borzasztó...
Azt gondoltam nyáron,hogy ilyenkorra Ode már be lesz építve egy fix cserének,mint tavaly tavasszal Valverde. Erre esélyt sem kapott. Anno Capello egy Beckhamet lelátóra vágott,mikor kiderült ,hogy nem fog maradni. Zz berakja Iscot, Öde meg ha tehetséges is volt, annak már annyi. Máshol felépíti magát majd. Nézegetjük,hogy Brahim a Milanba milyen szép passzokat,gólokat tud szerezni. Igen. Mert kapott előtte fixen sok meccset amin sokat játszott. Marianot is ma beküldi..mit vártunk tőle? A múltkori egy perccel biztos felvette a ritmust,és játékban van. Egyszerűen hihetetlen,hogy milyen döntések vannak itt.
Modricot miért kaptuk le? Case nem jöhetett volna le? Ellenfél félpályán is alig kocogott néha át. Semmi értelme nem volt fenn hagyni. Ödét miért nem lehtett berakni, egyik legjobb erőssége elvileg a kiugratások,meg beadások..nem..nézzük hogy isco forgolódik kpn..hihetetlen..nagyon mérges vagyok..ebben a keretben sokkal több van. Ha még az edző nem is képes nagy dolgok betanítására,akkor legalább ami nem megy nagyon régóta azokat engedje el,és próbáljon meg mást...Benzema is gyenge volt, de mit várunk tőle is? 30+-os...tudjuk,hogy nem cr. nem fog minden meccsen gólt baszni. Mindig is voltak időszakai mikor nem annyira ment neki. Ez is az edző ,vezetőség hibája. Hozni kéne valakit ,aki tehermentesíti,néha pótolja..jaa jovicot se használjuk, marianot se használjuk..oké,benzemához képest nem valami nagy spílerek, de ha játékban lennének,akkor derülne ki igazán. Mint mondtam ,Marianotól is mit vártunk. Játszott elmúlt fél évben 1 percet. Barcáéknál is sokszor kezdő a dán csatár. Nincs jobb,használják. Nekünk is ,ha nem megy,bekéne dobni mást. Asensio is minek hajtana? akármit csinál kezdő. más meg minek hajtson..akármit csinál, pados marad. ez megy évek óta ZZ-nél. nagyon nem lesz ez így jó hosszútávon.