Hát, pedig, jelenleg annyi a koncepció, hogy Zidane "emberei" játszanak, és valamilyen okból se Militao, se Fede, se Ödegaard nem kap érdemi időt. A 2 brazilt is csak azért játszatta, mert nincs más. Ellenben a sokszor lefőtt Asensio, Isco, Marcelo trio kapja a sanszot folyamatosan. Miért nem lehet Isco helyett pl. Öde-t használni?Kerlon írta:Igen, persze, ennyi volt a koncepció....kiserik írta:
Sehol nem lehet a stadiont hibáztatni, ahol a keret fele csak padmelegítő, ahol nincs koncepció, taktika, formáció, kialakított játék, ahol a jövőkép az, hogy meg kell venni az aktuális tinisztárt és minden meg lesz oldva.![]()

Edző és vezetőség
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Re: Edző és vezetőség
Igen, persze, ennyi volt a koncepció....kiserik írta:Sehol nem lehet a stadiont hibáztatni, ahol a keret fele csak padmelegítő, ahol nincs koncepció, taktika, formáció, kialakított játék, ahol a jövőkép az, hogy meg kell venni az aktuális tinisztárt és minden meg lesz oldva.Realista24 írta: Ahol volt 200-250 millió Hazardra, Mendyre és Jovicra ott nem lehet a stadiont hibáztatni.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Sehol nem lehet a stadiont hibáztatni, ahol a keret fele csak padmelegítő, ahol nincs koncepció, taktika, formáció, kialakított játék, ahol a jövőkép az, hogy meg kell venni az aktuális tinisztárt és minden meg lesz oldva.Realista24 írta: Ahol volt 200-250 millió Hazardra, Mendyre és Jovicra ott nem lehet a stadiont hibáztatni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ahol volt 200-250 millió Hazardra, Mendyre és Jovicra ott nem lehet a stadiont hibáztatni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
What?sztem te nem is tudod, hogy mit csinálnak a stadionnal. nem felújítják.hanem befedik a tetejét ilyen elhúzható cuccal, hogy pl mint most a hétvégén ha szakad a hó, akkor is lehessen focizni és ne legyen tiszta hó a pálya.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kicsit off ide, de ha már feljött, végül megcsinálják a cserélhető pálya felületet vagy azt elvetették végül esetleg engedély vagy más miatt nem lehetett megvalósítani?
Azért a stadion felújítás nem csak a tető befedés... Elég masszív átalakítás és fejlesztés. Szerintem nem ez a baj, hanem az, hogy a vezetőségtől az edzőn át mindenki elhitte, hogy a meglévő kerethez nem kell nagyon hozzányúlni. Illetve rosszul igazoltunk vagy nagyon rosszul jöttünk ki belőle, mint Hazard esetében. Bár a belga szerintem tegnap nem mozgott rosszul, sokszor szépen levett egy-egy lefordulással két embert is a pályán. Más kérdés, hogy Asensio és Benzem nagyon gyengék voltak, de a csapat is támadásban.Sierra írta:jézus._Bushido_ írta: Akárhonnan is nézzük, szerintem ide egy "minden hatalmat megkapó" edző kéne, akinek generációváltás lenne a feladata. Klopp és Mourinho meg tudnák ezeket csinálni, ők határozott egyéniségek, ez bebizonyosodott. Csakhogy Mou már egyszer megtette amit a haza megkövetelt tőle, elindította ezt a mostani projektet, ami most pukkadt ki - míg Klopp ahogy írtátok is, vélhetően még egy darabig mozdíthatatlan.
A többi fiatal edző meg nem biztos, hogy 1. elvállalná év közben / nyáron, 2. nem biztos hogy egyáltalán felmerülne a nevük.![]()
te ezeket komolyan is gondolod?
mondjuk valószínűleg igen. mert Zidane biztos nem határozott egyéniség.
ez olyan mint amikor azt írtad, hogy Gago majd megfogja Messit a clásicon mert hogy mindkettő argentin ezért jól ismeri Messit.
_Bushido_ írta: Amúgy minek kellett ez a hülye stadionprojekt? Bár rég voltam már ott, 2009-ben, de a barcáé 2018 májusában sokkal lepukkntabb állapotban volt. Szerintem minden rossznak a stadion az oka, amiatt nem lett igazolva senki.![]()
sztem te nem is tudod, hogy mit csinálnak a stadionnal. nem felújítják.
hanem befedik a tetejét ilyen elhúzható cuccal, hogy pl mint most a hétvégén ha szakad a hó, akkor is lehessen focizni és ne legyen tiszta hó a pálya.
![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Határozottan szélsőséges.
Ebbe fog belebukni.
Ebbe fog belebukni.
jézus._Bushido_ írta: Akárhonnan is nézzük, szerintem ide egy "minden hatalmat megkapó" edző kéne, akinek generációváltás lenne a feladata. Klopp és Mourinho meg tudnák ezeket csinálni, ők határozott egyéniségek, ez bebizonyosodott. Csakhogy Mou már egyszer megtette amit a haza megkövetelt tőle, elindította ezt a mostani projektet, ami most pukkadt ki - míg Klopp ahogy írtátok is, vélhetően még egy darabig mozdíthatatlan.
A többi fiatal edző meg nem biztos, hogy 1. elvállalná év közben / nyáron, 2. nem biztos hogy egyáltalán felmerülne a nevük.

_Bushido_ írta: Amúgy minek kellett ez a hülye stadionprojekt? Bár rég voltam már ott, 2009-ben, de a barcáé 2018 májusában sokkal lepukkntabb állapotban volt. Szerintem minden rossznak a stadion az oka, amiatt nem lett igazolva senki.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Legkevésbé sem a stadion a bűnös azért ami most van. Nincs is igazán egy bűnös vagy egy adott indok. Covid hozott magával egy erős pénzkiesést is. Az edző borzalmasan építi be a fiatalokat. Nem adtuk el akiket rég elkellett volna adni. Nyilván néhány problémát megoldaná egy taktikailag erősebb edző aki beválllaja, hogy végre kiteszi akiket ki kell. Viszont semmi garancia nincs arra, hogy az új edző majd bejön a csapatnak.
Vettünk játékosokat drágán akik vagy nem is játszanak vagy abszolút nem is illenek ide. Fene sem gondolta volna, hogy Hazard 2 jó hónapot nem tud lehúzni nem hogy 2-3 évet ami még benne lenne.
Összejöttek a dolgok, el kell dönteni mit akarunk. Ha szeretnénk építkezni és a fiatalok számára is vonzó csapat maradni, akkor edzőt kell cserélni, ez mindenkinek világos. Egy edzőcsere valószínűleg azzal járna, hogy Ramos is távozik.Bárki bármit mond tele vagyunk közepes játékosokkal, ezen baromi nehéz szezon közben javítani.
Arról meg akkor még szó sem volt, hogy akiket követelünk az edzőtől Ő viszont hanyagol, lehet, hogy abszolút nem ütik meg a szintet.
Vettünk játékosokat drágán akik vagy nem is játszanak vagy abszolút nem is illenek ide. Fene sem gondolta volna, hogy Hazard 2 jó hónapot nem tud lehúzni nem hogy 2-3 évet ami még benne lenne.
Összejöttek a dolgok, el kell dönteni mit akarunk. Ha szeretnénk építkezni és a fiatalok számára is vonzó csapat maradni, akkor edzőt kell cserélni, ez mindenkinek világos. Egy edzőcsere valószínűleg azzal járna, hogy Ramos is távozik.Bárki bármit mond tele vagyunk közepes játékosokkal, ezen baromi nehéz szezon közben javítani.
Arról meg akkor még szó sem volt, hogy akiket követelünk az edzőtől Ő viszont hanyagol, lehet, hogy abszolút nem ütik meg a szintet.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Azért pár évig csak köhögni kell azt a 29,5öt, amíg végre kifizetjük a hitelt. 570 akkor is 570, ha sokszorra fizetjük ki. Nekem nem igazán a stadionnal van bajom, a világ legnagyobb klubjának kijár a világ legjobb vagy egyik legjobb létesítménye. Viszont én nem éreztem volna (nagyon) szentségtörésnek azt, ha vonunk be szponzorokat, még akkor sem, ha a stadion nevében pár évig változás lett volna. Cserébe viszont a nem kis összeg nagy részét focira költhettük volna, hogy tudjuk tartani a lépést az olajosokkal meg a kínai bűnözőkkel.h3x0r írta: Biztos a stadion miatt tartottuk itt Jamest +1 evre, nem engedtuk el Balet Kinaba, vagy epp ugy igazoltuk le Jovicot, hogy a megfigyeloink meccs helyett inkabb a bufeben ceges kartyarol ingyen kajaltak. Ugy a vezetoseg, mint Zidane-ek reszerol folyamatosak a szar dontesek. Hagyjuk mar a stadiont, mint fo bunost, ami par ev mulva plusz bevetelt fog generalni. Felvettunk 570 millio hitelt, amit 2023-tol kezdunk el visszafizetni, evi 29.5 milliot.
A bajorok nemcsak a tudatos és viszonylag olcsó csapatépítésben lehetnek kicsit példaértékűek, hanem ebben is. Nekik sem esett le a gyűrű az ujjukról, hogy Allianzosok lettek egy darabig, nagy múltú egyesületként.
Másrészt viszont a jó projekt is kevés, ha a vezetőség (ZZ, Perez, sosem tudjuk meg) játékos politikája olyan, amiben most gyönyörködhetünk. Ebben a felállásban az isten pénze sem lesz elég, csak a Hazard-Jovity sztárduóra a fizetéseikkel elment már majd egy fél új Real stadion ára, eredménytelenül, mert még eladni sem lehet őket, max. tört áron. Arról ne is beszéljünk, hogy a Bale-Isco párostól is évek óta meg kellett volna szabadulni. Militaot talán 40ért jegeljük, pedig amit láttam, az alapján ennyire nem rossz. Nagy kérdés, hogy a valóban történelmi és igenis korszakos eredmények (amelyekre mostanában már nem is számíthatunk, mert nemcsak a jelent, hanem a jövőt is feléljük lassan), meddig homályosíthatják el azt az igazolásokkal kapcsolatos pénzügyi és sokszor sportszakmai ámokfutást, aminek tanúi lehetünk. A Real Madrid erejét bizonyítja, hogy ennyi mellé nyúlás nem kevés, akár élcsapatot is gyakorlatilag csődbe vitt volna. De egyszer itt is elfogy a puskapor.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fájdalmas vagy._Bushido_ írta: Akárhonnan is nézzük, szerintem ide egy "minden hatalmat megkapó" edző kéne, akinek generációváltás lenne a feladata. Klopp és Mourinho meg tudnák ezeket csinálni, ők határozott egyéniségek, ez bebizonyosodott. Csakhogy Mou már egyszer megtette amit a haza megkövetelt tőle, elindította ezt a mostani projektet, ami most pukkadt ki - míg Klopp ahogy írtátok is, vélhetően még egy darabig mozdíthatatlan.
A többi fiatal edző meg nem biztos, hogy 1. elvállalná év közben / nyáron, 2. nem biztos hogy egyáltalán felmerülne a nevük.
Amúgy minek kellett ez a hülye stadionprojekt? Bár rég voltam már ott, 2009-ben, de a barcáé 2018 májusában sokkal lepukkntabb állapotban volt. Szerintem minden rossznak a stadion az oka, amiatt nem lett igazolva senki.
Másfelől az is érdekes, hogy a mezei szurkoló is látja, hogy nem stimmel a dolog, amit a pályán művelnek, Kroos is lenyilatkozta, akkor ZZ miért nem képes elfogadni, hogy változás kell?!
Ötöt lehet cserélni, akkor miért megint csak 3at cserélt? Ott volt a padon Vinicius, Ödegaard. Előbbi ha ügyetlenebb is, de a gyorsaságát fel lehetett volna használni. Egyszerűen érthetetlenek ZZ cseréi...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Biztos a stadion miatt tartottuk itt Jamest +1 evre, nem engedtuk el Balet Kinaba, vagy epp ugy igazoltuk le Jovicot, hogy a megfigyeloink meccs helyett inkabb a bufeben ceges kartyarol ingyen kajaltak. Ugy a vezetoseg, mint Zidane-ek reszerol folyamatosak a szar dontesek. Hagyjuk mar a stadiont, mint fo bunost, ami par ev mulva plusz bevetelt fog generalni. Felvettunk 570 millio hitelt, amit 2023-tol kezdunk el visszafizetni, evi 29.5 milliot._Bushido_ írta: Amúgy minek kellett ez a hülye stadionprojekt? Bár rég voltam már ott, 2009-ben, de a barcáé 2018 májusában sokkal lepukkntabb állapotban volt. Szerintem minden rossznak a stadion az oka, amiatt nem lett igazolva senki.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Akárhonnan is nézzük, szerintem ide egy "minden hatalmat megkapó" edző kéne, akinek generációváltás lenne a feladata. Klopp és Mourinho meg tudnák ezeket csinálni, ők határozott egyéniségek, ez bebizonyosodott. Csakhogy Mou már egyszer megtette amit a haza megkövetelt tőle, elindította ezt a mostani projektet, ami most pukkadt ki - míg Klopp ahogy írtátok is, vélhetően még egy darabig mozdíthatatlan.
Amúgy minek kellett ez a hülye stadionprojekt? Bár rég voltam már ott, 2009-ben, de a barcáé 2018 májusában sokkal lepukkntabb állapotban volt. Szerintem minden rossznak a stadion az oka, amiatt nem lett igazolva senki.
Másfelől az is érdekes, hogy a mezei szurkoló is látja, hogy nem stimmel a dolog, amit a pályán művelnek, Kroos is lenyilatkozta, akkor ZZ miért nem képes elfogadni, hogy változás kell?!
Ötöt lehet cserélni, akkor miért megint csak 3at cserélt? Ott volt a padon Vinicius, Ödegaard. Előbbi ha ügyetlenebb is, de a gyorsaságát fel lehetett volna használni. Egyszerűen érthetetlenek ZZ cseréi...
Én lassan Kloppot sem érzem mozdíthatatlannak.
Nekem például tetszik amit Erik ten Haggal játszik az Ajax és onnan szerintem nem is lehetetlen elhozni.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hat pedig igy hogy Pochettino kigolyozta Tuchelt a PSG-bol, a nemet valoszinuleg ott lesz a jeloltek kozott. Nekem nem szimpatikus Tuchel, produkalja magat a palya szelen mint Guardiola, mindig is idegesitett. De egy modern edzo, a PSG-vel nem mondott csodot attol fuggetlenul hogy eltakaritottak... Akar meg szoba is johet.ziro4vr írta: Nem hiszem h a Real bevállalna egy német edzőt, szóval akiket írtak, Niggerman, Bose, Klopp, Tuchel, sztem off.
Marad Allegri..vagy azt mondják h adjunk esélyt egy helyi legendának, Raul, Guti, Iker..ez a vonal. Sztem max ennyi jelenleg.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem hiszem h a Real bevállalna egy német edzőt, szóval akiket írtak, Niggerman, Bose, Klopp, Tuchel, sztem off.
Marad Allegri..vagy azt mondják h adjunk esélyt egy helyi legendának, Raul, Guti, Iker..ez a vonal. Sztem max ennyi jelenleg.
Nem illik.
- Mester77
most, h Pochettino már Párizsban, mégis ki jöhetne szóba ha arra kerülne a sor?
Nem úgy teszem fel a kérdést, h ki-kit szeretne, hanem reálisan nézve a dolgokat
Nem úgy teszem fel a kérdést, h ki-kit szeretne, hanem reálisan nézve a dolgokat
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "