Csak kivancsisagbol kerdezem.
Eleg nagy valaszut ele kerult a kapcsolatom a baratnommel, o ossze akarna koltozni, en pedig nem, mivel tul fiatalnak es eretlennek ereznem magam ekkora lepeshez.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. január 18., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. január 17., vasárnap 13:43
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 15., péntek 17:33
Ezt a csatornát én tudom ajánlani, teljesen az alapoktól beszél különféle témákról a srác. Persze van nagyon sok könyv, meg angol nyelvű csatorna is nyilván amit érdemes lehet követni, csak eszembe jutott, hogy szinte minden kérdésedre csinált már külön videóttubatibi írta: Egyébként Engem is érdekel a tőzsde világa.
Pár tippet szívesen fogadnék.
Mennyi az “apró”, amivel egyáltalán érdemes belevágni?
Melyik a legjobb demo-s, ingyenes játszós platform?
Utána hova érdemes beregisztrálni, magyar nyelvű szakirodalom van-e ezzel kapcsolatban?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. január 15., péntek 16:53
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. január 15., péntek 14:22
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 15., péntek 13:38
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. január 15., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. január 15., péntek 13:06
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. január 15., péntek 12:58
Kb fél éve csaptam bele 1-2 hónap demó számlás "játék" után. Semmi komoly összeg egyelőre, tapogatom csak a lehetőségeket, és belekóstolok ebbe-abba.sebydani írta: Srácok, van itt valaki aki kereskedik részvényekkel a tőzsdén? Akár csak hobbi szinten apróval![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 15., péntek 12:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 14., csütörtök 15:53
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. január 12., kedd 22:06
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. január 12., kedd 16:01
Nagyon patent !tubatibi írta: Sziasztok! Ha nem maradhat, akkor törölje valamelyik admin.![]()
Tesóm indult egy fotópályázaton, ahol közönségdíjazás van éppen. 3 képe van fent az albumban, ha esetleg van kedvetek és időtök, akkor egy gyors lájkot nyomhatnátok rá.
(A Facebookos link valamiért csak gépről működik, szóval sajnos telóról nem jó.)
Link 1
Link 2
Link 3
Köszi Mindenkinek!![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2021. január 12., kedd 15:53
Nekem telóról is ment, egyébként nagyon jó kepek! Először el se hittem, hogy ez itthon van..tubatibi írta: Sziasztok! Ha nem maradhat, akkor törölje valamelyik admin.![]()
Tesóm indult egy fotópályázaton, ahol közönségdíjazás van éppen. 3 képe van fent az albumban, ha esetleg van kedvetek és időtök, akkor egy gyors lájkot nyomhatnátok rá.
(A Facebookos link valamiért csak gépről működik, szóval sajnos telóról nem jó.)
Link 1
Link 2
Link 3
Köszi Mindenkinek!![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. január 12., kedd 15:36
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. január 11., hétfő 15:29
Amire a munkámból munkámból kifolyólag széles rálátásom volt és ezen keresztül több nagyker szereplőt ismertem. Ezért nyilván jobb feltétetlekkel tudtam árut szerezni tőlük mint random ismeretlen János, aki belevág valami üzletbe + kb.a rendes "szerződéses" munkaidőmben is meg tudom oldani.chosenone46 írta: sziasztok!
van koztetek olyan akinek alkalmazotti jogviszony mellett van sajat vallalkozasa? akar mellekallasban vizvezetekszerelo vagy dropshipping-el foglalkozas, barmi johet. ha igen, az lenne a kerdesem, hogy jutottatok el a “celhoz”? volt egy szenvedelyetek es azzal akartatok mindenkeppen foglalkozni csak mondjuk nem akartatok otthagyni az allasotokat vagy mar nagyon kellett a penz es jo otletnek tunt igy kiegesziteni a keresetet?
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. január 11., hétfő 8:44
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2021. január 11., hétfő 0:22
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. január 10., vasárnap 20:25
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. január 7., csütörtök 16:29
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem