Másnál egy rossz mondat, lépés és Zizu átnéz rajta..
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 11., csütörtök 17:54
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. február 11., csütörtök 16:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 11., csütörtök 15:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 23., szombat 19:36
Persze, egyértelmű volt, hogy egy ilyen fontos láncszemet nem ereszt Zizou évközben... Annyira imádtam Isco játékát az első éveiben, mindig sajnáltam, hogy fix kezdő sose tudott lenni, mert a semmit érő csúcsgázsisokat kellett játszatni (James & Bale). Nem gondoltam, hogy egyszer majd tikkelek ha meglátom a pálya közelében. 28 éves baszki, hogy az anyjába tudott így leépülniRealista24 írta:Már korábban megmondta ZZ hogy télen nem mehet el.Pad'em írta: Isco asked to leave this January window. But the departure of Ødegaard and the injury of Fede Valverde will give him more chances in the midfield to convince Zidane.
@diarioas
Mindent túlél az ember. Plusz még egy félév lazulgatás, de nyáron remélem mostmár visszamegy a Malagába. Másodosztály, középmezőny, az való neki. Persze a fizuját majd mi álljuk![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 23., szombat 19:16
Már korábban megmondta ZZ hogy télen nem mehet el.Pad'em írta: Isco asked to leave this January window. But the departure of Ødegaard and the injury of Fede Valverde will give him more chances in the midfield to convince Zidane.
@diarioas
Mindent túlél az ember. Plusz még egy félév lazulgatás, de nyáron remélem mostmár visszamegy a Malagába. Másodosztály, középmezőny, az való neki. Persze a fizuját majd mi álljuk![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 23., szombat 19:12
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. január 13., szerda 18:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 13., szerda 18:35
Isco has regained Zidane’s full trust through his intensive work in training, the player will play an important role in the remaining part of the season.Realista24 írta: Zidane had a long talk with Isco today after the training session and the French totally supports him. Isco could be one of the news in the line up against Athletic.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 13., szerda 17:46
ha 4231et játszanánk és abban ZZ használná Ödegaardot, akkor lehetne max Isco az ő 10 perces cseréje..KAG írta: Fasziban kevesebb a tempó, mint az 50 éves Dombiban.
Innentől kezdve lehet bármilyen technikás, ezen a szinten lefőtt neki a modern fociban.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. január 13., szerda 15:53
HozzászólásSzerző: Leno16 » 2021. január 13., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. január 13., szerda 13:46
Én megfogadtam, hogy ha Asensio, Marcelo vagy Isco kezdő, nem nézek meccset...Idén szerintem alig láttam valamit...Csabi írta: be se kapcsolom ha kezdő lesz. még marcelót bassza mellé és mindenjó.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 13., szerda 13:39
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. január 13., szerda 13:29
wZoLee7 írta:egy fixen távozó embert tolunk Ödegaard helyett, ez már nem semmidoncsontos írta:
összeszarom magam komolyan. semmilyen racionális magyarázatot nem találok erre, hogy Zidane mi a facomat lát még ebbe az emberbe, meg Aseba is. kiábrándító![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 13., szerda 13:22
egy fixen távozó embert tolunk Ödegaard helyett, ez már nem semmidoncsontos írta:összeszarom magam komolyan. semmilyen racionális magyarázatot nem találok erre, hogy Zidane mi a facomat lát még ebbe az emberbe, meg Aseba is. kiábrándítóRealista24 írta: Zidane had a long talk with Isco today after the training session and the French totally supports him. Isco could be one of the news in the line up against Athletic.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 13., szerda 12:38
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2021. január 13., szerda 11:39
összeszarom magam komolyan. semmilyen racionális magyarázatot nem találok erre, hogy Zidane mi a facomat lát még ebbe az emberbe, meg Aseba is. kiábrándítóRealista24 írta: Zidane had a long talk with Isco today after the training session and the French totally supports him. Isco could be one of the news in the line up against Athletic.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 13., szerda 11:37
HozzászólásSzerző: flori » 2021. január 9., szombat 22:50
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. december 29., kedd 20:30
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem