HozzászólásSzerző: norbinovak » 2013. május 2., csütörtök 12:07
"Carvajal, Kondogbia, Verratti/Gündogan, Bale, csatár"
Már megint a legfontosabb poszton megy a spórolás... veszünk egy Kondogbiát, ahelyett, hogy rámennénk Vidalra. én amúgy sem látok ebben a gyerekben sokat. jó passza nem sok van, bár erős testalkatú, viszonylag jól is fejel, de szerintem kevés a srác. mindegy, ne legyen igazam...
A listán lévő többi emberkének viszont nagyon örülnék. Carvajal biztos, hogy nem véletlenül a német bajnokság egyik legjobb jhv-je. Verrattit Anthonyval ellentétben nagyon jó megoldásnak tartom. Ügyes, viszonylag gyors, kreatív, jól lát a pályán. Az meg, hogy a testalkata nem elég ahhoz a poszthoz meg vicc. Xabi sem egy vasgyúró, mégis a világ egyik legjobbja (volt) a posztján. Neki nem kimondottan a labdaszerzés, ütközés a fő feladata, hanem a csapat mozgatása. Természetesen a védekezésből is ki kell vegye a részét, de nem úgy, mint mondjuk (ha érkezik) Kondogbiának, vagy a jelenlegi csapatból Khedirának (mert ezt kellene csinálnia, de alkalmatlan). Gündogan szintén jó lenne, bár én inkább Verratti mellett vagyok, nagyon sok van a srácban
Bale szerintem jöhet, Di Maríanál egyértelműen jobb megoldás, bár Reusnak jobban örülnék, de a neve fel sem merül sajnos, meg hát Ő el sem akarja hagyni a Dortmundot.
Csatár posztra pedig egyértelműen Agüero kellene. Már egyszer leírtam még kb 1 hete, hogy miért.