Martin Ødegaard - 21

Archívum
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Martin Ødegaard - 21

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 15., péntek 11:43

Remy írta:
ArjenMagicRobben írta: Tegnap meccs után elment körözni, hogy a napi mozgás legyen meg. :(
Nem baj, Alcoyano ellen kezd majd. Plusz még 3 Castillás meg Isco és Marcelo. Aztán csodálkozunk majd, hogy senki nem érti meg a másikat a pályán. :lilasalas:
Plusz rásütik, hogy nem is jó, mert hát havi 50 perc játékkal amikor a B csapat vesz körül könnyű bizonyítani ugye...írták, hogy majd Ő segít Haalandot leigazolni, segít a barcának, de nekünk biztos nem

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 15., péntek 11:31

ArjenMagicRobben írta: Tegnap meccs után elment körözni, hogy a napi mozgás legyen meg. :(
Nem baj, Alcoyano ellen kezd majd. Plusz még 3 Castillás meg Isco és Marcelo. Aztán csodálkozunk majd, hogy senki nem érti meg a másikat a pályán. :lilasalas:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2021. január 15., péntek 11:28

Tegnap meccs után elment körözni, hogy a napi mozgás legyen meg. :(

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 14., csütörtök 17:22

Many clubs have contacted Real Madrid for Martin Ødegaard, they'd like to take him on loan but the player is against the idea and so is Zidane.

Ødegaard is ready to change the situation, he wants to play, regain confidence & show his real level.

Zinedine Zidane trusts him.
@Marca

Na tessék. Füst írt egy cikket a Marcának is :kalapos:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 14., csütörtök 16:28

szerintem hülyeség, hogy megéri nekünk Iscot játszatni Ödegaard helyett azért hogy ha Modric lesérül kezdő lehessen Isco és majd a norvégot cseréljük be rá. Sőt, szerintem ez egy baromság.
Ez szerintem is baromság.
Én Öde visszahívására mondtam ezt, nevezetesen azért is volt értelme, hogy ne Iscót kelljen végig nézni a lenti forgatóköny megvalósulása esetén.
Isco játszatásáról mást írtam, de ugye minek?

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 14., csütörtök 15:56

Ahogy füst fogalmazott, biztos az én értő olvasó képességem a rossz, de nem szerintem hülyeség, hogy megéri nekünk Iscot játszatni Ödegaard helyett azért hogy ha Modric lesérül kezdő lehessen Isco és majd a norvégot cseréljük be rá. Sőt, szerintem ez egy baromság.

Azt meg már tényleg nem értem kit érdekel Kovacic, elment, hogy kezdő lehessen, amikor itt volt Modric még pár évvel fiatalabb volt, Isco pedig még nem közölte h távozok.

De mondom, valszeg én vagyok a hülye és mindenki más helikopter amiért ezeket nem értem :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 14., csütörtök 15:46

___Samy___ írta: 4-4-2-ben Valverde vagy Modric helyet egy az egyben bejatszana. Vagy abban a 4-5-1-ben, amit a tavalyi szuperkupán töltünk. Az idény eleji 4-2-3-1 elég halott ötlet volt.
ezt 2 meccsbol gondoltad igy elo szezon nelkul? ...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. január 14., csütörtök 14:57

4-4-2-ben Valverde vagy Modric helyet egy az egyben bejatszana. Vagy abban a 4-5-1-ben, amit a tavalyi szuperkupán töltünk. Az idény eleji 4-2-3-1 elég halott ötlet volt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. január 14., csütörtök 14:34

Kovacic egy kiegészítő ember volt, semmi több. Kellenek az olyan játékosok mint ő de ahogy más is írta az ilyenek 2 év után lelépnek mert kezdők akarnak lenni és ez így van jól.

Ödegaard több lehetőséget érdemel ez nem vitás, de én az ő helyét nem nagyon látom a jelenlegi felállásban, 4231-ben lenne igazán jó csak az meg a többieknek nem biztos, hogy feküdne. Viszont Isco perceire szerintem ZZ se tudna értelmes magyarázatot adni.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 14., csütörtök 14:13

TheBull6 írta: Pont olyannak tűnik Modric és Kroos is, aki megsértődne azon, hogy néha-néha pihenhet egy meccset :lol: Kroos nem egyszer lenyilatkozta, hogy innen akar visszavonulni pár éven belül, Modric szintén. Világ legjobb klubjában játszanak, tudják nagyon jól. Ha már nem képviselik azt a szintet amit elvárnak maguktól, nem fognak elmenni levezetni/bohóckodni máshova, ez fix. Örülnének ha ebben a feszes naptárban néha pihenhetnének.
Nade nem néha-néha kellett volna pihenniük, hanem menetrendszerűen minden 3-4. meccsen, ahhoz hogy Kova több lehetőséget kapjon. Ilyet nem csinálnak a legjobb korban levő játékosok, akik arra hivatottak hogy oszlopos tagjai legyenek a csapatnak. A 35 éves Modric belemenne, de a 30 éves biztos nem, mint ahogy minden topkategóriás játékos azt mondja ilyenkor hogy játszadozzál mással, ha nem vagyok neked elégjó hogy kezdjek amikor tudok, akkor van elég csapat ami örömmel biztosítja ezt.
A gond az, hogy most viszont eredménykényszer van, ezért kell a 35 éves Modric is mint egy falat kenyér, hogy legalább a kp patent legyen ha már a támadóknak derogál a góllövés.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 14., csütörtök 14:05

füst írta: Na jó, de a CKM és Kova is egyidejűleg volt a legjobb korban. Papíron jól néz ki hogy cserélgetjük őket, de a valóságban mindenki alapember akar lenni. Ha Kroost jegeled minden harmadik meccsen akkor ő kezd el duzzogni. Ha Modricot, akkor ő.
Az ilyesmi sose működik hoszú távon, max 1-2 évig játszik valaki ilyen szerepben, aztán inkább tovább áll mert megunja. Ez így van rendjén, nálunk Kova unta meg. Hál istennek, szívemre vettem volna ha inkább Modric áll fel, mert fáj neki hogy minden 3. meccsen padon találja magát akármekkora mágus.
Az az egészséges hogy kialakul egy rangsor, vannak biztos kezdők, és olyanok akik biztos kezdők akarnak lenni. Ha elég jók sikerül nekik, ha nem, mehetnek a Cselszibe meg Arsenalba.
Kovacic utolsó évében kapott kb 1000 percet, míg a nagymenő Isco 2500at például. Mindegy. Meglátjuk mi lesz a vége.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 14., csütörtök 14:04

Pont olyannak tűnik Modric és Kroos is, aki megsértődne azon, hogy néha-néha pihenhet egy meccset :lol: Kroos nem egyszer lenyilatkozta, hogy innen akar visszavonulni pár éven belül, Modric szintén. Világ legjobb klubjában játszanak, tudják nagyon jól. Ha már nem képviselik azt a szintet amit elvárnak maguktól, nem fognak elmenni levezetni/bohóckodni máshova, ez fix. Örülnének ha ebben a feszes naptárban néha pihenhetnének.

Értem, hogy van aki mindennel megpróbálja megmagyarázni, hogy miért jó döntés az összes amit Zizu hoz/hozott, de azért néha lehetne reálisan is gondolkozni, vagy épp a tényeket nézni. Idén is pl Rodrygo nem egy meccsen bizonyította, hogy jobb mint ViniJuni, aztán láttuk mégis melyik játszott többet. Az sem igaz, hogy Ödeé lenne a jövő, előtte van a sorban jelenleg Fede is pl. Ha valaki kiesik a kp-ről oda Fede jön elsőként, aztán ha kiesik még valaki, akkor Isco, aztán talán a norvég... Ilyen Pogbakat, Camavingakat már nem is említek, valószínűleg ők is Ödegaard elé jönnének. Iscot meg majd akkor hiszem el, hogy el akar menni, amikor másik csapat mezében látom.

Szerintem akivel úgy számolsz, hogy ő a jövő, annak nem 5 percet adsz 5 meccsen. Ezzel biztos hogy remekül szoktatod a közeghez. :)

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 14., csütörtök 13:49

füst írta: Na jó, de a CKM és Kova is egyidejűleg volt a legjobb korban. Papíron jól néz ki hogy cserélgetjük őket, de a valóságban mindenki alapember akar lenni. Ha Kroost jegeled minden harmadik meccsen akkor ő kezd el duzzogni. Ha Modricot, akkor ő.
Az ilyesmi sose működik hoszú távon, max 1-2 évig játszik valaki ilyen szerepben, aztán inkább tovább áll mert megunja. Ez így van rendjén, nálunk Kova unta meg. Hál istennek, szívemre vettem volna ha inkább Modric áll fel, mert fáj neki hogy minden 3. meccsen padon találja magát akármekkora mágus.
Az az egészséges hogy kialakul egy rangsor, vannak biztos kezdők, és olyanok akik biztos kezdők akarnak lenni. Ha elég jók sikerül nekik, ha nem, mehetnek a Cselszibe meg Arsenalba.
De éppen az a baj, hogy nem kapnak elég lehetőséget ahhoz a fiatalok, hogy bekerüljenek a kezdőbe. Az nem elég, hogy kéthavonta egyszer kezdő valaki, meg kéthetente beáll 15 percre. Ráadásul az edződről tudja mindenki, hogy szerelmes egyes játékosokba. Mendy az egyetlen, aki 2016 vége óta be tudott rendesen épülni a biztos kezdők közé, de neki egy olyan konkurenciájá van, akivel a statisztika alapján nem tudunk nyerni és ennek ellenére, még így is túl sok lehetőséget kap.

Zidane túlontúl szentimentális, a csapatépítésnél meg ez hátrány, mert nem akarja a meglévő játékosok megszerzett bizalmát eljátszani.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 14., csütörtök 13:36

Na jó, de a CKM és Kova is egyidejűleg volt a legjobb korban. Papíron jól néz ki hogy cserélgetjük őket, de a valóságban mindenki alapember akar lenni. Ha Kroost jegeled minden harmadik meccsen akkor ő kezd el duzzogni. Ha Modricot, akkor ő.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 14., csütörtök 13:32

füst írta: Kova kedvéért Modricot vagy Kroost kellett volna kirakni? :D
Nem. A beépítés, használat nem azt jelenti, hogy onnan csak az a játékos játszik. Helyzettől függően bőven jó lett volna a CKM minden tagja helyén. Mint ahogy most Fede. Rá is csak akkor számít a mester, ha kidől valaki. ZZnek az a taktikája: csapágyasra hajt mindenkit, azután a nullkilométeres játékosok meg szarok, így igazolja, hogy miért nem játszottak korábban. Pont, mint év elején: a vezetőség szólt, hogy a fiatalokat nem használja, első meccsen még Castillásokat is felküldött, 0-0 lett, így neki volt igaza, a fiatalokkal nem lehet nyerni.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. január 14., csütörtök 13:30

füst írta: Kova kedvéért Modricot vagy Kroost kellett volna kirakni? :D
Csak egy sith tárgyal végletekben. :mrgreen:

Azért a bárkit kitenni a kedvéért és a "normálisan lehetőséget biztosítani" között vannak még árnyalatok.
Mindamellett, hogy Ödegaard kapcsán van igazság a mondandódban szerintem is, és esélyes, hogy Zidane is ezt közölte Odegaard-ral. Övé a jövő.

Ettől függetlenül az is igaz, hogy nagyon sokan az esélyt sem kapják meg, mások pedig bármennyire gyengék, nem tudják azt eljátszani.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 14., csütörtök 13:25

füst írta:Kova kedvéért Modricot vagy Kroost kellett volna kirakni? :D
Szerencsére nem 11 emberből áll egy csapat. Lehetett volna többet variálni. Kovacic Case pozíciójában is egészen jól játszott a Barca elleni helyezkedési hibájáig, utána meg el lett felejtve.

Van, akinek 100+1 lehetőség jár, van akinek 1. Ezt láthatjuk most is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 14., csütörtök 13:21

Kova kedvéért Modricot vagy Kroost kellett volna kirakni? :D

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 14., csütörtök 13:18

Duma, duma, közben meg ugyan ez volt Kovaciccsal. Őt sikerült teljesen leépíteni. Nem kell mást várni, ha Ode sem fog játszani lókukit sem.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 14., csütörtök 12:58

Ma nem lesz nagy hangulat a megy a meccs topicban érzem :lol: :lol: :lol:

Ahogy Isco a kis hordó testével és görbe lábaival kivonul a kezdő 11-ben, és a pályára lépésnél még csinál egy bemelegítő felugrást mint annó ronaldo - csak Isco egy jó 3 cm-t emelkedik - mindenki elkezd majd ZZ-zni :lol:

Egyébként ilyenkor szokott jönni a jinx :mrgreen:

Vissza: