakmailag fejlődtek, a német edzők nagyon toppon vannak és ez is meg is látszik az eredményeiken. A bayern, a dortmund és a lipcse is komoly focit tol, de ide lehet venni a leverkusent is, aki ugye nagyon jól tudta használni Havertzet, míg egy Lampard csak küszködik. Sokkal összeszedettebbek nekem mint az angol vagy a spanyol csapatok. Láthattuk, hogy két meccsen sem bírtunk a möntyhendgládbákkal.ziro4vr írta:Szerintem jól igazoltak, csak nincs mögötte szakmai munka. Ez a dobjuk be a fiatalokat meg játszatok gyerekek lehet egy Bundesligaban működik, de most azért a PL-ben is vannak normálisabb edzők. Plusz ja van egy lélektana is, egy Havertz aki tavaly top5 bundás játékos volt kb, azt se tudja hol van.illgner írta: Werner és Havertz nagyon rossz döntést hoztak a Chelsea-vel, mert egy ilyen kezdő és rutintalan edző, mint Lampard nem képes őket beépíteni a csapatba, tulajdonképpen teljesen ad hoc focit játszanak, semmiféle rendszer nincs a játékukban, ők meg nem ehhez szoktak hozzá. De a Chelseanél is csak neveket vettek, az szerintem nem igazán volt szempont, hogy majd hogyan tudják őket beépíteni, most meg szenvednek kegyetlenül.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 20., szerda 9:12
Szerintem jól igazoltak, csak nincs mögötte szakmai munka. Ez a dobjuk be a fiatalokat meg játszatok gyerekek lehet egy Bundesligaban működik, de most azért a PL-ben is vannak normálisabb edzők. Plusz ja van egy lélektana is, egy Havertz aki tavaly top5 bundás játékos volt kb, azt se tudja hol van.illgner írta: Werner és Havertz nagyon rossz döntést hoztak a Chelsea-vel, mert egy ilyen kezdő és rutintalan edző, mint Lampard nem képes őket beépíteni a csapatba, tulajdonképpen teljesen ad hoc focit játszanak, semmiféle rendszer nincs a játékukban, ők meg nem ehhez szoktak hozzá. De a Chelseanél is csak neveket vettek, az szerintem nem igazán volt szempont, hogy majd hogyan tudják őket beépíteni, most meg szenvednek kegyetlenül.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. január 20., szerda 8:14
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 20., szerda 8:03
4 új volt a kezdőben, de ezen ne vesszünk össze.Kerlon írta: Mi az a nagyon sok ember? Tegnap 3 volt a kezdoben... Abbol ketto vedo.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. január 20., szerda 8:00
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. január 20., szerda 7:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 20., szerda 7:19
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 20., szerda 7:12
Egy valamit “csipek” benne: hátrányban nem posztra cserélKerlon írta:Lampardot vajon mikor rugjak ki?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 20., szerda 7:01
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 18., hétfő 10:00
Tudom-tudom.kiserik írta: Fabinho a Real Madrid játékosa volt (Castilla kölcsönben), de ide nem kellett![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 18., hétfő 9:58
Fabinho a Real Madrid játékosa volt (Castilla kölcsönben), de ide nem kellettTheBull6 írta: Ha már City:
kis gólt akasztott Sterling meg ziro kebabos haverja is.![]()
És ha már Ilkay. Egy valakit hoztam volna abból a bl döntős Dortmundból amúgy anno. Személyes kedvencem mindenképpen Reus lett volna, persze a sérüléseivel valszeg befürödtünk volna, aztán persze lehet hogy ő pont fordítva lett volna. Máshol sérülékeny, nálunk meg nem. Persze ennek kicsi az esélye.![]()
A másik opció Gündogan lett volna. Nagyon csipázom a palit, sajnálom, hogy a Cityben vitézkedik, meg hogy betett neki is pár komolyabb sérülés.
Tudom Lewát bepróbáltuk, de nem akart jönni, de lett volna azért még játékos ott.
Mondjuk ugyanez elmondható a jó Monacoról, vagy épp az Ajax-ról is. A sztárokat, jó játékosokat szétkapkodták ezekből a csapatokból, de hozzánk nem jött egyikből se. Pedig pl Fabinhot is simán hozhattuk volna hozzánk, de lehet Bakayokonak is csak egy francia játékosokat szerező Zidane kellett volna.Persze tudom itt is rámentünk Kylian-re, de lehetett volna még ott is keresgélni szerintem: Bernardo, de akár Lemar is említhető.
Az Ajaxból meg Ziyech-re kellett volna rámenni. Jobb szélső posztunk meg is lett volna oldva.
De hát sajnos már mind1.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 18., hétfő 9:43
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem