R adok a nem kivánatos Samsungodért 25-ezret látatlanba

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 17., vasárnap 20:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. január 17., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. január 17., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 17., vasárnap 20:35
Nekem egyszer jól jottikelemen5 írta: Teljesen ellene vagyok.
Mar az is is idegesítő volt, hogy ha valaki kapott egy üzenetet, mar nezte is telefonját, de ez, hogy csipog ez a retek, es mar az orajat nézi valaki, hat a fszm!! Pedig nem boomer vagyok![]()
Viszont amit végképp nem értek, hogy miért jó, ha valaki tud telefonálni az óráján. Nincs olyan elethelyzet, ahol ez jól jott volna nekem valaha.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 17., vasárnap 20:34
pedig van ilyen élethelyzet. hozzáteszem, viszonylag ritka, és sarkos a példa amit hozok, de létezik.ikelemen5 írta: Teljesen ellene vagyok.
Mar az is is idegesítő volt, hogy ha valaki kapott egy üzenetet, mar nezte is telefonját, de ez, hogy csipog ez a retek, es mar az orajat nézi valaki, hat a fszm!! Pedig nem boomer vagyok![]()
Viszont amit végképp nem értek, hogy miért jó, ha valaki tud telefonálni az óráján. Nincs olyan elethelyzet, ahol ez jól jott volna nekem valaha.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. január 17., vasárnap 20:33
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 17., vasárnap 20:31
Nem sok értelme van ezeknek, funkciokból annyit használok mint egy aktivitásmérőnél. Egy plusz órának jó a többi közé, ennyi.Realista24 írta: Én vettem egy Samsungot, de hogy minek?
Vissza is boltolom.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. január 17., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 17., vasárnap 20:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 17., vasárnap 20:26
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. január 17., vasárnap 20:20
Hat telen nem kell tudni, mennyi az ido.Realista24 írta: Tél és az óra, mint kizaro tényező. Ma is tanultam valamit.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 17., vasárnap 20:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 17., vasárnap 20:12
Realista24 írta: Tél és az óra, mint kizaro tényező. Ma is tanultam valamit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 17., vasárnap 20:08
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. január 17., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 8., péntek 18:02
Én a Roborock s5 max-ról tudok tapasztalatot írni. A szőnyegeket jól kiporszívózza, de a hosszú szálú szőnyegeket szereti megenni. Van egy kis forgó keféje, mely szépen feltekeri a hosszú szálú szőnyeg szálait és odagarasztja magát. Én ezt úgy oldom meg, hogy no-go zonának kijelöltem a szőnyeget (egy ilyen hosszabb szálú van, a többivel nincs baja), majd mikor ki akarom porszívózni, akkor leveszem a kis kefét és odaküldöm a szőnyegre a gépet, így nincs vele baja, szépen kiporszívózza azt is. Ez a típus elméletileg 2 cm-es küszöbön át tud menni illetve ez a tulajdonság jól jön, ha magasabb szőnyegre kell felugratna, eddig nálunk még nem akadt el semmiben. Ami fölösleges benne az a felmosó, helyesebben feltörlő funkció. Ez a kényes padlók totálisan pormentessé tételében jelentene segítséget, de mi nem használjuk. Mostanra már van olyan verzió is, amiben ez nincs benne és az olcsóbb is.___Samy___ írta: Ha már így előjött ez a robot porszívó. Mennyire jol tudja kiporszivozni a vastagabb szőnyegeket? Vagy csak a parketta csempe komboval használható? Meg a küszöbökön normálisan át tud menni, vagy csak szenvedés?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. január 8., péntek 15:25
HozzászólásSzerző: revolver » 2021. január 8., péntek 14:32
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 8., péntek 14:29
Köszi!! Néztem pár videót, tényleg komoly kis gépnek tűnik.kiserik írta: Nékünk egy Roborock s5 max van. Valami félelmetesen jó gép. Térképet készít, okosan takarít, nem megy neki semminek, folyamatosan látom telefonról, hogy merre megy, zónákat lehet beállítani, stb. Én nagyon ajánlom mindenkinek, de csak az olyanokat, amik térképeznek. Az ide oda bolyongó nekem sem jött be.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 8., péntek 14:12
Nékünk egy Roborock s5 max van. Valami félelmetesen jó gép. Térképet készít, okosan takarít, nem megy neki semminek, folyamatosan látom telefonról, hogy merre megy, zónákat lehet beállítani, stb. Én nagyon ajánlom mindenkinek, de csak az olyanokat, amik térképeznek. Az ide oda bolyongó nekem sem jött be.TheBull6 írta:Robotunk van, szerintem az is ilyen lidl/aldi kategória. Szülőktől kaptuk amikor beköltöztük. Elég jól teszi a dolgát amúgy, de nem merem otthon hagyni amikor elmegyek. Visszamegy a helyére meg van ilyen falérzékelő valamicsodája is, meg tényleg egész jól takarít, de többször is arra jöttünk haza hogy megpusztult valahol.kiserik írta:
+1 a robot mellett. Robotporszívó plusz a lidls kézi bőven elég lehet.![]()
Legdurvább: leszedte (inkább lepusztította) a konyhabútor takarólemezének az oldaláról a zárót és beakasztotta magát a bútor alá, mert ugye elkezdte megenni... Az a baj, hogy nem csak a házban tud ugye kárt tenni ezek szerint, hanem magát is kinyírja.
![]()
Úgy hogy ki tudjam várni és felügyelni azt a 2 órát amíg körbe megy, meg hétköznap marha nehezen oldom meg, szóval általában csak hétvégén megy egyszer.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem