Én meg tudom érteni, akik vakon bízik ZZ-ben (főleg, aki ugyan ilyen vakon bízik egy másik vezérben is

(poén, ne tessék félreérteni és megharagudni

)), de azért van pár dolog, ami félre van magyarázva. Értem én, hogy idő kell, de mégis mennyi? 10-15 év? 5 éve van ZZ a csapat élén kis megszakítással. Ez alatt az 5 év alatt kit tudott venni, beépíteni, a csapaton fejleszteni? Mendy, Hazard. 2 név. És mégis milyen áron? Mendy-t megvettük 50 millió euróért, 20-at, ha ér. Egy védekezni tudó szélsővédő, aki támadásban teljesen nulla. Ez azért nem olyan nagy szám. A nagyszám az, hogy folyamatosan támadó szerepköre van és volt a csapatnál 2 alternatíva, akik a támadás részében jeleskednek. Aztán ott van Hazard, aki a futbaltörénelem legnagyobb bukása eddig. Egy elkésett, ész nélküli szerelemigazolás. Lejáró szerződéssel 115 millió euró (egyelőre) egy öregedő játékosért, aki komolyabb szinten még nem ért el semmit? Teljesen nonszensz. És ezek ZZ igazolásai. 5 év alatt.
A másik kérdéskör, az Odegaard kérdése. Minek hívta vissza? Mert ő hívta vissza, a kölcsön még egy évről szólt, Ödegaard maradt volna és a liga egyik legjobb középpályása volt a Sociban. Együtt edzeni a többiekkel, mint valami Castillás arcot? Meccsenként 30 perc az bedobni a mélyvízbe ami majd megárt neki? Hát legjobban a pad meg a lelátó tud egy fiatal játékosnak ártani nem az eredménytelenség meg a rossz játék. Ücsörögni és arra várni, hogy mikor kapsz 5 percet, ami alatt, ha nem váltod meg a világot, akkor mehetsz a sóhivatalba, de ha megváltod akkor is. Vinit idekeverni teljesen fölösleges. Ott nem az eredménykényszerről van szó.
Sokaknak az a baja, hogy nulla előre lépést látnak a jövő felé. Ezen az esetleges nyári (szintén évekkel elkésett) Mbappe igazolás sem fog segíteni, aki szintén egy vagyon lesz a lejáró szerződése ellenére is, de legalább a góljai 1/3-át tizenegyesből szerzi (mondjuk Hazard meg a felét

) a nívós francia bajnokságban és olyan neves játékossal van harcban a gólkirályi címért, mint Boulaye Dia
Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni ebből az év hátralévő részében, illetve, hogy mit hoz majd a nyár.