nagyon remélem h nem Hill lesz kezdő (kb olyan mint Ramos csatárban, 1-2szer bejön, de menjen inkább a helyére), de Winston sem az ideális megoldás (hosszú játékokban nagyon önveszélyes). lehet Payton kitalál vmi hibrid playbookot ezzel a 2vel, fene tudja, nagy koponya, de egy ekkora ászt mint Brees smart playbookkal/hívásokkal nem lehet helyettesíteni. a D marha erős, de öreg is.. majd meglátjuk..poronty írta: Amúgy kíváncsi vagyok Saints mit produkál jövőre. Egyik legnagyobb mínuszba vannak a jövő évi cap tekintetében, Brees visszavonul, Taysom Hill lesz gondolom a QB1. Lehet elkezdik a teljes rebuild-et. Érdekes lesz nekik az off-season.
félidőben mentem aludni, de egyáltalán nem bánom. úgy vagyok mint Simpson nagypapa a mémben, ölelem a fényképet Breesről és Paytonról..
mind1, mert fej-fej mellett volt a 2 csapat, de nem mindegy, mert Brees kiszállt (szerencsére a lejtő alját a 2. félidőben nem láttam)..
szóval inkább emlékszem arra, amikor a superbowl 3ik negyed on side kick-kel kezdett Payton, mert egy állat
élmény volt látni az embert...